005-abraham-hicks

Abrahám: Myslíme, že sme sa s vami dostali do veľmi silného bodu. Dali sme do toho všetko čo Ester má. Premietli sme k nej blok myšlienok, ktoré vám hovoria: „Vy ste tvorcom vašej skúsenosti a musíte tvoriť  svoju skúsenosť zámerne, keď chcete mať radostnú skúsenosť, ktorú ste chceli mať – až dovtedy, kým v každom momente nebudete vidieť očami Zdroja. Dovtedy ste len tieňom bytia, z ktorého ste prišli. To znamená, že keď robíte menej, ako je milovať čokoľvek, čomu venujete svoju pozornosť, tak  nie ste tým, kým ste sa v skutočnosti narodili.“

Negatívny pocit znamená, že ste sa v nejakej miere odštiepili od toho, kým skutočne ste.

Rozprávali sme o všetkých týchto mocných a nádherných pozitívnych pocitoch, ale boli by sme radi, keby ste siahali hlavne po jednom – dajme mu jednoduché pomenovanie – je to pocit úľavy. A chceme vám povedať, že nezáleží na tom kde sa nachádzate – a tu je niečo skutočne dôležité, čo je potrebné uznať – ste, kde ste, – som, kde som. Som, kde som, vzhľadom k môjmu vzťahu, vzhľadom k môjmu telu, vzhľadom k mojim peniazom, filozofiám, pohľadom na svet, vzhľadom k mojim rodinným skúsenostiam, – som, kde som, vo vzťahu k všetkým veciam. A to celé znamená, že som praktizoval vibrácie, ktoré ma doniesli k bodu dôslednej príťažlivosti voči akémukoľvek predstaviteľnému predmetu. Inými slovami, nič čo žijete sa vám len tak neprihodí – všetko sa deje v odpovedi na myšlienky a vzorce myšlienok, ktoré ponúkate. A väčšina z nich je vcelku skvelá, či nie?

Alebo inak – hovoríme tu len o nejakých drobných vyladeniach, hovoríme o zámernom prikláňaní sa v smere toho, čo chcete. A dôvod, z ktorého sme takí nadšení z toho, aby sme vám to týmto spôsobom poskytli je ten, že vieme, že ak odídete z tohoto stretnutia pochopiac, že vy ste svojím bodom príťažlivosti a že ponúkate vibračný signál, ktorý Zákon príťažlivosti znásobuje a že podľa toho, ako dobre sa cítite, viete povedať, ako dobre držíte krok s tým, čím ste sa v živote stali, alebo naopak, za tým zaostávate. Keď toto už raz zvládnete a keď už jedinou vecou, na ktorej vám záleží bude to, že sa cítite dobre, keď začnete zvládať vedenie svojej myšlienky, slova a správania podľa toho ako sa pri nich cítite a nie podľa toho, aké sú „pravdivé“, – keď už začnete dbať o to, ako sa cítite, viac ako o všetko ostatné, – potom sa stanete radostným zámerným tvorcom, akým ste tu prišli byť. A čokoľvek menej ako toto z vás robí len tieň toho, čím skutočne ste.

Pocit úľavy je teda to, o čo usilujete a ako budeme týmto dňom pokračovať, ukážeme vám, ako nájsť myšlienky, ktoré vám tento pocit úľavy dávajú. Vieme, že na takýchto stretnutiach, alebo na akýchkoľvek stretnutiach je tendencia uvažovať nad nekonečným množstvom vecí a sme ochotní rozprávať sa s vami o čomkoľvek, čo je pre vás dôležité. Len chceme, aby ste mysleli na to, že práve teraz ponúkate vibračný signál, ktorý, – ak ho prinášate istý čas, naozaj to netrvá dlho – začne nastavovať frekvenciu, ktorá sa potom stáva vaším bodom príťažlivosti. Je teda skutočne prínosné, keď začnete už teraz rozprávať príbeh svojho života, spôsobom akým ho chcete mať, radšej ako takým, aký bol doteraz. Pretože vravieť ho spôsobom, akým sa odohrával doteraz, vás len drží v tom udržiavanom vzorci príťažlivosti.

Cítite, že čokoľvek, čo by ste nazvali negatívna príťažlivosť, je v skutočnosti len nedovolenie si pozitívnej príťažlivosti, ktorá je už v pohybe? A to chceme, aby vám tento workshop priniesol spôsobom, ktorý budete naozaj počuť. – Neexistuje žiaden Zdroj temnoty. Nevojdete do izby, hľadajúc vypínač tmy – Ó áno, prepnime to a nechajme túto temnú hmlistú vec vojsť do izby a zakryť svetlo. – Viete, že takto to nefunguje. – Neexistuje zdroj zla a nešťastia, či zdroj choroby – je len neumožnenie prúdu, je len neumožnenie pohybu v smere, ktorým mi život umožnil sa stať. – To je všetko.

Všetko je oveľa jednoduchšie, ako si myslíte, pretože toto je moment, v ktorom je celá vaša sila – lebo toto je jediná chvíľa, v ktorej môžete aktivovať vibráciu. Alebo môžete aktivovať vibráciu niečoho, čo sa stalo dávno predtým, ale robíte to Teraz. Môžete si spomenúť na niečo, čo sa stalo dávno, či včera, ale robíte to teraz. Môžete očakávať niečo, čo sa stane zajtra, alebo o 10 rokov, ale robíte to teraz.

Čiže všetko, na čo myslíte, spôsobuje, že ponúkate signál teraz, – to je váš bod príťažlivosti. A keď poskytujete bod príťažlivosti čo i len 17 sekúnd, zákon príťažlivosti naskočí, – inými slovami, je to bod vzplanutia, v ktorom sa pripája ďalšia zhodná myšlienka. – Udržiavajte tú myšlienku ďalších 17 sekúnd a nasleduje ďalšie vzplanutie. Robte to tak, dokiaľ nedosiahnete vibračný súlad s akoukoľvek myšlienkou len 68 sekúnd a veci sa začnú hýbať dostatočne na to, aby bystré oko zistilo, že začala manifestácia. – To je všetko. 68 sekúnd rozprávania spôsobom, ktorým to chcete mať – a nie spôsobom, ktorým to už je.

Sú vo vašom živote veci, ktoré sú také, aké chcete aby boli? – Pokračujte v rozprávaní toho príbehu. Sú vo vašom živote veci, ktoré nie sú také, ako chcete? – Nerozprávajte tento príbeh. -„Ale som príliš zaneprázdnená.“ (Smiech.) „Mám toho toľko, že nič nestíham.“ -Počuli ste čo povedala? (Smiech.)

– Dobrá správa je, že už nikdy nebudete takto biť na negatívny bubon, bez toho, aby ste si toho boli plne vedomí. A to je tak skvelá vec, lebo si nemôžete zvoliť nič, pri čom by ste sa cítili lepšie, dokiaľ si nie ste vedomí toho, čo si volíte.

Takže úľava je programom tohto rokovania.

O čom chcete rozprávať?

-Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež:  Prestaňte čakať na manifestáciu, aby ste mohli byť šťastní – buďte šťastní už teraz – Abraham Hicks