09-01-2018-abraham-hicks

Hosť: Celý čas počujem hlasy, často ku mne prichádza extrémna jasnosť, – urobím komentár, a moje vnútorné bytie na to: „Ty si teda riadne bláznivá“, alebo niečo také, viete (smiech)

Abrahám: To nemusí byť vaše vnútorné bytie (smiech)

Hosť: Viete čo tým myslím, je to akoby po celý čas prichádzalo ujasnenie.. A potom som s niekým, – som s veľa ľuďmi, ktorí hovoria o vedení, alebo o radcoch, alebo čokoľvek to už je.. A ja som zvedavá na rozdiely medzi sprostredkovateľmi verzus moje vlastné napojenie..

Abrahám: Čo myslíte tými sprostredkovateľmi?

Hosť: – Tak keď mi niekto povie – „pýtam si od svojho vedenia radu“, alebo sedím pred niekým a oni vravia – radca rozpráva s tvojím radcom (smiech), – alebo čokoľvek, čo je medzi tým, ako protiklad voči jednoducho môjmu vedeniu.. Som len zvedavá, lebo je tak veľa ľudí, ktorí, viete..

Abrahám: Všetko to v skutočnosti závisí od vašej túžby a ochoty a momentálnej schopnosti počuť.. – inými slovami, keď ste.. Tu je najdôležitejší spôsob prístupu k tomu:

Keď ste o niečo požiadali a ste si plne vedomá toho, že žiadate, – odpoveď k vám prichádza akoukoľvek cestou, ktorou môže. Lebo zdroj nikdy nič nezadržiava. Takže je tam tento plne prúdiaci liek a riešenie a odpoveď, ktoré tečú k vám, a podľa stupňa, ktorým to umožňujete, to budete interpretovať. Takže pokiaľ ste v obzvlášť umožňujúcom stave, potom dostanete veľmi jasné vedenie a pocit a interpretáciu, ktorú môžete dokonca prehrať do slov alebo konverzácie. Ale keď nie ste takto vyladení, potom.. vesmír to nezadrží a nepovie – „Och tak dobre, počkáme, kým bude pripravená“.. vesmír neustále tečie a zákony vesmíru k vám stále prichádzajú. Vaše vnútorné bytie je neustále bdelé a prúdiace, stále vediace, – to je možno najlepší spôsob, ako to povedať ako vidíte. Je to najlepší spôsob povedania toho. A je to po prvý krát, ako to vravíme týmto najlepším spôsobom. A tak, – vychutnajme si to na chvíľu.. Že, ako sme hovorili s naším priateľom predtým o myšlienke vedenia, – Takže pokiaľ zdroj vo vašom vnútri VIE, niečo čo vy chcete vedieť, – toto poznanie je stále prúdiace. Ale vy musíte randiť s týmto poznaním. Vaše vnútorné bytie nemôže vedieť niečo tak veľmi, že vy to budete jednoducho vedieť, len preto že vaše vnútorné bytie to vie, pokiaľ nie ste vo vibračnej blízkosti. Je tam sila vplyvu.. Ale čo sa teda deje, je, že to jednoducho pokračuje v plynutí, až pokiaľ napokon budete na mieste oslabeného odporu. – Ako to znie? (smiech) – Inými slovami, ak prestanete robiť tú vec, ktorú robíte, ktorá vás udržiava od vedenia, tak viete. A tak, toto sa deje vo všetkých druhoch odlišných spôsobov, – dokonca niečo tak jednoduché ako letiaci vták, a to že venujete svoju pozornosť tomu vtákovi vám môže dodať kúsok správy. Vidíte, k čomu sa dostávame?

Hosť: – Perfektné.

Abrahám: Takže to, o čom tu v skutočnosti hovoríme, sú dve veci, ešte raz: stupeň vašej túžby a stupeň vášho umožňovania. A je množstvo ľudí, ktorí sa snažia príliš tvrdo prijímať, než aby urobili rozhodnutie, že sa dostanú do stavu umožňovania. Je oveľa lepšie to len nechať plynúť, ako sa snažiť „uskutočniť to plynúť“.

Takže ak by sme boli kýmkoľvek z vás, toto je všeobecné potvrdzujúce, dobre pociťujúce prehlásenie, ktoré by sme hovorili naozaj často: „Zdroj vie to, čo chcem vedieť. A pozná aj moju pripravenosť to vedieť. A doručuje mi nekonečný prúd ďalších logických krokov, aby ma doviedol k poznaniu, po ktorom túžim.“

Ale chceme zdôrazniť, že neexistuje žiadne konečné poznanie (ako nám to náš priateľ práve teraz pomohol rozpamätať sa), – Nie je… Nedostanete sa do toho miesta, kde poviete: „Teraz viem a teraz som hotový“. Nikdy nebude také miesto. – A nepodnecuje vás to vychutnať to odvíjanie toho? Existuje netrpezlivosť, ktorá je prítomná v toľkých z vás. Že chcem prijať.. – chcem to cítiť väčšie ako to cítim, – chcem to vedieť silnejšie, ako to viem a chcem… A my vravíme: Len relaxujte. Jednoducho sa ukľudnite. A dôverujte, že dostávate všetko, na čo ste pripravení a to, na čo ste pripravení je dosť. Čiže toto sú dve tvrdenia: „Dostávam všetko, na čo som pripravený“ a „To, na čo som pripravený, je pre túto chvíľu dosť“. Je to v tejto chvíli dosť. Pretože pokiaľ to nie je dosť pre túto chvíľu, zavádzate tu odpor, ktorý to od vás udrží dlhšie. Pokiaľ to je pre túto chvíľu dosť, potom zmenšujete odpor, čo povedie k expanzii do niečoho ešte uspokojujúcejšieho. – Dáva to zmysel?

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Ako si manifestovať novú prácu

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.