08-06-2018-abraham-hicks

Hosť: Chcel som sa spýtať, – ohľadom vzťahov, – Jerry na jednom CDčku hovorí o tom, že podobné sa priťahuje, a vieme aj to, že protiklady sa priťahujú. A zmienili ste sa o tom, že táto záležitosť je o harmónii, a nie o zámeroch. Rád by som o tomto počul trochu viac, -možno keby ste to mohli viac rozviesť. – Aký je rozdiel medzi týmito dvoma.

Abrahám: OK, keby sme my vstupovali do vzťahu s niekým iným, slávnostný sľub v našom manželstve by znel: „Vcelku dosť ťa mám rád, poďme sa pozrieť, ako to pôjde..“

Publikum: (smiech, potlesk)

Abrahám: Ako vidíte, oblasť vzťahov je naozaj o tom, o čom sme tu už rozprávali, – tak často, keď sa s niekým zblížite, zvyčajne na začiatku obaja dúfate a hľadáte v sebe navzájom to najlepšie. – A to je veľmi dobrý základ ako začať, lebo keď to hľadáte, tak to nachádzate, a tak to, čo vlastne robíte, je , že používate pozitívne aspekty vás oboch ako zámienku pre naladenie sa na to, kým skutočne ste. Inými slovami, keď na tom druhom vidíte niečo, kvôli čomu sa cítite dobre, zameriavate sa na niečo, čo spôsobí, že sa stávate vibračnou zhodou svojej väčšej časti. – To je to, čo je v láske – je to byť vo vibračnej zhode s tým, kým ste. Ale ľudia chcú príliš často nájsť prijatie, alebo ocenenie od toho druhého, a v tom, ako to hľadajú u toho druhého, zabúdajú na vibračný súlad medzi tým, kým sú, a tým, kým skutočne sú. A tak vám chceme povedať, že pokiaľ vzťah, na ktorom vám bude záležať najviac, (oveľa viac ako na všetkých ostatných vzťahoch dokopy) bude váš vzťah medzi vami a VAŠÍM JA.. – veľmi dobrá vec, ktorú sa môžete pravidelne pýtať sami seba, pri tom, ako ste zapojený do vašich vzájomných vzťahov, – Povedzme, že sa na niekoho pozeráte, a nepáči sa vám, čo vidíte. A cítite negatívnu emóciu, lebo ste sa upli na niečo, na čo by sa zdroj vo vašom vnútri nikdy neupol. Zdroj vo vašom vnútri je milovník, a keď vidíte niečo, čo nemilujete, používate to ako zámienku na oddelenie sa od toho, kým skutočne ste, a viníte za to tú osobu. – „Keby si to nemal, tak by som sa cítil lepšie“ –, a my vravíme, – to je možno pravda, pokiaľ by ste pozorovali niečo, z čoho sa cítite dobre, tak by bolo pre vás ľahšie byť vo vibračnom súlade. Ale nežiadajte od ostatných, aby sa postavili na hlavu, preto aby vy ste sa mohli naladiť na to, kým ste. – Nalaďte sa na to, kým ste, dovoľte, aby vaše pocity boli dostatočne hlasné, – buďte vo vibračnej zhode s tým, kým ste, a potom buďte milovníkom, ktorým skutočne ste.

Existujú dve veci, ktoré by sme na vašom mieste pravidelne hovorili, pri pátraní po vzťahu akéhokoľvek druhu. Tá prvá je – Začali by sme ju praktizovať, keď cítite pozitívnu emóciu – Povedali by sme: „Čo je to, na čo sa u teba zameriavam, čo používam ako zámienku naladiť sa na to, kým skutočne som?“ – Je to tak dobré prehlásenie… Ak by sme cítili negatívnu emóciu, povedali by sme: „Čo je to, na čo sa u teba zameriavam, čo používam ako svoju zámienku nebyť tým, kým skutočne som? – Vnímajte silu toho, – toho ako poviete: „Tvoje správanie spôsobuje, že sa cítim zle.“ – Takto ste totálne „zneschopnení“/oslabení. – Ale keď poviete: „Čo je to, čo u teba vidím (- mohol by som vidieť iné veci, pretože ty si multi-dimenzionálne bytie, s množstvom aspektov), – ale čo je to, čo u teba vidím, čo ma oddelilo, lebo ťa nevidím tak, ako ťa vidí zdroj v mojom vnútri. – To ďalšie prehlásenie je presne týmto. Kedykoľvek, keď cítite negatívnu emóciu, zastavte sa, a povedzte: „Zaujímalo by ma, ako ťa vidí zdroj v mojom vnútri.“ A pokiaľ cítite negatívnu emóciu, môžete vedieť, že zdroj vo vašom vnútri to vidí rozdielne. Lebo negatívna emócia je vaším indikátorom toho, že sa pozeráte na niečo odlišne, od toho, kým skutočne ste. A vždy to znamená, že ste urobili krok späť od toho, kým ste, vždy to znamená, že nedržíte krok s tým, kým ste, vždy to znamená, že nevidíte v tejto chvíli tento svet očami zdroja. Miesto toho ho vidíte z nejakého odpojeného, závislého postavenia, kde „potrebujem, aby si bol iný, aby som sa mohol cítiť lepšie“. Ste na seba navzájom príliš tvrdí! Ste príliš tvrdí jeden na druhého v tom, ako potrebujete to, aby sa iní správali istými spôsobmi. Ale pokiaľ dovolíte byť vzťahu všetkých vzťahov, – vášmu vzťahu s vaším vnútorným bytím, so zdrojom vo vašom vnútri.. – K tomu mierte na prvom mieste, – praktizujúc ho po celý čas. A ani sa nenazdáte a budete tak naladení, nastavení a zapojení, že uvidíte v iných iba pozitívne aspekty.

