09-04-2018-abraham-hicks

Hosť: Ahoj Abrahám. Mám naozaj rád vaše učenie, – značne so mnou rezonuje. Snažím sa každodenne ho praktikovať, ale..

Abrahám: Ale?

Hosť: Ale je jedna časť vášho učenia, s ktorým tak to vyzerá sa neviem zmieriť.

Abrahám: Tak to vypusťte. (smiech)

Hosť: Prepáčte?

Abrahám: Vypusťte ho.

Hosť: (smiech) – Vypustiť ho.

Nuž, je to tu každý deň a myslím, že mnoho ľudí to takisto rieši. A má to do činenia s podvedomým myslením, podvedomým tvorením. Už sme o tom dnes predtým mali nejaké otázky a vtedy ste povedali – sústrediť sa na „teraz“ – aké sú vaše pocity teraz..

Abrahám: No chceli by sme vám povedať niečo ešte nehoráznejšie. – Podvedomé myslenie neznamená vôbec nič. (smiech)

– Podvedomé myslenie je pod vašou úrovňou rozpoznania, čiže je pod úrovňou, kde ste schopní cítiť to emocionálne – nie je to dostatočne veľký vibračný hráč na to, aby ste sa toho akokoľvek obávali.

Hosť: Počul som vás to hovoriť. Ale v mojom živote, – viem že som stretol ľudí a dialo sa to v mojom živote, kde sa zjavne manifestovali veci – a prvé vaše učenie, ktorým som prešiel, – často ste to hovorievali, – o: „Abrahám, ja by som si toto nevytvoril“ – ale aj tak, je to tam v ich živote.

Abrahám: Ale to ste si nevytvorili z nevedomej, či podvedomej úrovne. To čo sa deje, je, že ľudia pozerajú na veci, ktoré nechcú a rozprávajú o veciach, ktoré nechcú. A cítia negatívnu emóciu, počas toho, ako to robia. A ignorujú svoj riadiaci systém, a potom to volajú podvedomie. – Toto my nevoláme podvedomie. – Všetko, okolo čoho pociťujete emóciu nie je podvedomé, – je to vedomé a dostávate vibračný indikátor, ktorý vám dáva vedieť, že sa pohybujete smerom k niečomu, čo nechcete.

Hosť: Takže vravíte, že je to vedomé myslenie, ale my to ignorujeme.

Abrahám: Vravíme, že pokiaľ okolo toho máte emóciu, tak je to vedomé myslenie. A pokiaľ okolo toho nemáte emóciu, tak to nie je veľká vedomá myšlienka. – To, o čom možno hovoríte je, že môžete byť navyknutý na negatívnu emóciu, ale my od vás chceme, aby ste si uvedomili, že táto negatívna myšlienka vždy znamená, že sa prípadne pohybujete smerom k niečomu, čo sa vám nebude páčiť, keď sa tam dostanete.

Hosť: Myslím, že sa v našom živote objavujú nejaké veci, ktoré vyzerajú, že prídu akoby z ničoho a my sme zvedaví, ako pre všetko na svete len môžeme vytvoriť toto…

Abrahám: My vieme. Ale dovoľte nám povedať, – Dôvodom toho je, je to pretože 99% každého tvorenia je úplných predtým, ako vidíte akýkoľvek fyzický dôkaz. Takže napríklad, – povedzme: Rozhodol som sa, kvôli svojej skúsenosti, že chcem viac peňazí. Chcem viacej peňazí. Takže som vypustil túto raketu túžby. A tak: kráčať tadiaľto je smerom ku viac peniazom, a kráčať tadiaľto je smerom preč od viacej peňazí. A tak, vy vravíte: „Chcem viac peňazí, naozaj chcem, ale nemám dosť peňazí a ťažko poznám vôbec niekoho, kto má dosť peňazí. A rád by som mal viac peňazí, ale nemám dosť peňazí. A želal by som si mať viac peňazí a – a – „Ó, ani ty nemáš žiadne peniaze, dobre, dajme sa dokopy a sťažujme sa na to, že nemáme peniaze“ a – a – Rád by som viac peňazí, ale nemám dosť peňazí, a tak – to, čo sa deje, je, že konzistentne kráčate smerom k tomu, čo nechcete – vibračne, ale neuvedomujete si, že to robíte, lebo si z toho neberiete skóre, založené na tom, ako sa cítite. Beriete si skóre založené na iných kritériách.

