19-08-2018-abraham-hicks

Hosť: Môžem sa spýtať ešte jednu veľmi krátku otázku? – V základe emócie vždy nasledujú po myšlienke, alebo myšlienky niekedy nasledujú po emóciách?

Abrahám: OK, – myšlienka je dôvodom vibrácie a emócia je odpoveďou na tento mix, – inými slovami, – pokiaľ by vaše vnútorné bytie nepremýšľalo, potom by bola každá myšlienka, ktorú si myslíte, bez emócií. Lebo čo je to emócia – je ukazovateľom toho, či myšlienka je, alebo nie je splynutím so zdrojom vo vás. – Inými slovami, – je to vzťahová záležitosť. Takže, pokiaľ by zdroj nepremýšľal, potom by ste mohli myslieť na čokoľvek, bez emócií. Ale keďže vaša väčšia časť premýšľa, vibruje, potom na vašej vibrácii záleží, pretože je to vo vzťahu.

Takže vibrácia zdroja a vaša vibrácia, – čo je takpovediac myšlienka zdroja a vaša myšlienka, sú dôvodom na emóciu. – Pretože emócia je o vzťahu medzi týmito dvoma vibráciami. Takže pokiaľ rozmýšľate tak, ako rozmýšľa zdroj, tak cítite ocenenie a lásku a hravosť a vášeň. – Pokiaľ tak nepremýšľate.. – ak milujete, ste v zhode so zdrojom, ak nenávidíte, tak nie ste. Ak milujete sami seba, ste v absolútnej zhode so zdrojom, – ak sa nenávidíte, tak nie ste.

Takže áno, – emócia vždy nasleduje, ale je ťažké povedať, čo prišlo prvé, lebo, – myšlienka – pocit – myšlienka – pocit – myšlienka – pocit – inými slovami, nemôžete prestať cítiť, – takže v skutočnosti na tom, čo prišlo prvé, vlastne nezáleží, – to, na čom záleží, je, že to, ako sa cítite je ukazovateľom toho, či splývate, alebo nie.

Takže logicky povedané, – ak si uvedomíte, že cítite negatívnu emóciu, vaša logika vám vraví – nepremýšľam tú myšlienku tak, ako o tom premýšľa zdroj. – Možno by som o tom mala premýšľať tak, ako o tom premýšľa zdroj. – A my vravíme, – dobrý nápad, len to nie je vždy možné, – lebo myšlienka, ktorú ponúka zdroj, je príliš vysoká, príliš čistá.. Inými slovami, – Esther kvôli nám už viackrát bola veľmi rozčúlená, lebo my nezídeme nadol, aby sme s ňou premýšľali.

Publikum: (smiech)

Abrahám: -„Bolo by to oveľa jednoduchšie Abrahám, keby ste neboli tak čistí vo svojich myšlienkach – nepripojíte sa ku mne, aspoň trochu, v mojom negatívnom uvažovaní? Proste mi dajte pokoj.“ – A my to nikdy, fakt nikdy nespravíme.

Publikum: (smiech)

Abrahám: – Lebo tam musí byť niekto, – niekto musí nastavovať vibračné štandardy, – inými slovami – to robí zdroj vo vás.

To je to, čo sme vám povedali už predtým, – choďte na to všeobecne, – buďte všeobecní: Ak budete vo svojich myšlienkach dostatočne všeobecní, bude to pre vás jednoduchšie – zbaviť sa intenzity toho, čo vás drží preč od zdroja vo vašom vnútri.

– Minule mali Jerry a Esther večeru so svojimi priateľmi, ktorí povedali, – a potom to dnes spomínali Jerry a Esther viackrát, – že často vraveli jeden druhému to spojenie: Ó, to je nepodstatné, – Je to irelevantné, – Nemá to pre mňa žiaden význam. – A to je spôsob zjemňovania toho, je to spôsob deaktivácie, spôsob ako urobiť nepohodlné, odporujúce myšlienky, z ktorých sa necítite dobre, menej aktívnymi. Esther bežne vraví, – „nemusím o tom teraz premýšľať“, alebo, „budem o tom premýšľať neskôr“. – Nemusím o tom práve teraz premýšľať. – Čokoľvek, aby mohla uvoľniť vibračnú aktívnosť.

Keď sa vrátime po chvíli občerstvenia, začneme rozprávať o tom, – že keď rozmýšľate nad myšlienkou, – tá myšlienka vibruje. Keď na ňu zostanete zameraní, potom vibruje silnejšie, – až pokiaľ čoskoro nemáte len myšlienku, ktorá je aktívna, – máte myšlienku, ktorá je dominantná. A keď ste dostatočne dlho mysleli myšlienku, ktorá je dominantná, stáva sa presvedčením, – to znamená, že je ju ľahké udržiavať v myslení. – Jednoducho preto, že je to vibračný zvyk. – Takže my by sme vám chceli navrhnúť, – a vaša silná otázka to naozaj dáva do dokonalého kontextu, – že je ľahšie zastaviť myslenie ako také, ako zobrať myšlienku, ktorú ste si mysleli po dlhý čas a vziať ju na iné miesto. – A to sme tým mysleli, keď sme predtým rozprávali o všetkých tých možných myšlienkach, ktoré sa tam nachádzajú, – ktoré môžete vytriediť a preosiať a poukladať na kôpky a rozhodnúť sa, ktorú z nich chcete, – čo by vám trvalo dlhšie ako musí, alebo, – môžete počúvať niečo, čo spôsobí, že budete dýchať a spôsobí to, že uvoľníte myšlienky, – čo dovolí vašej vibrácii prirodzene sa presunúť na nové miesto – a potom dovoľte tej novej vibrácii byť dôvodom na myšlienky, ktoré myslíte.

A teraz, – nie ste hrdá na otázku, ktorú ste sa opýtala? – To bola taká úžasná myšlienka, – lebo ak si v tejto situácii dáte na uši slúchadlá, – keď počúvate hudbu, keď sa predýchate do súladu, keď sa predýchate do uvoľnenia odporu, – keď uvoľníte myšlienky, uvoľníte myšlienky, uvoľníte myšlienky, a už viac nebudete robiť tú vec, ktorú robíte, – ktorá vás udržiava v odpore, – vaša vibrácia bude stúpať a keď sa vaša vibrácia zvýši, váš bod príťažlivosti vám prinesie myšlienky, ktoré sú v zhode. – Tak čo z toho je správne? – Čo je správna odpoveď? – Obe sú pravdivé, ale ktorá je správna?

– „No, Abrahám, ja si myslím, myslím, že to čo vravíte je, že by som mal premýšľať menej, a viac cítiť. A dovoliť môjmu vortexu, aby ma trénoval do frekvencie, ktorá doručí zmysluplné myšlienky.“ Áno.

-Dobrý čas na občerstvenie.

Publikum: (potlesk)

Hosť: Ďakujem vám

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Ako nevnímať neprítomnosť chcených vecí, ktoré sa ešte nezmanifestovali

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.