Abrahám: Sme na vás pripravení, ak ste vy pripravení na nás. Áno.

Moderátor: To skutočne sme. Z Alberty v Kanade tu máme online Shanu a jej otázka je o tom, čo by mala urobiť, aby získala svoju dokonalú trvalú lásku.

Hosť: Ahoj Abrahám, a zdravím všetkých po svete, – mám niečo k poslednej otázke, – moja otázka je: koľko ďalšieho ladenia a zberu dát je potrebné vykonať,.. viete, – na nájdenie toho pravého, alebo partnera, v akom bode ste toho nazbierali dostatok…

Abrahám: – Už ste to urobili. Máte to. Je to hotové. Už ste toho nazbierali dostatok. Zozbierali ste dáta. Už ste zozbierali dáta. Viete, čo pre seba hľadáte. Viete, ako sa chcete cítiť. Ale, – je tu lepšia otázka. – Lebo otázkou nie je ani tak ako.. koľko dát musím zozbierať, aby som to priniesla. – Otázkou je, – „Ako sa dostať do vibračnej zhody s dátami, ktoré som zozbierala?“

A opäť, – je to to, o čom sme práve hovorili, či nie? – musíte uzavrieť mier s neprítomnosťou tejto manifestácie. Pretože ak ste nešťastní z toho, že sa to ešte nemanifestovalo, táto nespokojnosť je znamením silnej vibrácie, ktorá to udržuje. Takže otázka znie: Ako sa zbavím tohto diskomfortu, – ako sa zbavím toho, že mi CHÝBA môj partner? A odpoveď je: Tak, že k tomu pristúpim všeobecnejšie. Tak, že si poviem: môj partner je už na ceste, – viem, že sa to stane. Je to v procese, už som tú prácu urobila. Už som v rozvrhu. Som na správnej ceste. Bude to OK. – Len sa takto utíšte spôsobom, ktorý vám vyhovuje. – Keď ponúkame tieto slová, znie vám to, že sú to len slová bez významu? Alebo inak, – znejú tieto slová ako strkanie hlavy do piesku a predstieranie?

Hosť: Niekedy to tak cítim, ale niekedy sa mi zdá, akoby som sa vracala späť a je to veľmi silné, – to, akoby som cúvala.

Abrahám: OK, to len znamená, že to naozaj, naozaj, naozaj, naozaj, naozaj, veľmi chcete, – a to je úžasná vec. To je dôvod, prečo vám môžeme s istotou povedať, že ste už dala do svojho vortexu dostatok detailov na „vytrhnutie“ stvorenia tohto vzťahu. – Už viac o ňom nepotrebujete premýšľať. Ale keď to tak povieme, – nemôžete vlastne o ňom prestať premýšľať, lebo je to niečo, čo naozaj chcete. Takže hra, ktorú chcete hrať, je: Premýšľajte o tom, keď sa pri tom cítite dobre, a keď zistíte, že sa necítite dobre, tak o tom nepremýšľajte. Buďte tak všeobecná, ako len môžete.

Hosť: OK.

Abrahám: Vec, ktorá vám skutočne pomôže – sústreďte sa na túto myšlienku: „Môj dokonalý partner je v otázke času ozaj ozaj blízko.“

Hosť: OK.

Abrahám: A načasovanie toho závisí iba na tom, ako sa v tomto procese dokážem uvoľniť. Takže chcem pamätať na to, že keď viem, že niečo je istá vec, tak som uvoľnená.

– Včera Esther a Jerry a Chris a Mark a Barbara – všetci sa pohybovali v tomto priestore. Sú tam káble a monitory a iné vybavenie a všetky možné dômyselnosti. Všade. A na začiatku hrania sa s tým z toho Esther pociťovala napätie, – lebo tam bolo tak veľa presúvajúcich sa vecí, tak veľa neznámeho. A napriek tomu, že ľudia okolo nej boli sebaistejší ako ona sama.. Bolo to tak, až kým neurobili istú skúšku, a tá jej dodala spokojnosť, – tak že začala byť ozaj uvoľnená a prestala sa strachovať o všetku tú techniku, keďže chce, aby ste vy všetci tuná mali nerušený zážitok. Chce, aby to bolo pre vás dobré. Takže zabralo to trochu zameriavania sa, aby sa dostala do toho uvoľnenia, znamenalo to CHCIEŤ sa uvoľniť, aby sa mohla uvoľniť. Malo by sa to ponechať na proces, ako vidíte.

