003-abraham-hicks

Abrahám: Dobre. A čo teraz?

Hosť: ..Úžasné!… (smiech) Som taká šťastná… OK, Chcela som sa vás spýtať – Stále sa cítim, akoby som bola na pokraji manifestácie všetkého. A som tak šťastná a som šťastná a nalaďujem sa tu a na všetko.. a potom sa to nestane. Len.. je tam.. čo je tam, v čom si odporujem, čo je tam, čo nerobím, je tam v mojich procesoch nejaké rušenie ?

Abrahám: Nuž, keď poviete všetkého, naozaj chcete aby sa všetko manifestovalo teraz? (smiech)

Hosť: Nie naraz, ale..

Abrahám: A súhlasíte s nami aspoň v nejakej miere, že keď ste šťastná, tak to JE manifestácia? Pretože vám chceme povedať, že práve teraz, keď ste prijali niečo, čo vnímate ako skutočnú manifestáciu, slovami, nebolo to niečo, čo ste museli vyvolať svojou vlastnou mysľou, nebolo to niečo, čo ste museli vytvoriť tým, že ste sa zameriavali všeobecne? Vyvolali sme vás a vám sa to páčilo, všetci vás tu videli vyskakovať, – keď ste si sadli, povedali ste „úžasné!“ a povedali ste „som taká šťastná“ a teda mali ste šťastnú reakciu na manifestáciu. Chceme od vás, chceme, aby šťastie bolo manifestáciou. Vnímate ten rozdiel? Chceme vám povedať, že nie je pravdou a nie je to logické, že keď ste šťastná, šťastná, šťastná, šťastná, šťastná a cítite sa byť na pokraji toho, že veci neprichádzajú, – to odporuje zákonu. Takže tu musí byť niečo iné. V skutočnosti nie ste už vopred šťastná, ako si to myslíte, vlastne musíte čakať na manifestáciu, aby ste boli skutočne šťastná, – to je to rušenie.

Hosť: Aaa..

Abrahám: Čakáte na manifestáciu, čakáte, aby sa niečo stalo, niečo, na čo môžete mať šťastnú reakciu. Je to naopak: buďte šťastná a toto šťastie zvnútra vortexu následne spôsobí manifestáciu. Sledujete to? Lepšia demonštrácia toho už nemohla byť.

Hosť: Áno, to bolo skvelé!

Abrahám: Dostatočne dobré?

Hosť: Áno

Abrahám: Je vám to jasné?

Hosť: Ďakujem.

Abrahám: Áno. Je to zaujímavé, nie? Pretože keď sa stane niečo vám príjemné, je ľahké byť šťastným. Ale myslíte, že môžete vyvolať šťastie predtým, ako sa to stane? – Toto je tá práca. Vyčarujte šťastie predtým, ako sa to stane. A potom sa z vortexu objaví manifestácia. Takto sa to deje. Takže ak ste schopní šťastie vnímať ako manifestáciu, nad ktorou máte úplnú kontrolu – že máte? – Potom ste tam.

Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež:  Vaše myslenie vytvára pravdu – Abraham Hicks

Kto je Abrahám