29-08-2018-abraham-hicks

Hosť: Ahoj.

Abrahám: Tu sme. (smiech)

Hosť: Ja tiež. Rád by som hovoril o súlade.

Abrahám: To je to, o čom hovoríme stále.

Hosť: Áno, ja viem. – A, môj život je skvelý. Mám množstvo času a množstvo práce a všetko krásne plynie.. a je tam, – niekedy, keď cítim taký súlad, ktorý je odlišný ako každodenný pocit, – hoci ja sa vždy cítim dobre…

Abrahám: Viete čo to je? – Umožnili ste, z akéhokoľvek dôvodu, dostatočnú hybnú silu, že ste sa skutočne vyladili do frekvencie a prúdu toho, kým ste. A v týchto momentoch skutočne vidíte svet očami toho, kým skutočne ste.

Hosť: Áno, – a to je ten pocit, ktorý chcem mať po celý deň každý deň.. (smiech)

– Čokoľvek menej ako to je…

Abrahám: Esther tvrdí to isté, – zvykne vravieť, že je vibračný snob, pretože má rada ten pocit, ale, keď sa nad tým zamyslíte, – nie je kontrast súčasťou toho, čo vyostruje vaše oceňovanie a tým aj vašu radosť z vecí? – Inými slovami, keď o tom premýšľate, – keď myslíte na jedenie skutočne skvelého jedla.. Esther s priateľmi – všetci čo to tu pomáhali zariaďovať to – mali včera večeru, a na jej konci niekto povedal: – „to bolo tak príjemné od začiatku do konca…“ – jeho pocit uspokojenia bol tak vyostrený a stupeň jeho oceňovania tak bohatý.. A Esther to cítila rovnako, – vlastne všetci. Bol to naozaj dobrý čas, mali naozaj úžasné jedlo a.. Čašník sa musel vrátiť a povedal – čo vám teraz prinesiem? – „Začnime ešte raz.“ (smiech) –„Poďme jesť ešte raz.“ – A potom ešte raz, a potom ešte raz, a potom ešte raz, a potom ešte raz… (smiech)

Inými slovami… – A nevravíme, že sa chcete ponoriť do zúfalstva – ale nie je nič zlé na pohybe v tejto vibrácii súladu od rýchlejšie sa pohybujúcej hybnosti k nie až tak rýchlo sa pohybujúcej hybnosti. – Perspektíva je skutočne dobrá vec

Hosť: Áno, myslím že mám naozaj rád hybnosť, a tak (smiech) – a odkedy je to stále lepšie a lepšie, myslím, že chcem tieto vysoko lietajúce momenty dostať vyššie.. takže keď to nie je tak vysoko… aj keď stále veľmi vysoko… (smiech)

Abrahám: Ale viete čo sa deje? Dôvod, prečo máme tento rozhovor je ten, že sa ponárate späť od tej vysokej hybnosti a to je to, prečo máme tento rozhovor a vy sa to snažíte napraviť.

Hosť: Aha…

Abrahám: – Nie je to zaujímavé? Nemáme rozhovor o vysokej hybnosti, – rozprávame – vy rozprávate o jej neprítomnosti! – takže…

Hosť: – Preskočme to. (smiech)

Abrahám: takže…

Hosť: – Už viac nechcem tento rozhovor, – poďme na ďalší. (smiech)

Abrahám: – Nie je to zaujímavé? (smiech) Lebo každý predmet sú v skutočnosti dva predmety – to čo je chcené – je na jednom konci tyče, – a neprítomnosť toho je na druhom. A viete čo? – To všetko je v poriadku. Chceme od vás, aby ste prijali svoje výšky aj svoje údolia. Chceme, aby ste sa cítili dobre kvôli svojim pozitívnym emóciám aj kvôli svojim negatívnym emóciám. – To je naozaj to, čo je bezpodmienečná láska. Bezpodmienečná láska je vedomie, že láska a súlad a jasnosť a blahobytie a prosperita a hodnota sú tým, kým ja som. – To je práve to, kto som. – A nič (nezáleží na tom ako to v tejto chvíli vyzerá) ma nevezme preč od toho, kým skutočne som. – A samozrejme: mám schopnosť pozerať a pozerať a pozerať a pozerať a zakúšať čokoľvek, čokoľvek to už je na čo si zvolím pozerať sa a prežívať, ale nevezme ma to preč od toho, kým skutočne som. Som bezpodmienečne pevný. To je to, čo skutočne chceme aby ste dosiahli. – Som bezpodmienečne pevný. A samozrejme, že uprednostňujete cítiť sa lepšie ako nie dobre, samozrejme, že je to tak. – To je dané. – My len s istotou vieme, že ak sa zameriavate na to, ako veľmi rád cítite vďačnosť, vďačnosť sa bude ukazovať viac a viac a viac… a keď vám chýba, – jej neprítomnosť sa ukáže viac a viac a viac a viac a viac. Zákon príťažlivosti je práve týmto skvelým, konzistentným, najlepším priateľom, akého ste kedy mali. Lebo nikdy na vás nežgrloší, nie je nikdy svojvoľný, – je vždy, vždy, vždy konzistentný. Môžete sa naň stále spoľahnúť. – A nie je to dobré vedieť? Cítim sa tak dobre, ako si volím sa cítiť v každom momente svojej životnej skúsenosti. A čím viac sa o to staráte, čím viac to napĺňate, tým ľahšie je to uskutočniť.

