09-12-2018-abraham-hicks

Abrahám: Dobré ráno.

Publikum: Dobré ráno.

Abrahám: Sme nesmierne potešení, že ste tu. Je dobré stretávať sa za účelom spolutvorenia, súhlasíte?

Publikum: Áno.

Abrahám: Viete čo chcete?

Publikum: Áno.

Abrahám: Tešíte sa z expanzie vašej vlastnej túžby?

Publikum: Áno.

Abrahám: Toto je tá najvýznamnejšia otázka. A vaša odpoveď je tá najvýznamnejšia odpoveď, lebo keď vravíte „áno“ tomu, že si vychutnávate nové myšlienky toho, po čom túžite, – dokonca predtým, ako sa manifestujú tak, že si ich vychutnáte naplno, skrz svoje fyzické vedomie, – keď je vám príjemná už len myšlienka na ne, keď sa cítite uspokojení z vedomia, že niečo viac je na ceste, dokonca ešte predtým, ako to prišlo, – potom ste vo veľmi dobrom vibračnom stave bytia. – Potom váš mix vibrácie – to, čomu veríte a to, po čom túžite, je dostatočne blízko k rovnováhe tak, že spokojnosť je to, čo cítite po väčšinu času. A a to je tak skvelý spôsob ako žiť. Keď chcete veci, ktoré neveríte, že môžete mať, potom je vo vás nesúlad, ktorý nie je príjemný. – A nielen že to nie je príjemné, ale je to aj veľmi mocný ukazovateľ, že by vám prospelo isté vyváženie vašich vlastných myšlienok. – A to nielen preto, že by ste sa cítili lepšie, čo už je samo o sebe veľmi veľký dôvod, ale aj preto, že by to spôsobilo, že sa váš bod príťažlivosti zlepší. – A na tom skutočne záleží, či nie?

Čo je váš bod príťažlivosti? – váš bod príťažlivosti je to, čo k vám prichádza kvôli vaším myšlienkam. – A nič k vám neprichádza zo žiadneho iného dôvodu. – Nič nie je voči vám presadzované. Niekedy sa zdá, akoby život prichádzal NA vás, akoby ľudia robili veci VÁM. Ale to sa nedeje v žiadnom prípade. – A keď pochopíte toto na každej úrovni svojho bytia, potom sa začnete cítiť lepšie, začnete sa tešiť zo života viac, – začnete zažívať väčšiu kontrolu toho, čo k vám prichádza.

Keď Esther začala rozumieť zákonu príťažlivosti a jej vibračná ponuka, ktorá bola dôvodom, že zákon príťažlivosti na ňu odpovedal tak, ako odpovedal, – keby sa stalo niečo nádherné, povedala by: – „Ja som to urobila.“ A keď sa stalo niečo už nie tak nádherné, povedala by: „Toto som urobila tiež ja. – Ja som to urobila.“ – A toto je naozaj tá najdôležitejšia vec, ktorú by sme vám mohli poskytnúť. – Najdôležitejšia vec, ktorú by ste pre seba mohli prijať. Je to to, že kým sa okolo vás dejú všetky druhy vecí, – všetky druhy vecí sa dejú po celom svete a vy ste v interakcii s množstvom ľudí, mnohými rôznymi spôsobmi, z mnohých rozličných dôvodov. – Ale každá jedna vec, ktorú cítite, je generovaná vami samými – každá jedna vec, ktorá k vám prichádza, – nezáleží na tom, čo to je – je o VÁS a o vašom bode príťažlivosti. A väčšina ľudí.. – tí v tejto miestnosti sú v tom vcelku význačnou výnimkou, ale väčšina ľudí na celom svete nekontroluje zámerne svoj vibračný výstup. A kvôli tomu nemajú žiadnu kontrolu nad tým, čo sa im vracia späť. – A je to zaujímavé, lebo vy viete, že je to dosť jednoduchá vec. – Pokiaľ rozumiete základom. Tá najdôležitejšia vec, ktorú potrebujete vedieť o kontrolovaní toho, čo vibračne ponúkate je – to, čo vám vraví váš riadiaci systém a možno ešte dôležitejšie, – prečo váš riadiaci systém pracuje spôsobom, akým pracuje. – Takže jednoducho povedané, pokiaľ cítite negatívnu emóciu, váš riadiaci systém vám vraví, že vytvárate vibračný výstup, ktorý vám neprinesie potešujúce výsledky. A keď cítite pozitívnu emóciu, – niečo ako šťastie, radosť, spokojnosť, nadšenie, záujem o niečo, – tieto dobre pociťujúce emócie znamenajú, že váš terajší výstup prinesie späť k vám veci, ktoré vám budú príjemné. – Je to skutočne tak jednoduché.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Čítajte tiež: Mať úžasný život – to je vaša jediná zodpovednosť

Kto je Abrahám

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.