07-17-2018-abraham-hicks

Hosť: Ahoj Abrahám. Už roky bojujem s nadváhou. Snažím sa následovať vaše rady, dávam pozor na svoje presvedčenia o jedle, počúvam nahrávky, ale stále priberám. Čo mám robiť?

Abrahám: Nuž, je zaujímavé, že prinajmenšom v tejto konverzácii je vaša pozornosť kompletne na tom, že vážite viac ako chcete vážiť. A keďže to je to, čo prevláda vo vašej mysli tu v tejto konverzácii, je pravdepodobné, že to prevláda vo vašej mysli po väčšinu času. – Inými slovami, to, čo cítite, je vašim bodom príťažlivosti. Takže otázkou je, – dosť náročnou otázkou, – alebo správaním, – a nemusí byť ľahké k tomu dôjsť, je: „Ako sa môžem cítiť štíhla, keď NIE SOM? Ako môžem cítiť rýchly metabolizmus, keď nevyzerá, že by som ho taký mala? Ako môžem odpútať svoju myseľ z toho, čo nechcem, na to, čo chcem? A my vravíme, – nie je to ľahké, ale presne to je vašou prácou. – Musíte pretrénovať spôsob, ktorým sa cítite so svojím telom. Musíte pretrénovať spôsob, ktorým sa cítite vo svojom tele. Čo znamená, že si buď musíte pripomenúť čas, keď to bolo viac tak, ako ste chcela, alebo si predstaviť čas, keď ste viac taká, aká chcete byť. Lebo to, čo si myslíte, a ako sa cítite a to čo nasleduje potom sa vždy vibračne zhoduje.

Hosť: Áno

Abrahám: Myslíte, že ste vo svojom vortexe s ideálnou telesnou hmotnosťou? Dáva vám to zmysel? Vnímate to tak, že vo vortexe prichádza vaša ideálna váha?

Hosť: Áno, samozrejme.

Abrahám: A môžete sa pozrieť do vortexu? Môžete to vidieť? Alebo sa to ešte nezmanifestovalo?

Hosť: Možem to vidieť. Už sa to zmanifestovalo. Áno.

Abrahám: Čo je vo vašom vortexe, je už zmanifestované?

Hosť: Áno, pred tým.

Abrahám: Takže viete, že sa to môže udiať?

Hosť: Áno.

Abrahám: Takže čo myslíte, že je to, čo to robí tak ťažké, udržať svoje myšlienky na tom, čo chcete?

Hosť: -Mmmm…

Abrahám: -Denno-denný dôkaz.

Hosť: Áno.

Abrahám: Čiže musíte objaviť spôsob, ako uzavrieť mier s týmto denno-denným dôkazom. – Inými slovami: „Som kde som, a to je v poriadku. A som na ceste k niečomu inému.“ – V tom je veľký vibračný rozdiel. -Medzi tým, keď poviete: „Som v poriadku, kde som, a zlepšuje sa to.“ – a tým, keď poviete: „To, kde som, nie je v poriadku.“ – Obrovský vibračný rozdiel, vnímate to?

Hosť: Áno.

Abrahám: Takže toto je odpoveď. Pokiaľ by ste mohla uzavrieť mier s tým, kde ste.. Ľudia si myslia, že je to opačne, – „Keď uzavriem mier s tým, kde som, tak tu zostanem.“ Ale takto sa to vôbec nedeje. Pokiaľ uzavriete mier s tým, kde ste, tak sa z toho zodvihne odpor, čo vám zas dovolí pohnúť sa smerom k tomu, čo je vo vašom vortexe. Nie je to zaujímavé? – Uzavretie mieru s tým, čo je…

Takže mať rada to, ako vyzeráte, cítiť sa dobre s tým, ako vyzeráte, byť hrdá na to, kam ste došla, oceňovať svoje telo a to, ako funguje, nosenie oblečenia, v ktorom sa cítite dobre, nosenie oblečenia, ktoré sa vám páči,… – Inými slovami uzavretie mieru s tým, kde ste. Pretože keď zotrvávate v sebaodsudzovaní alebo nespokojnosti s tým, kde ste, skutočne to trvá veľmi pomaly smerom k akýmkoľvek zlepšeniam.

Hosť: OK.

Abrahám: Dáva vám to zmysel?

Hosť: Áno.

Abrahám: Keď to vnímate vibračne a chápete to, že odpor je jediná vec, ktorá vás udržiava preč od čohokoľvek, čo chcete a potom si uvedomíte, že byť depresívna z toho ako vyzeráte, cítiť sa negatívne z toho, ako momentálne vyzeráte, je vytrvalou aplikáciou odporu… Keď s tým prestanete, tak to urobí veľký rozdiel.

Niekedy sa ľudia zamilujú a stiahnu tak z toho svoju myseľ, alebo sa niekedy ľudia ocitnú v inej situácii, ktorá zaberá mnoho z ich myslenia, a bez toho, aby si to dokonca uvedomili, zrazu začnú chudnúť. A je to preto, že ich pozornosť je odvrátená od predmetu, s ktorým je spojeného tak veľa odporu.

