002-abraham-hicks

Hosť: Mohli by ste mi to trochu vyjasniť, pretože myslím, že záležitosť, v ktorej som sa zasekla je, že cítim, že by som mala vedieť čo chcem, a..

Abrahám: A neviete to? A teraz pozor, opatrne, lebo to je rečnícka otázka.. (smiech) ..myslím, že by som mala vedieť čo chcem.. vynára sa tu ďalšia otázka: myslím, že by som mala poznať prostriedky, ktorými dosiahnem čo chcem. Čo je to čo chcem? – Súlad. Čo je to, čo chcem? – Šťastie. Čo je to, čo chcem? – Naplnenie. Čo je to, čo chcem? Čo chcem? Čo chcem? Čo chcem? Čo vždy chcem? Čo som vždy chcela? Čo vždy budem chcieť? Chcem byť živá a zameraná v tomto momente s úplnosťou toho, kým som, prítomnou v tomto okamihu. – To je to čo chcem, je to to čo som vždy chcela, je to to, čo vždy budem chcieť. Chcem, aby úplnosť toho, kým som, bola prítomná v tomto momente. Chcem úplnosť toho, kým som, byť tým práve teraz. Tak teraz vezmite úplnosť toho, kým ste a urobme z toho skutočnosť každého okamihu. Čo by to znamenalo? Som zaľúbená do.. do svojej lásky a úplnosť toho, kým som, je prítomnosťou tohoto okamihu. Myslíte, že sa vám to bude páčiť? My si myslíme, že áno. (smiech) Sedím pri jedle, ktoré je krásne pripravené a chcem, aby úplnosť toho, kým som, tu bola so mnou. Myslíte, že sa vám to bude páčiť? Myslíme, že áno. Zhováram sa s niekým, koho si cením a úplnosť toho, kým som je tu teraz so mnou. Myslíte, že sa budete tešiť z tohoto rozhovoru? Myslíme, že si ho vychutnáte. Pozerám sa vôkol seba na tento svet a vidím zlepšenia, ktoré sa dajú urobiť. A úplnosť toho, kým som, je tu so mnou. Myslíte, že budem mať dobrý nápad? Myslím, že budem mať dobrý nápad. Bude sa mi to páčiť? Myslím, že áno. Vidíte, kam sa dostávame? To je presne to, čo vždy chcete. Chcem, aby bola úplnosť toho, kým som, prítomná práve teraz. A čo tým vlastne hovoríme? Vravíme, že ste postupne preosievali a triedili a vytvorili túto úplnosť, ktorú my nazývame vortex a keď dbáte predovšetkým o svoje pocity, tak sa nalaďujete na súzvuk toho všetkého, a toto všetko bude viesť ku skvelému usporiadaniu. – Súlad predovšetkým – manifestácia ako ďalšia. Súlad na prvom mieste – až potom manifestácia.

Hosť: Takže, len sa musím cítiť dobre a..

Abrahám: Len sa CHCEM cítiť dobre.. Je to tým, že keď poviete – musím sa cítiť dobre – to, čo v skutočnosti hovoríte je – mám vedľajšie úmysly pre to, aby som sa cítila dobre. – Budem sa cítiť dobre, kvôli tomu, aby som si mohla manifestovať veci, pri ktorých sa cítim dobre, keď sa na ne pozerám. A my vravíme, že je v tom veľké rozpoltenie. Lebo ja sa chcem cítiť dobre preto, aby som sa dobre cítila. Preto, že nič menšie ako cítiť sa dobre nie je tým, kým som. Chcem sa stretávať so svojou úplnosťou. – To je to, čo chcete. Nie? Keď ste zmätení, nie je to divné? Keď ste znepokojení, nie je to divné? Keď ste nahnevaní, nie je to divné? Chceme, aby ste cítili, aké je to divné, keď si neumožňujete byť vo svojej úplnosti.

A je to zaujímavé, lebo keď prichádzate a niektorí sa ponevierate okolo tejto práce a okolo jej predstaviteľov pomerne dlho. Dosť dlho. A uspokojuje vás, keď my hovoríme a vy počúvate a my hovoríme a vy počúvate, my hovoríme a vy počúvate, až dovtedy, kým neponúkneme vibráciu toho, kým skutočne ste – čo už je pre vás dostatočné a spolu s vašou ochotou počúvať s tým začnete rezonovať. A potom je to pre vás úplne jasné, – viete, čo vieme my, každé slovo, ktoré povieme vám dáva zmysel. Stretávate sa, práve tu na tejto prednej línii s nami. Sledujete niekoho, kto to robí práve v tejto chvíli. A zrazu vnímate tento rozhovor ako odlišný od akejkoľvek konverzácie, ktorú ste kedy mali. Veľa ľudí je takto naladených – hráči basketbalu stále, športovci celý čas. Autori a básnici a umelci.. je veľa druhov ľudí, ktorí sú v súlade s celkom, ktorým sú. A vyjadrujú život týmito úžasnými a nádhernými spôsobmi.

Ale keď prijmete, že toto je všetko po čom každý vždy túžil a všimnete si, že ako celok by väčšina sveta nazvala túto skúsenosť – divnou. Alebo inak, – siahate po tom všetkým, čo máte a zároveň sa tomu bránite, pretože, z mnohých dôvodov sa snažíte dokázať svoju vlastnú hodnotu, namiesto toho, aby ste ju jednoducho prijali. Snažíte sa ospravedlniť dôvod svojej existencie, namiesto toho, aby ste ním jednoducho boli – inými slovami, je mnoho druhov myslenia, perspektív, ktorými ste sa akoby zväzovali, zatiaľ čo to, čo skutočne chcete a dôvod, pre ktorý to chcete je, že sa cítite dobre, keď si umožňujete byť v každom okamihu tým, kým ste, vo svojej úplnosti.

Hosť: Áno.

Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám