07-31-2018-abraham-hicks

Abrahám: Dobré ráno.

Publikum: Dobré ráno.

Abrahám: Sme nesmierne potešení, že ste tu. Je dobré stretnúť sa za účelom spolutvorenia, súhlasíte?

Publikum: Áno.

Abrahám: Viete, čo chcete?

Publikum: Áno.

Abrahám: Meniaca sa vec – áno? Expandujúca vec? Rastúca vec? Večná vec? Nové, nové, nové, nové, nové, nové,… nová skúsenosť, nové vystavenie sa, nový kontrast, nové rozhodnutia, nové zameranie, nová túžba, áno? Nový kontrast, nové vystavenie sa, nové zameranie, nové túžby, nová expanzia vesmíru, nová expanzia vášho vortexu, nové volanie vás do vortexu, áno?

Váš vortex zostáva aktívny a živý a prúdi v reálnom čase, lebo vy pokračujete v svojom vystavovaní sa rozmanitosti, ktorá spôsobuje, že sa zameriavate na novú túžbu. Dávate si novú túžbu do svojho vortexu celý deň, každý deň. Neudržiavate s ňou stále vibračný súlad, ale dávate ju tam. Keď dosiahnete vibračný súlad s novou túžbou, ktorú tam neprestajne dávate, – ó, cítite sa tak hravo, – váš život je dobrý, cítite sa vášnivo, cítite sa tak živo, míňate zem bežiac každé ráno, ste radostní, je dobré s vami byť, ste ako závan sviežeho vzduchu pre tých, ktorí sú s vami, cítite sa dobre, vyzeráte dobre, všetko na vás je vitálne a živé, ste skrátka tými, ktorými ste sa narodili do tohto sveta…

Ale keď ste si dali do svojho vortexu veci, s ktorými v tomto momente z akéhokoľvek dôvodu nedržíte vibračne krok, – keď sa zameriavate na neprítomnosť niečoho, čo chcete, alebo sa sústreďujete na čokoľvek nechceného, – dokonca len na chvíľku, dokonca len kvôli zámienke (a tá je dobrá) k tomu, aby ste vložili viac túžby do vášho vortexu.. – nezáleží na dôvode, – keď ste zameraní na opak toho, čo je vo vašom vortexe, v tej chvíli zakúšate zhoršenú, oslabenú životnú skúsenosť. A toto zhoršenie môže byť  vcelku širokého rozpätia, – môže byť tak nepodstatné, ako malý, nepatrný pocit negatívnej emócie, – čo je vlastne len vedenie, navádzanie, ktoré hovorí: mal by si tu trochu zvýšiť svoju pozornosť a naladiť sa do vibračnej zhody s tým, kým naozaj si, ak chceš. Ale žiadne obavy, môžeš sa zamerať na neprítomnosť toho, čo chceš, a keď to nerobíš často, alebo keď to robíš pri veciach, na ktorých ti až tak nezáleží, môžeš z toho uniknúť a mať len tú nízku hladinu negatívnej emócie a byť teda rád. Môžeš tak cítiť len malú frustráciu z niečoho.

Ale keď sa skutočne zameriaš na nechcené veci, keď sa na nich upneš, keď budeš posadnutý niečím, čo nejde smerom, ktorým chceš aby to šlo, a začneš tomu dávať stále viac a viac svojej pozornosti, – potom sa chronicky udržiavaš vo vibračnom nesúlade s tým, kým skutočne si, k čomu si expandoval, s tým, čo je v tvojom vortexe a keď už robíš toto, cítiš silnejšie následky nesúladu. – Sebou samým vytvorené následky, pretože by si sa mohol vyladiť do súladu s tým, kým si, – alebo sa môžeš naladiť mimo súlad so sebou samým. A aby sme k vám boli naozaj fér, nepoznáme nikoho z vás, kto by sa zámerne nalaďoval mimo súlad. Nechcete to, – nehovoríte: „Budem sa obávať tejto veci, ktorej sa obávam a zatiahnem do konverzácie o tom so mnou množstvo ľudí, – vlastne sa idem pripojiť k online skupine, kde sa môžeme skutočne zhrýzať nad touto vecou, ktorú nechceme“. Nepoviete zámerne: „Idem sa zamerať tak, aby som sa vyniesol preč zo súladu“.. – len to robíte, lebo je to tak ľahšie – zamerať sa na to, čo je vo vašej vibrácii aktívne.. je to ľahšie, ako zamerať sa radšej do lepšie pociťovanej vibrácie.

Máme vás naozaj veľmi radi, ale je to len LENIVOSŤ. Naozaj.

A teraz, zákon príťažlivosti umožňuje vašu lenivosť, lebo zákon príťažlivosti vám prináša viacej toho, o čom ste rozmýšľali. Takže ak ste nôtili tie tóny, zameraní na to, rozmýšľajúc o tom, – možno dokonca len trochu, – zákon príťažlivosti povie (nie doslova, ale tak to pocítite) – je to, akoby zákon príťažlivosti povedal: „Ó, tak tebe sa páči táto negatívna myšlienka? Tak tu je ďalšia veľmi podobná..“

Publikum: (smiech)

Abrahám: -„A tu sú nejakí ľudia, ktorí sa cítia tak isto, tí to s tebou prediskutujú.“ V skutočnosti vlastne zákon príťažlivosti vraví: „OBKLOPÍME ŤA všetkými tými vecami, ktoré sú aktívne v tvojej vibrácii. Takže ak chcete vedieť, čo je vo vašej vibrácii aktívne, pozrite sa okolo seba. Pozrite sa na to, čo pokračuje deň za dňom a všímajte si veci, ktorými ste posadnutí – veci, ktoré vás obklopujú, veci, – tu je najlepšie slovo – veci, s ktorými randíte, veci, nápady, myšlienky, s ktorými randíte, -sú to vlastne len spolupracujúce zložky vašej aktívnej vibrácie. Ľudia, ktorí chodia okolo vás, sú vlastne len spolupracujúcimi zložkami vašej aktívnej vibrácie. Takže ak chcete vedieť čo je vaše aktívne, vaše často aktívne, vaše chronické, ak chcete vedieť, čo je vaším bodom príťažlivosti, – nie je to ťažké zistiť, lebo ste obklopení vašim bodom príťažlivosti. Takže ak sa dostanete do bodu, že cítite, ako zle sa s vami zaobchádza, kdekoľvek sa obrátite, je to „STOPA“. (vyslovené strašidelne 🙂 )

Publikum: (smiech)

– Prepis (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Dôvod, prečo nemôžete schudnúť

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.