07-14-2018-abraham-hicks

Hosť: Abrahám, ako byť vo vortexe a uznať bolesť, alebo nepohodlie smrti…

Abrahám: Bolesť a radosť sú veľmi odlišné frekvencie…

Hosť: Ale nie je to obchádzanie?…

Abrahám: Je to obchádzanie.

Hosť: …sústrediť sa na vtáčika, alebo mačku, bez uznania tej emócie?

Abrahám: Pozrime sa na to, čo sa tu deje. Keď odoberiete ten predmet, ktorý vás najviac trápi, len na chvíľku z rovnice, tým, že si poviete,- aj tak s tým nič nemôžem urobiť.. Nemôžem zmeniť týchto ľudí, nemôžem to napraviť, nemôžem to napraviť, aj keby som chcela, aj tak s tým v tejto horúcej chvíli nič nespravím… Čo skutočne chcem, je súlad, čo skutočne chcem aj pre nich, je súlad, čo skutočne chcem, je cítiť môj vlastný súlad.. čiže sa akoby prehovoríte do toho všeobecnejšieho miesta. Ale potom, keď budete meditovať a stíšite svoju myseľ, keď zastavíte myšlienky, -zastavíte myšlienky odporu, keď zastavíte myšlienky odporu, vaša vibrácia sa zvýši, keď sa vaša vibrácia zvýši, vrátite sa k tomu predmetu z odlišnej perspektívy.. Čiže čo sa deje: Ako krok za krokom umožníte vortexu vytrénovať vás k tejto vyššej frekvencii, začnú sa ihneď diať dve veci: Prvá z nich je, že menej z týchto ľudí, ktorí sa tak správali, k vám má prístup, pretože to už nie je tak aktívne vo vašej vibrácii…

Hosť: -Hmmm, áno…

Abrahám: No niekto by povedal: „Nie je to skrývanie hlavy do piesku? Nie je to len vytvorenie tohoto pekného malého sveta pre samého seba a ponechanie všetkých ostatných tam vonku, aby sa s tým potýkali, nech už je to čokoľvek, s čím sa potýkajú?“ A my vravíme, mohlo by to tak byť, ale iný prístup aj tak nefunguje.

Hosť: (smiech)

Abrahám: Inými slovami, nemôžete sa stať dostatočne chorými, aby ste uzdravili chorú osobu. Nemôžete sa stať dostatočne chudobní, aby ste pomohli chudobným ľuďom prosperovať.

Publikum: (smiech)

Abrahám: Nemôžte byť dostatočne podlí, aby ste pomohli podlým ľuďom byť lepšími.

Publikum: (smiech, potlesk)

Abrahám: Nemôžete cítiť bolesť z ich utrpenia a byť (ako bol Ježiš) vo vibračnom súlade s ich blahobytím. Jednoducho to nemôžete urobiť. Nemôžete robiť takéto vibračné posuny, ako vidíte.

Takže, je pre vás vhodné cítiť bodanie nespravodlivosti? Samozrejme, že je to vhodné,- toto je časť preosievania skrz kontrast. – Nemohli by ste zrodiť krajší lepší svet, keby ste nevideli niečo z toho, čo nie je tak dobré. Nemohli by ste žiadať s jasnosťou, s ktorou to tak robíte. Ale existujú milióny ľudí, sú miliardy ľudí, ktorí preosievajú kontrastom, ktorí žiadajú, ktorí vkladajú tie rakety túžby do svojich vortexov a zdroje odpovedajú, no oni sa sami pozbavujú tých odpovedí, ktoré hľadajú, pretože sú až tak sústredení na problém.

A tak, krok za krokom sa dostávate do súladu, krok za krokom umožňujete vortexu trénovať vás, až pokiaľ to, že sa cítite dobre, pre vás nebude jednoducho prirodzené. A potom, ako sme začali hovoriť, sa stanú dve veci: – menej toho, a keď to už vidíte, ste vibračne pripravení. Keď to už vidíte, tak hľadíte na svet očami zdroja. Neberiete osobne, keď je niekto.. hlúpy, neberiete osobne, keď sa niekto správa zle, -neberiete to osobne, lebo viete, že je to vibračná záležitosť, ktorú zatiaľ ešte nemajú pod kontrolou. Všetci chcú cítiť lásku,- to vám sľubujeme, všetci sa chcú cítiť dobre,- len nevedia, ako to urobiť. A tak, treba na to len viac tých, ktorí to robia bezpodmienečne. Bezpodmienečná láska vraví: „Som v súlade sám so sebou, bez ohľadu na situáciu. Ale to si žiada od veľa z vás, pozerať sa na niečo, čo myká vašou reťazou a zvoní na váš zvon veľmi negatívnym spôsobom, a žiada vás to nastaviť druhé líce a- a- a byť s tým v jednote. O tom to celé nie je, je to o tom dovoliť si to vidieť, dovoliť si to cítiť, nechať to, čo skutočne chcete, aby sa vo vašom vnútri zrodilo a potom sa naladiť na to, kým skutočne ste, na to, čo skutočne chcete a krok za krokom, svet sa stáva miestom, ktoré sa samo sebe páči viac.

