26-08-2018-abraham-hicks

Hosť: Ak robím všetko takpovediac správne, – sústreďujem sa na predmet svojej túžby, žijem vo vortexe, – a príchod toho trvá dlho-predlho. – Je toto vždy kvôli odporu niekde?

Abrahám: Áno, – je to takto: keď poviete – „ak robím všetko správne“ a my, – dosť sa nám nepáčia tieto výrazy, lebo v skutočnosti nikdy nič nerobíte zle, – ale dokonca ani v kontexte „robenia toho správneho“, – ak by ste naozaj uvoľnili odpor, netrvalo by to dlho-predlho. Fakt, že to trvá dlho-predlho znamená, že máte rozptýlené myšlienky. Väčšina ľudí: „Chcem to, ale…“, „Nebolo by pekné, keby to prišlo, ale…“. – Väčšina ľudí ospravedlňuje svoje obmedzenia a väčšina ľudí nepretržite vysvetľuje to, kde sú. – „Prajem si, kiež by to prišlo…“, „Chýba mi to…“, „Chcem, aby to prišlo…“, „Čo robím zle?“, – Je to pozornosť voči tej nedostatkovej časti, – je to totiž jediná vec, ktorá to spomaľuje – je to jediná vec, ktorá to spomaľuje.

Hosť: Tak potom nerobíte všetko správne, pokiaľ príchod toho bol pomalý…

Abrahám: To je pravda. – Povedali sme, – nepáčia sa nám tie slová „robiť to správne“, ale nie je to.. v tom kontexte, – že to nerobíte.. Pokiaľ to trvá pridlho, stále sa zameriavate vcelku podstatne na odpor, ale vy viete, že najrýchlejší spôsob uvoľnenia odporu je prestať hovoriť „Robím to zle“. – Nič nevytvára odpor rýchlejšie, ako vravieť – „Čo robím zle? Čo robím zle? Čo robím zle?“. Prestaňte si merať skóre! A všimli sme si, niečo, čo to úplne zabára do bahna: Povedali ste veľmi podstatné slová, – povedali ste, že to trvá veľmi dlho. – Trvá to veľmi dlho. A my chceme povedať: „Čo?“ A vy vravíte: „Manifestácia.“ – A my vravíme: V tom leží váš problém. – Pretože emocionálnej lodi to netrvá príliš dlho, – dostať sa do vortexu netrvá príliš dlho. – Ste príliš upnutý na manifestáciu, ktorá neprichádza, a to je to zachytenie. A používanie toho ako vašu zámienku, aby ste sa cítili zle, – a to je to, čo to spomaľuje. – Už dlho vravíme ľuďom: odoberte peniaze z rovnice a viac príde, – a teraz ideme ešte ďalej:  odoberte manifestáciu z tej rovnice. – Prestaňte si merať skóre. – Áno, nám sa to ľahko povie, my sme mračno hmloviny.

Publikum/Hosť: (smiech)

Abrahám: – Chceme aby ste pochopili, že ak sa prestanete starať o manifestáciu a začnete.. – lebo sa viac staráte o súlad, – staráte sa viac o emóciu, staráte sa viac o – o súlad vortexu, dbáte viac na to, aby ste boli spolupracujúcou zložkou. A ako uvidíte, – vieme, že tento posun môžete urobiť ľahko, lebo vieme toto: vieme že čokoľvek materiálne chcete, – či už je to vzťah, – manifestačne: – všetko čo manifestačne chcete, chcete to preto, že si myslíte, že keď to budete mať, budete sa cítiť lepšie. – Či už je to kopa peňazí, lepšia práca, viac napĺňajúce zamestnanie, lepší vzťah, – každá jedna vec, ktorú chcete, je kvôli tomu, že si myslíte, že sa budete cítiť lepšie, ak ju budete mať. A ak by sme vás mohli nejako presvedčiť, aby ste jednoducho išli do lepšieho pocitu, predtým ako sa to zmanifestuje… – potom vám sľubujeme, že tá manifestácia musí nasledovať.