Raz sme boli s jednou ženou, ktorá povedala: „Mám artritídu v bedrách a je to veľmi bolestivé.“ A je pre mňa ťažké“ – povedala – „- sústreďovať sa na to, aby som sa cítila lepšie, keď sa cítim tak zle.“ A my sme povedali, – „Artritída vo vašich bedrách, to je jednoducho to, čo je. Vnímajte to ako istý druh kulminácie akčnej cesty do toho, kde ste teraz. Ale v tom istom čase, ako u vás prebieha táto akčná cesta artritídy vo vašich bedrách, máte aj emočnú cestu – a vnímajte rozdiel medzi artritídou v bedrách a strachom, – a artritídou v bedrách a nádejou. Pretože vibračný rozdiel medzi strachom a nádejou je ten rozdiel medzi tým, či sa uzdravíte alebo nie. – Čiže, čo sa tak často deje je, že niekto ponúka myšlienky, ktoré sú v protiklade k tomu, čo chcú – ponúkanie myšlienok v protiklade k tomu, čo chcú, v protiklade k tomu, čo chcú, v protiklade k tomu, čo chcú.. – vytrvalé pohybovanie sa smerom k tomu, čo nechcú, smerom k tomu, čo nechcú. 99,99% toho je úplných predtým, ako je tam akýkoľvek fyzický dôkaz. Som mrzutý, necítim sa dobre, pripájam sa ku skupinám, ktoré sa cítia rovnako, necítim sa dobre, som mrzutý, necítim sa dobre, som mrzutý, necítim sa dobre, som mrzutý, necítim sa dobre… MANIFESTÁCIA. Odkiaľ toto prišlo?! Prišlo to z ničoho. A my vravíme, – neprišlo to z ničoho. Prišlo to z vibrácie, ktorú ste ponúkali. Ale v tom, ako ste si neboli vedomí toho, ako ste sa cítili, ste sa stabilne pohybovali smerom k niečomu, bez uvedomenia si toho. A my nesúhlasíme s tým, že je to podvedomé.

Hosť: A čo s tým, keď sa tá artritída ukázala prvýkrát. Vari tá žena predtým premýšľala – „Ó, obávam sa artritídy, obávam sa artritídy“ a tak si ju privodila?

Abrahám: Pravdepodobne nie, možno dovtedy ani nepočula o artritíde, ale..

Hosť: Tak potom ako sa tam dostala, pokiaľ ona ju vytvorila?

Abrahám: Lebo artritída je príznačnou pre esenciu vibrácie, ktorú ponúkala. Inými slovami, tá vibrácia bola z tých odporujúcich, tá vibrácia bola z tých neumožňujúcich. Možno tam bolo mnoho vecí, ktoré chcela, zrejme sa cítila „zneschopnená“. Keď sa k tomu neskôr v ďalších dňoch vrátime, budeme hovoriť viac o tom ako – tým istým spôsobom, ako sa na emocionálnej stupnici nachádzajú emócie, existujú rôzne choroby, ktoré sa zhodujú s odlišnými bodmi na emočnej škále. Len vám chceme povedať, že akákoľvek choroba, alebo akákoľvek situácia, ktorá nie je taká, akú by ste chceli, znamená vždy, bez výnimky, že odporujete tomu, čo chcete. Takže otázka je – je môj odpor niečo, čoho si môžem byť vedomý, alebo nie? Vy vravíte, – no nemyslím, že som si toho vedomý, lebo by som nedovolil, aby sa to stalo, pokiaľ by som si toho bol vedomý, takže zrejme je to podvedomé. A my vravíme, – neveríme tomu, že to je tým, že je to podvedomé. Veríme tomu, že je to preto, lebo dostávate vedenie od svojho emočného systému, ale ignorujete ho. A veríme, že dôvod, prečo ignorujete vedenie, – inými slovami, väčšinou.. Esther sleduje politické debaty, aj napriek tomu, že vie, že cítiť sa dobre je to najdôležitejšie. A jej výhovorkou je: „Je to zaujímavé.“ – Takže kladie záujem na stimulácii myšlienok nad to, pri čom sa cíti dobre, ako vidíte. Veľa ľudí hovorí: „No myslím, že by som tomu mal venovať svoju pozornosť, lebo je to pravda.“ A my vravíme – my by sme nepoužívali fakt, že je to pravda ako kritérium toho, či by sme to mali aktivovať v našej vibrácii, pretože existujú pravdivé veci, ktoré chcete aktivovať a opakovať vo svojej skúsenosti, a pravdivé veci, ktoré nechcete aktivovať a opakovať vo svojej skúsenosti. My by sme používali kritérium toho, ako sa cítime pri tom, keď sa na to zameriavame. Ráno začneme s vami, ak chcete

Hosť: Áno, chcem.

Abrahám: – a prehryzieme sa týmto ešte dôraznejším spôsobom, lebo vnímame silu vašej otázky a máme veľmi mocnú odpoveď. (smiech)

Dobrý čas na občerstvenie. (potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Prečo trvá tak dlho manifestovať to? (Prestaňte to ihneď hovoriť)

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.