16-08-2018-abraham-hicks

Hosť: Ahoj Abrahám. Rád by som počul viac o mieste odštartovania – o pocitovom mieste, keď vypúšťate raketu túžby. Minule ste hovorili, že väčšia zábava je to to vtedy, keď vypustíte raketu a udržiavate s ňou krok. Pochopil som to zle, alebo je to správne?

Abrahám: Dobre. Keď ste zámerný tvorca a poznáte nevyhnutný výstup, potom sú všetky súčasti toho procesu zábavou. – Inými slovami – sila tohoto odštartovania.. – nová kniha, ktorú píšeme má názov Spirituálna Revolúcia – a v skutočnosti hovorí o tom, že tá raketa, ktorá je vypustená a celý ten ťah a sila, ktoré v tom sú, vám poskytujú vedenie, že tá kulminácia bude taká, aká chcete aby bola. Inými slovami, – existuje množstvo ľudí, ktorí vypúšťajú rakety zo svojho poznania toho, čo nechcú, a v tom momente sa nenachádzajú na mieste pozitívneho očakávania. Takže tí v tejto časti štartovania nemajú zábavu. Ale zámerní tvorcovia áno.

Hosť: Ale – áno.. ale ide o to že, – mám nový nápad a cítim sa z toho veľmi dobre. Cítim sa hravo, – je to – Ó, je to úžasná vec – a potom, čo sa stáva, – často, – je, že do mysle prichádza realita…

Abrahám: Ale práve v tom to je. Takže keď máte nový nápad a tento nový nápad je založený na tom, čo nechcete, – alebo – povedzme, že viete, čo nechcete, – a práve to pomohlo vypustiť ten nápad. Ale vy máte vo svojom vnútri dosť aktívne o tom, čo nechcete. – Nechcete to tak mať, ale to je to, čo je. To je to, čoho ste si vedomý, to, aké sú fakty. Je to to, čo vám ukázali detaily života. Takže detaily toho, fakty toho, konštrukcia toho, je vo vašej skúsenosti dosť výrazná. A tak ste vypustili raketu, ktorá dáva zreteľne – Ó nie, nežartujeme – pretože ste vypúšťali rakety a vylepšovali, a vylepšovali, a vylepšovali, a vylepšovali, – takže ste vytvorili veľmi detailnú túžbu, ktorá je tam, – vo vašom vortexe. Ale vy stále pozorujete to, čo je – ak ste ako väčšina ľudí.. A tak začnete „dekonštrukčný proces“ o ktorom sme hovorili. – Neskúšajte rozprávať o detailoch toho, čo chcete, lebo vždy, keď to robíte, tak vám to pripomína fakty toho, čo je. – Takže to skúste „dekonštruovať“ – otraste a uvoľnite sa od toho, – posnažte sa byť všeobecný, – rozprávajte o „dobrosti“ akú to bude mať pre svet, alebo o zábave, ktorou to bude, alebo ako „nebolo by pekné, keby…“, – inými slovami – zjemnite to, ako len môžete. – A čím bezstarostnejší a umiernenejší (jemnejší) ste v tejto veci, – najmä v týchto skorých štádiách – tým viac bude vaša vibrácia stúpať, – tým viac dovolí neprítomnosť odporu vašej frekvencii rásť. A tak sa vaša frekvencia dostane do určitého vibračného bodu, kde teraz bude v zhode s tým, čo je tu, v tomto vortexe. A teraz začnú nadobúdať tieto nápady formu a tvar a začnú sa diať špecifiká toho, čo chcete. Vidíte, ako to funguje?

Hosť: Áno.

Abrahám: Je to ako predstaviť si, – len kvôli obraznosti – že, to, čo nechcete je vibračná frekvencia, ktorá, ak by ste ju mohli vidieť vo farbe, – by vyzerala ako žltý vír. – A tuto, vo vašom vortexe je jasný modrý vír. – A váš žltý, a jeho modrý, a váš žltý, a jeho modrý, – ale čím viac o tom začnete rozprávať, tým menej zjavná farba je v tom a ako vaša vibrácia stúpa, začnete zmiešavať niečo z toho, čo je chcené s tým kde ste a máte z toho teraz formu zeleného víru.

Hosť: Je to zmätok.

Abrahám: No, – je to kombinácia toho, čo nechcete a toho, čo chcete, ale,.. potom sa to začne stávať menej žltým, a potom menej zeleným a viac modrým, viac modrým, viac modrým, viac modrým, – inými slovami, – ich farba je v tomto rozhovore nepodstatná, ale ten príklad je tu na to, aby vám pomohol vedieť, že ak jedna dynamika vašej energie začne ustupovať, potom iná začne mať vo vašej vibrácii prvenstvo, – až pokým sa napokon zladíte s tým, kým skutočne ste a potom všetky druhy.. – potom už v tom nie je žiaden zmätok, potom už tam nie je žiadne ospravedlňovanie, žiadna defenzíva, žiadna racionalizácia, – je tam už len energia, ktorá vás zmetie k iným, ktorý robia tú istú vec. A teraz si predstavte všetkých tých ľudí spojených týmto predmetom, – všetci okolo vás, ktorí víria v tejto čistej modrej a teraz, – pretože vy ste čisto modrý, k ním máte prístup. – Zatiaľ čo ľudia, ktorí víria ako problém, sú všetci preč a víria ako problém. Chápete, o čom hovoríme? – Keby ste mohli vidieť vzdušný pohľad na vašu planétu, videli by ste, že zákon príťažlivosti vás vložil do vašich vibračných ostrovov a ste všetci natrieskaní s tými rovnako zmýšľajúcimi.

Ale väčšina z vás sa pohybuje dozadu a dopredu, to je zmätok, v tom máte pravdu. A nechceme, aby toto bolo záležitosťou farby, ktorú vidíte, chceme, aby to bola emócia, ktorú začnete čítať. Chceme, aby ste vedeli, že defenzívnosť znamená, že ste v nesprávnej farbe. A optimizmus znamená, že sa istým spôsobom posúvate tam. A nadšenie znamená, že ste presne na ceste a vedenie (istota) znamená, že ste už tam. A neočakávame od vás, že tam budete stáť a vedieť po celý čas, ale očakávame, že budete poznať rozdiel medzi tým pocitom vedenia a tým pocitom pochybnosti. A teda, keď pocit pochybnosti príde, začnete ho púšťať nadol – dekonštruovať ho – neprikladajte dôraz na vašu pochybnosť, – neostávajte vo vymedzenej pripravenosti obhajovať svoju vieru, -neargumentujte v prospech svojich obmedzení – dekonštruovať, dekonštruovať, dekonštruovať… Vaši komunikační partneri vás najprv budú vnímať ako nudných…

Publikum: (smiech)

Abrahám: – ako boli predtým zvyknutý na vás, ako ukazujete boj defenzívnosti, ale keď začnete rozoznávať, ako vás táto defenzívnosť vibračne drží mimo vibračného súladu s tým, čo chcete, – potom dosiahnete miesto, kde sa dožadujete poznania, kde bažíte po vedení. Pochybnosť, – odťahujte sa od nej, – práve tak, ako sa zvieratá vašej planéty od niekoho s hrôzou odťahujú. – Pomohlo to?

Hosť: Áno. To je dobré. Pekné.. ďakujem vám (úsmev)

Publikum: (potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Dve veci, ktoré zlepšia akýkoľvek vzťah

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.