Hosť: M-hmm.. OK..

Abrahám: Berte to s ľahkosťou. Zabávajte sa. Vychutnajte si cestu. A vychutnaním si cesty myslíme, že musíte mať radi to, kde tú cestu začínate.

Hosť: Áno.

Abrahám: Áno. Veľmi dobre. Skvelé.

Hosť: Ďakujem vám.

Abrahám: Možno najčastejšie kladená otázka má niečo do činenia s fyzickým telom. A vec je tá, že čokoľvek, čo má niečo do činenia s vaším fyzickým telom a má to istú náchylnosť k vytváraniu odporu okolo toho, je to, že si svoje fyzické telo beriete so sebou všade, kam idete. Ste si neustále vedomí svojho tela, toho, ako sa v ňom cítite, toho, ako sa cítite vo svojom oblečení, ako sa cítite vo svojej koži, toho, koľko energie máte… Všetko čo vnímate, vnímate skrz optiku tohoto fyzického tela a tak je vaše telo dosť podstatnou súčasťou energie vibrácie, ktorou ste. Takže ak si uvedomíte, že váš spôsob, ktorým sa cítite je tak kľúčový k všetkému ostatnému, čo sa deje a rozhodnete sa, že sa budete cítiť dobre, pokiaľ ide o vaše fyzické telo… Je to spletité, že? Je mnoho ľudí, ktorí by povedali: „Nie, ja sa s tým musím zmieriť a musím uznať, že nie som, kde chcem byť a musím zdôrazniť veci, ktoré na tom nemám rád, aby som ich mohol identifikovať a presunúť sa od nich preč..“ A my vravíme: To už ste predsa urobili. Robili ste to a stvorili ste hotový vortex plný fyzických zlepšení so vzťahom k vášmu fyzickému telu, v zmysle toho ako sa cíti a vyzerá a pohybuje, o svojej jasnosti, o svojej váhe, o svojom zdraví… je tam ohromné vibračné telo, ktoré na vás čaká vo vašom vortexe a váš vortex vás volá k sebe. – Nemusíte robiť žiadnu ďalšiu vec, nemusíte nič ďalšie identifikovať, nemusíte zvoliť žiaden ďalší cieľ, nemusíte prejsť na žiaden iný režim, – všetko čo musíte urobiť, je nájsť spôsob, ktorým uvoľním odpor, ktorý je jedinou vecou, ktorá znemožňuje plný obraz toho dobrého pocitu, toho dobre vyzerajúceho tela od toho, aby prišlo k vám, aby ste ho „preložili“ do plne manifestovanej formy.

Nedávno sme hovorili o tom, ako váš vortex,.. – váš vortex v skutočnosti urobí tú prácu. Ale vy zatiaľ musíte urobiť svoju prácu a dostať sa do vortexu. Takže ako prvé sa musíte dostať do vortexu a potom vortex ovplyvní manifestáciu. Ale pokiaľ príde na vaše fyzické telo, zvyčajne to ani neskúšate, – dáte sa na diétu a hladujete, alebo sa pustíte do cvičebného režimu, ktorý je tak náročný a nepohodlný, – skúšate robiť akciu, ktorá to zariadi.. Ale keby sme boli vami, akcia, ktorú by sme podnikli by bola: „Budem robiť všetko, čo môžem, kedykoľvek môžem, pre to, aby som sa dostal do vortexu tak často, ako môžem, chápajúc, že zvnútra vortexu mi vortex dodá inšpiráciu, dodá mi nápady a v skutočnosti ovplyvní manifestáciu tak, aby mi dala presne to, čo hľadám. Vortex je tak trochu magická vec, ale vy sa musíte dostať do vnútra vortexu, keď chcete cítiť jeho silu, ako vidíte. Ale nemôžete byť vo vortexe, a zároveň zároveň byť nespokojní s niečím, čo sa práve deje vo vašej skúsenosti. Nedá sa to, – byť vo vortexe a byť nešťastní zo svojej váhy, alebo nešťastní zo svojho výzoru, alebo nespokojní so svojím šatníkom, alebo nespokojní so svojou fyzickou kondíciou, alebo svojou jasnosťou, nemôžete byť nešťastní a byť vo vortexe. – Takže buďte všeobecnejší, vravte veci, ako: „Ide to lepšie a ja na to prídem a moje telo vie, čo robiť a už som vytvoril perfektnú situáciu, práve sa k nej pohybujem a ide to čoraz ľahšie, a nemusím s tým teraz vôbec nič robiť. Len si doprajem čas pre seba a nájdem svoju cestu k tomu a vôbec, – oceňujem svoje telo týmto spôsobom a kvôli tomu a za toto, a preto, a takto…

Preklad: (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Prestaňte čakať, kým sa iní zmenia, aby ste vy mohli byť šťastní

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.