09-22-2018-abraham-hicks

Hosť: OK. Moja otázka je – k tomu, aby som bola v súlade, – čo je veľmi náročná idea – kvôli spôsobu, akým som viedla svoj život predtým – veľmi ťažko – predtým, ako som stretla Abraháma.

Abrahám: Bolo ťažké pre vás byť – šťastná?

Hosť: – Áno. Bolo to veľmi ťažké. Myslím, že to bola veľká ničomnosť. – Bolo to zlé – naozaj to nebolo dobré. Ale každopádne – na tom nezáleží – a teraz – tie momenty, v ktorých pociťujem šťastie a absolútnu radosť, – sú toto tie momenty, o ktoré som žiadala, alebo žiadať znova, či jednoducho pustiť sa tej otázky a len byť šťastná?

Abrahám: Keď sa cítite šťastná, – to je tá časť kroku číslo tri, – inými slovami, – lebo ste už požiadali – žiadali ste, kým ste boli zraňovaná, žiadali ste v nespravodlivosti, žiadali ste počas vecí, ktoré ste nechceli, – keď viete, čo nechcete, – vtedy žiadate, – inými slovami, – toto je ten kontrast pomáhajúci vám zamerať vašu túžbu. – To robíte na všetkých úrovniach vášho bytia. Takže ste už vykonali to žiadanie a Zdroj už vykonal to odpovedanie – a vo chvíli, keď sa cítite šťastne – to znamená, že myšlienka, ktorú myslíte vám spôsobuje umožnenie súladu s tým, o čo ste žiadali. A keď s tým budete držať krok, tá manifestácia sa vám musí ukázať sama. Ale je tam niečo, čo by sme vám naozaj chceli dať – bude sa vám to páčiť – a to je, že my chceme, aby ste dostali tie manifestácie, naozaj, ale je to práve šťastie, ktoré chceme, aby ste mali. – Inými slovami, keď sa trénujete do cítenia sa dobre, tá vec musí prísť, – ale tá vec nebola tým dôvodom – bola len cieľom, ktorý spôsobil, že ste sa zamerali do súladu. – Šťastie je, keď žijete v tomto tele s vašou úplnosťou, sústredenou na to, aby ste boli vyladení do toho, kým ste a mali konverzáciu – nie je nič lepšie, ako toto, – držať niekoho ako predmet svojej pozornosti, keď ste plne zaplavená láskou Zdroja – nie je nič lepšie, ako toto. – Pozorovať vašu planétu, alebo toto veľkolepé usporiadanie, v súlade s tým, kým ste, – to vám zosiela zimomriavky, – nie je nič lepšie, ako toto. Vidíte to. – A práve takýto by mal život pre vás byť.

Hosť: Myslím…

Abrahám: Vieme, že vy by ste chceli byť jedinou výnimkou v cééélom vesmíre –

Hosť: (smiech) Keď to už hovoríte, – chcem veľa vecí, po tom, čo som vás v sobotu videla. (smiech) – Neviem ako –

Abrahám: Život by pre vás mal byť dobrý…

Hosť: – Len neviem ako…

Abrahám: Nuž, – viete ako. Ako sa to udialo –

Hosť: Áno, bola som veľmi veľmi šťastná…

Abrahám: Vari sa udialo niečo, kvôli čomu nie ste vo vibračnom súlade? – Takže prestaňte hovoriť, že neviete, ako sa to stalo – povedzte – Myslím, že môžem mať tušenie, či nápad, ako sa to mohlo udiať. Bola som schopná celkom dobre presunúť svoju vibráciu o malý kúsok a môžem tak prísť do väčšej blízkosti s vecami, ktoré som chcela. – A potom to vezmite ďalej, – len to o trochu viac nasávajte, – dôkaz toho, čo žijem mi ukazuje to vylepšenie v mojej vibrácii. A pokiaľ môžem mať takýto veľký dôkaz len z takéhoto malého kúsku zlepšenia, – len si predstaviť, čo by som mohla mať, keby som to skúšala už len o trochu viac. Takže, je to môj mocný zámer – sťažovať sa o niečo menej, a chváliť o niečo viac. – Obávať sa o niečo menej, a dúfať o niečo viac. – Znervózňovať sa/panikáriť o niečo menej, a oceňovať trochu viac. Je mojím zámerom iba sa tak nakláňať v smere toho, pri čom sa cítim o trochu lepšie. – Budem, len na malú chvíľu, – povedzte si to, – trochu menej reálna –