Neexistuje žiadne ukončenie, – dokonca aj keď strávite veľa času vo vortexe, expandujete dokonca aj vnútri vortexu, – nikdy neprestanete vyjasňovať a definovať a dosahovať viac. A keby sme vás len mohli presvedčiť, že je to práve ten pohyb v smere toho „viac“, čím ste sa už vibračne vlastne stali, že je to uspokojenie zo života, po ktorom siahate, že je to práve v tom zapájaní sa do toho.

Keď sa s vami takto stretávame, a niekto skvelý, ako vy, ktorý sa o toto naozaj snaží, sa rozžiari a príde do tohto kresla a jasne vyjadrí dokonalú otázku a s tou otázkou formuluje dokonca viac, – jemne vyladené, sofistikované, lepšie prijateľné riešenie.. – to nadšenie, ktoré cítime z tejto života-dávajúcej skúsenosti je nesmierne. – A to je to, na čo chceme, aby ste sa upli, – chceme aby ste boli TAK ŠŤASTNÍ, že máte otázku, ktorá vytvára riešenie, – že dokonca aj keď riešenie ešte vo vás NEPULZUJE tak, ako PULZUJE v nás! Nadšenie, ktoré sme cítili, keď sme sa do toho posunuli, – vidíte to? – Vy ste to vytvorili. – Vy ste vytvorili expanziu tejto témy, s tým, čím ste – a my sme tam išli a milovali každú jednu šťavnatú minútu toho.

Publikum: (smiech)

Abrahám: A teraz tam už len stojíme, sme tým a vyžarujeme to, vediac, že vy takisto nájdete svoju cestu tam a že vy budete cítiť to nadšenie z toho práve tak, ako sme to cítili my, – ba čo viac, keďže to bol váš výtvor, ktorý stvoril hybnú silu a keď dovolíte samému sebe ísť spolu s tým.. – to je to, po čom siahate. Manifestácie.. Eehm! (znechutene). – Manifestácia.. – Čoskoro budeme mať demanifestačné semináre, naozaj…

Publikum: (smiech)

Abrahám: „Abrahám, mám 14 áut a 17 koní a 27 lietadiel a ehhh… (vyčerpane) – 8 kuchýň!“

Publikum: (smiech)

Abrahám: „Nemám čas na to všetko.“

Publikum: (smiech)

Abrahám: Na manifestáciu je skutočne krásne sa zacieliť, lebo reprezentuje vašu tvorivú zdatnosť. Ale vaša tvorivá zdatnosť je v skutočnosti vlastne o nadšení, ktoré cítite a svetle vo vašich očiach a poskočení vo vašom kroku a o piesni vo vašom srdci, – o toto sa v skutočnosti usilujete. A ak toto ponecháte byť vrcholnou prioritou,.. – Videli sme, ako vám to zaklaplo na miesto, keď sme povedali: „A to nikdy netrvá naozaj dlho.“ – Je to iba.. – ste presne tam, v skutočnosti väčšina z vás je presne tam, či nie? – Ste presne tam. Presne tam. Ste úžasný. Manifestácie – buďte prekliate! Áno?

Publikum/Hosť: Áno. (smiech)

Abrahám: – Nie naozaj. – Oni prichádzajú. Manifestácie prichádzajú. – Ale nie sú hlavnou udalosťou.

A keď sa nad tým zamyslíte.. čo sme práve povedali? – Je to prevládajúca vec, ktorá spôsobuje u väčšiny ľudí to, že ich udržiava od toho, aby boli častejšie vo vortexe, – čo je to?

– Ich pozornosť na to, čo JE. Ich pozornosť na manifestácie. Ste všetci totálne zablokovaní v manifestáciách, vidíte? – Je to, akoby ste si mysleli.. Zabudli ste, že ste BYTOSTI,.. ľudské BYTOSTI, bytosti, ktoré CÍTIA, ÚŽASNÉ ĽUDSKÉ BYTOSTI… – a všetky tie ostatné veci len akýmsi spôsobom reprezentujú, vaše BYTIE. Ale je to o tom ako sa CÍTITE. ..to pomohlo.

Hosť: Áno, ďakujem vám. Ďakujem.

Publikum: (potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Keď argumentujete v prospech obmedzení, stanú sa vašou realitou

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.