Jedného dňa sme rozprávali so ženou, ktorá vravela o svojom-ex-manželovi, o ktorom nevedela povedať nič dobrého. A my sme ju povzbudzovali, aby o ňom povedala niečo pekné. Vlastne sme ju nabádali, aby začala robiť zoznam jeho pozitívnych aspektov, – a ona povedala: „Och, Abrahám, nechcem sa s ním dať znova dokopy, nechcem s ním ísť dokonca ani na obed.“

Publikum: (smiech)

Abrahám: – A my vravíme: „Nesnažíme sa dať vás s ním znova dokopy, snažíme sa dať vás dokopy s vaším JA“. – Inými slovami, nemôžete odsudzovať iných, bez vylúčenia seba samého. A to je dôvod, prečo cítite také silné emócie voči takému množstvu ľudí, – necítite sa dobre, a myslíte si, že je to kvôli niečomu čo robia, ako vidíte.

Takže, čaká na vás tak veľa nádherných vzťahov, ktoré môžete zažiť. A pokiaľ sa v prvom rade naladíte do toho, kým ste, a až potom sa začnete pohybovať svojím dňom, hľadajúc u druhých to najlepšie, – ani sa nenazdáte a budete tak naladení na to najlepšie u druhých a vo svete, že bude skutočne výnimočné, že do vás „narazí“ niekto, kto nie je vo vibračnej zhode s touto pohodou.

Nie je zaujímavé vedieť, že máte kontrolu nad správaním všetkých ostatných? Teraz to počúvajte. – Máte kontrolu nad správaním všetkých ostatných, vo vzťahu k vám, lebo ho vyvolávate u každého, kde zasahuje vaša vibrácia o nich. Takže ak trénujete svoju vibráciu na to najlepšie z nich, potom vám to musia dať. – O tom je pozitívne očakávanie, – o tom je skutočné povznášanie, – vyladiť sa na to, kým skutočne sú. A, pokiaľ naozaj vibrujú v odlišnom mieste, ako vy, zákon príťažlivosti vás neprivedie na rovnaké miesto. A dokonca, aj keď žijete v tom istom dome, budete voči sebe mimovoľne kľučkovať. – Zobudíte sa v odlišnom čase, budete mať odlišné myšlienky, pôjdete jeden jedným smerom a druhý iným, – inými slovami – vôbec žiaden problém. Vesmír vám prinesie iba tie aspekty iných, ktoré sú aktívne vo vašom vnútri – takže všetko čo dostávate, od každého čo to dostávate, dostávate to ako indíciu vašej vibrácie.

Mike, priateľ Jerryho a Esther urobil na foťáku gombík a dal im ho, – na tom gombíku sa píše: „Ahoj, som tvoj vibračný indikátor.“

Publikum: (smiech)

Abrahám: Takže, ak je niekto na vás hrubý, tak je to váš vibračný indikátor. – Niekto sa k vám správa okúzľujúco, – je to váš vibračný indikátor. Dostávate späť iba to, čo vydávate.

Čiže, naozaj sa vyplatí vytrénovať sa do súladu s tým, kým skutočne ste. – Dobré vedieť to, že?

Hosť: Rozhodne.

Publikum: (potlesk)

Abrahám: Dobrý čas na občerstvenie

Hosť: Ďakujem.

-Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Dostanete to, keď to tak budete cítiť – manifestácia za jeden deň

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.