Dôvera je v skutočnosti viera v niečo, čo nemôžete vidieť. A to je to, na vašom vortexe, čo je pre vás tak mätúce. – My môžeme vidieť, čo máte vo vortexe, – môžeme vidieť všetku tú spokojnosť, ktorá je tam pre vás. Môžeme dokonca vidieť, ako sa to kúsok po kúsku odvíja a zanecháva vás to naplnených z toho večne sa odvíjajúceho vzťahu, na ktorom ste už istú chvíľu pracovali. Takže my necítime vôbec žiaden pocit úzkosti. – Iba uspokojenie a spokojnosť a istotu, že tento vzťah je už na ceste za tým, ako vás zhodí z nôh, ako vás poteší na všetky možné spôsoby. Ale keďže vy ho ešte nemôžete vidieť, pretože sa ešte nemanifestoval, musíte pokračovať s dôverou, – musíte veriť v ten proces. Musíte veriť zákonu príťažlivosti. Musíte veriť v to, že ste si tam dali dobré veci – a to ste si teda dali. Musíte veriť, že máte schopnosť byť v súlade s tým, čo je tam – a my vám sľubujeme, že tú schopnosť máte.

Ale predovšetkým, – sa musíte – skľudniť.

Hosť: (smiech) – OK

Abrahám: – Musíte byť spokojná v tom medziobdobí, ako vidíte. A my vám sľubujeme, že ako to budete brať s väčšou ľahkosťou – … Včera tieto veci tu viackrát jednoducho chceli zatriasť Esther a povedať: „Skľudni sa, bude to v poriadku. Vieme, čo robíme. Vieme, čo robíme, bude to OK.“ A to je to, čo my vravíme vám. – Zákony vesmíru sú na vašej strane a to čo chcete, to bude, – v manifestovanom, plne rozvinutom zážitku, keď to budete môcť vidieť a počuť a voňať a ochutnať  a dotknúť sa toho. Takže vedieť toto, musí byť dostatočné. Musí to byť dostatočné, na to, aby ste sa jednoducho uvoľnila a vychutnávala si zábavu toho, ako sa to odvíja. Máte v sebe isté napätie ohľadom toho, že sa to ešte neodvinulo, a my chceme, aby toto napätie odišlo preč. Chceme, aby to bola zábava v odvíjaní sa. Chceme, aby ste mali zábavu s každým malým kúskom, ktorý na vašej ceste prichádza. Zábavu. Áno?

Hosť: OK. Áno. Ďakujem vám.

Abrahám: Niekedy to nie je ľahké, – zabávať sa v neprítomnosti toho, čo chcete. – Ale to je vaša práca. Vaša práca je zabávať sa v neprítomnosti toho, čo chcete. – Nájsť uspokojenie. Pozerať sa na miesta, kde sa cítite dobre. Udržiavať sa tak šťastní, ako len môžete. Hľadať dôvody na to, aby ste sa cítili dobre. A ako budete hľadať dôvody na to, aby ste sa cítili dobre, sľubujeme vám, že ich nájdete. A keď nájdete viac a viac dôvodov cítiť sa dobre, – dokonca aj v neprítomnosti niečoho, čo naozaj chcete, – ukáže sa vám viac a viac vecí, ktoré vám dajú vedieť, že ste na správnej ceste. Skutočne. Myslíte si, že chcete, aby sa všetko čo chcete okamžite zmanifestovalo. – Myslíte, že by ste chceli len lusknúť prstami a mať to tu. Ale sľubujeme vám: nechcete len lusknúť prstami, – chcete mať svoje ruky v hline, – chcete to zaznamenať, – kúsok po kúsku. Chcete vidieť, ako sa to odvíja. Chcete vidieť dôkaz vašej novej a vylepšenej vibrácie. Chcete vedieť, že ste tvorcom vašej vlastnej skúsenosti. A predovšetkým, – chcete vedieť, že to nikdy nedokončíte. Nemôžete to urobiť zle a nikdy to nedokončíte. Keď si uvedomíte, že to nikdy nedokončíte, potom vás to prinúti viac sa uvoľniť a vychutnať si to, kdekoľvek v procese stojíte. – Je tu taká tendencia, – robiť snímky toho, kde stojíte. A v tejto snímke vravíte: „Oh, to je zlé“ alebo „Tu chýba dôležitý kúsok toho, čo chcem“. Ale tieto momentky nechceného, sú to, čo to všetko spomaľuje. Prestaňte robiť tie snímky toho, čo je nechcené a buďte všeobecnejší. Nájdite ocenenie, kdekoľvek ho môžete nájsť. Teraz, – ocenenie nie je všeobecné, ocenenie je špecifické. – Takže ak ste schopní nájsť ocenenie z miesta, kde stojíte, tak ste už na pokraji toho. Keď pociťujete ocenenie toho, čo sa teraz odohráva vo vašej skúsenosti naozaj pravidelne, pripravuje sa to preklopiť a dať vám niečo ešte lepšie. Keď pociťujete obavy, alebo diskomfort, keď cítite stiesnenosť, alebo smútok z toho, čo je, – nie je to pripravené preklopiť sa. Musíte to cítiť ako ocenenie, predtým, ako sa to začne preklápať. Sledujete to? Myslíme že áno

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Ako môžete previesť to, čo chcete, do existencie

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.