Ale chceme povedať toto, spôsobom, ktorým to od nás budete skutočne cítiť: – a bude to znieť dosť mimo pre tých, ktorí chcú slúžiť svetu, tak, že chcete ísť von a cítiť ich bolesť a ovinúť okolo nich svoje ramená a priviesť ich domov so sebou… Len vám chceme pripomenúť, Zdroj Energie, ten, ktorého človek nazýva Bohom, stojí vo vortexe vítajúc ich tam, a dokonca ani Boh neopúšťa vortex.

Publikum: (úžas, potlesk)

Abrahám: Pretože, keby sa to stalo, necítili by ste to spojenie. Inými slovami, Esther povie (celkom obvykle) „Abrahám, poďte von z vortexu ku mne, teraz! Lebo sa mi nepáči táto odlúčenosť a nemôžem sa dostať dnu, tak vyjdite.“ A ako zisťuje, my nikdy neprídeme. My nikdy, nikdy, nikdy, neprídeme. To je spôsob toho, ako to celé funguje, – inými slovami Zdroj Energie vždy udržiava tú najvyššiu vibráciu a najväčšiu lásku, aká bola kedy stvorená. A vy nemáte žiadnu inú možnosť, iba zladiť sa s tým.

Takže, keď sa na to pozeráte týmto spôsobom, keď si uvedomíte, že existuje množstvo ľudí, ktorí sa chcú cítiť lepšie, ako sa práve cítia a -a, -tak vo vašom postoji túženia pomôcť im, vystúpite z vortexu vo svojom zameraní sa na to, čo ich trápi, do tej frekvencie, kde už viac nemáte spojenie so zdrojmi svojho Zdroja.

Hosť: Áno

Abrahám: A teraz, to je dôvod, pre ktorý cítite zlosť a hnev voči nim. Pretože, je to ako (či už je to niekto, koho máte radi, kto s niečím bojuje, alebo niekto, koho nemáte radi vôbec, kto s niečím bojuje ) – keď ich pozorujete v tomto ich boji, cítite negatívnu emóciu, lebo nemôžete ostať v súlade s tým, kým ste, keď pozorujete tento ich zápas. A vaším postojom zvyčajne je: „Potrebujem od teba, aby si si upratal svoje konanie, lebo sa chcem cítiť dobre, a keď sa pozerám na teba, necítim sa dobre. Takže potrebuješ urobiť toto a toto a toto a toto a toto, pretože ja potrebujem teraz túto manifestáciu, lebo nie som schopný ostať v súlade so svojím zdrojom energie, som len pozorovateľ, a to, čo práve pozorujem, nie je dobré, takže ty s tým musíš niečo urobiť. (smiech) – Čo vám vašu silu totálne odoberá preč, úplne vás to zneschopňuje, ako vidíte.

A to je to, čím je bezpodmienečná láska: „Mám schopnosť naladiť sa do vibračnej zhody so všetkým, čím som. Mám schopnosť milovať ťa, mám schopnosť vidieť ťa v tvojom úspechu, dokonca aj keď demonštruješ jeho nedostatok.

Hosť: Áno.

Abrahám: Mám schopnosť vidieť ťa zdravého, dokonca aj keď si momentálne chorý, mám schopnosť… Lebo som to praktizovala, keď si spal. Praktizovala som to, keď si tu nebol. Praktizovala som to, keď to bolo ľahké. Praktizovala som to, keď som bola na chate. Praktizovala som to pri sledovaní západu slnka. Praktizovala som to počas mojej meditácie. Praktizovala som to počas nádhernej hudby. Praktizovala som…

Hosť: Áno

Trénujem svoj súlad so zdrojom a teraz môžem bezpodmienečne ponúkať túto lásku zdroja.

Hosť: Áno, mám to.

Publikum: (veľký aplauz)

Hosť: Ďakujem vám. Áno.

Abrahám: Vidíte? A takto sa nemôžete cítiť bez toho, aby ste tam boli, – inými slovami, to, že ste vo vortexe, že ste v súlade s tým, kým ste… A otázka, tak ako sa začala, už neexistuje. Nie? -Irelevantné. Kompletne. Veľmi dobre.

A čo teraz?

Publikum: (smiech)

Preklad:  (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.