Hosť:  Hmmm…

Abrahám: – o trochu menej hovoriaca to tak, ako to je, – o niečo menej poukazujúca na všetky tie detaily reality. – Trochu viac budem hrať hru „Nebolo by pekné, keby…?“ – „Nebolo by pekné, keby…?“ – Idem si robiť zoznam vecí, ktoré oceňujem – nechám sa unášať oceňovaním. – A pokiaľ by toto už pre mňa bolo príliš, budem sa nechať unášať nádejou, – len sa budem vylaďovať kúsok po kúsku, po kúsku, po kúsku do vibrácie, ktorá viac drží krok s tým, kým skutočne som a budem schopná cítiť to, pretože vždy, keď sa o trochu posuniem, budem pociťovať trochu viac úľavy až dovtedy, kým – ešte predtým, ako si to uvedomím, bude pre mňa jednoducho normálne očakávať, že dobré veci ku mne prichádzajú. Jednoducho to budem vnímať ako normálne.

– Prestanem rozprávať o tom, ako som bola vychovávaná a ako sme všetci bojovali, – a budem hovoriť viac o tom, čo je predo mnou. Budem rozprávať o tom, ako mi moje vedenie vždy dávalo vedieť, ale ja som naozaj v skutočnosti nevedela, čo moje vedenie hovorí. Ale teraz už to viem. – Budem sa opájať poznaním, že Zákon príťažlivosti odpovedá každému a že všetko, čo vidím je dôkazom toho, akým spôsobom u niekoho prúdi energia. – Budem mať taký pôžitok – osobný pôžitok – z rozpoznania, že kdekoľvek som – je to v poriadku. – Musí byť, lebo to, kde som, je to, kde som. – Nemôžem sa len tak odrazu zobrať (ani by som sa nemal – a ani to nikto odo mňa nepotrebuje) – a zrazu vibrovať niekde tu, na úplne inom mieste. – Je v dokonalom poriadku, že som, kde som. A je dobré, že kontrast, ktorý žijem, je práve tu, so mnou, – lebo práve tu, kde som, môžem vnímať, že táto myšlienka vyzerá trochu sťažujúco sa a táto myšlienka vyzerá byť trochu menej sťažujúco sa. Môžem vnímať, že tieto myšlienky sú trochu viac nádejné a tieto sú trochu menej nádejné. A ja sa len nasmerujem dole prúdom, – najlepšie ako viem. A my vám sľubujeme – že ak urobíte toto malé úsilie, a na dennej báze budete posúvať svoju vibráciu dostatočne, že dôkazy, ako tie, ktoré ste popísali, sa vám ukážu. A predtým, ako si to vôbec uvedomíte, budete oznamovať každému, kto bude chcieť počúvať – „Prišla som na to! Tvorím si svoju vlastnú realitu a vesmír mi odpovedá a život má byť pre mňa dobrý. A aj je. – A potom im poviete, ako my často hovoríme, – nikdy to nebudete mať dokončené a nemôžete to pokaziť, – a dôvod, prečo to nemôžete pokaziť, je, – preto lebo to nikdy nie je dokončené. – Máte stáť práve tam, kde ste, kdekoľvek už to je a siahať po myšlienke, ktorá je viac podobná myšlienke, akú myslí Zdroj vo vašom vnútri. A skôr, ako si to uvedomíte, budete vytrénovaná do takého vibračného súladu s vašou úplnosťou, že budete pozerať von na tento svet a uvidíte ho taký, aký skutočne je. – Začnete oznamovať ostatným – toto je časopriestorová realita na prednej línii myslenia, s dokonalou rovnováhou kontrastu, z ktorého môžeme ťažiť. Neprišli sme tu, aby sme ostatným bránili v tom, aby robili, čo robia. Prišli sme, aby sme sa nechali viesť osobne k tomu, čo uprednostňujeme – a keď obrátime svoju nedelenú pozornosť k tomu, čo uprednostňujeme – nebesia a zem sa znesú k nám.

Toto stretnutie sme si nesmierne užili – a ako vždy, – zostávame blažene a radostne – neúplní.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Túto dôležitú správu musíte počuť

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.