Esther sa dnes ráno zobudila, cítiac sa úplne úžasne. A ako sa pozrela von a deň bol úplne hmlistý, – vyzeralo to ako na Vďakyvzdanie. A potom uvidela, – niekedy s ostatnými, resp. my máme vonku sa konajúcu spoločenskú udalosť, – ale teraz, keď o tom Esther premýšľala, tak si pomyslela: „Toto nie je na to vhodný čas.“ Jednoducho cítila, že počasie nevydrží. Zvyčajne to usporadúvali vonku na pozemku, je to vonku sa konajúca udalosť. A tak, jednoducho cítila, že toto nie je na to vhodný čas. Takže s tým bola celkom zladená, – spravila si zameriavacie kolo a tešila sa na to, že vás všetkých uvidí, vediac, že to bude skvelý a dynamický deň, ako aj vždy je, – miluje bohatosť tohto davu… A potom od niekoho začula, že niektorí ľudia sú sklamaní, že sa to nebude konať vonku (smiech) – „Nemohli by sme nejako dať niečo dokopy..?“ A Esther celá znervóznela, keď sa zamerala na sklamanie niekoho iného.. A potom, ako sedela a pripravovala sa na vás, mohla vás počuť a vnímať a pomyslela si: „Prečo by som sa z celého toho sveta mala sústreďovať na čokoľvek, čo by ma odvádzalo preč z môjho súladu?“ – A dôvod je ten, že to niekto naservíroval a podal vám to… Inými slovami, je to, ako keď sa cítite, ako by ste mali zodpovednosť vziať to, čo vám ľudia ponúkajú. Ale nemáte. – Vašou zodpovednosťou je zostať v súlade s tým, kým ste, bez ohľadu na čokoľvek.

Takže vám toto predávame veľmi špecifickým spôsobom. Pretože vy nemôžete byť tešiteľom ostatných a zároveň udržiavateľom svojho súladu. Jednoducho to nejde dokopy. Pretože to, čo si iní myslia, že od vás potrebujú na to, aby boli šťastní, niekedy nemá pre vás žiadnu hybnosť. – Niekedy je to mimo súladu s tým, aké sú vaše zámery ako vidíte. Musíte byť radostne sebeckí.

Hosť: To som. (smiech)

Abrahám: Iní ani nemôžete byť. Nemôžete byť iní ako sebeckí. Jednoducho nemôžete. Pretože vy nemôžete vnímať mimo vašu perspektívu seba samých. Ale musíte sa len rozhodnúť, že na tom ako sa cítite, záleží veľmi. A musíte si osvojiť tento druh politiky u seba, ktorý vraví: „Starám sa o teba tak veľmi, že sa nebudem stavať na hlavu, aby som ťa uspokojil. Budem sa udržiavať v súlade s tým, kým som. – Tak že budem mať veľa toho, čo ti môžem dať.“ A akonáhle si toto uvedomíte, potom ste ničím neotrasiteľní. Ste pevní. – Vždy budete mať malé odchýlky. – Budete mať malé veci, malé vylaďovacie body. Ale z väčšej časti budete naladení, nastavení a zapojení práve tak, práve tak ako ste povedali že by ste mohli byť. Práve tak, ako si to zaslúžite.

Hosť: Áno.

Abrahám: Myslíme, že toto je naozaj dobrý čas na občerstvenie.

Publikum: (potlesk, hudba)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Predýchajte sa do vortexu – Abraham-Hicks

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.