09-24-2018-abraham-hicks

Hosť: Mojím zámerom bolo byť prvý, ale aj toto bude dobré. (smiech) Chcel by som ako prvé poďakovať vám a Jerrymu a všetkým, ktorí toto dávajú dokopy, pretože toto je pre mňa život-meniace. Je pekné počuť pravdu touto cestou, takže ďakujem veľmi pekne.

– Je to po prvý krát, ako som v horúcom kresle, – prvý krát, čo som prišiel na seminár a som vybraný a je to taký ohromný pocit, keď môžeme byť takto v kontakte, – že som zabudol to, čo som sa išiel opýtať. (smiech) Pripravil som si niečo, ale nezapísal som si to, aby som nezabudol.

Abrahám: Vidíte? Vidíte, čo spravil? Poučil sa zo životnej skúsenosti. (smiech) Inými slovami, zistil, ako sa dostať do kresla, ale nijako sa nevie rozpamätať, prečo chcel byť v kresle (smiech) – a tak teraz, si vložil viac do svojho vortexu – nabudúce sa chcem dostať do kresla a chcem si PAMÄTAŤ. (smiech)

Hosť: Celý čas nám hovoríte, aby – „keby sme sa mohli vidieť tak, ako nás vidí Zdroj“ – a ja by som chcel vedieť, či je to vôbec možné? Ja – ako nás vidí Zdroj, keď vravíte…

Abrahám: Nuž, výsledne je to možné.

Hosť: Dobre.

Abrahám: Ale spočiatku je lepšie je lepšie CÍTIŤ sa tak, ako vás vníma Zdroj. – Inými slovami, – je pre vás ľahšie, tam vonku, vo vašom fyzickom manifestovanom svete, došli ste k tomu, že sa spoliehate na to, čo môžete vidieť a počuť a voňať a čoho sa dotýkať, – dekódujete vibráciu skrz svoje fyzické zmysly, – a toto je spôsob, ako vysvetľujete svoju realitu – je to skrz tieto fyzické zmysly. Keď rozprávame o tom, čo sa deje vo vortexe, – lebo sa ešte zatiaľ nemanifestoval – inými slovami, – zatiaľ naň nebolo zamerané dostatočne ostro, či dostatočne dlho na to, aby bol preložený do toho, čomu hovoríte realita. – Takže ho zatiaľ nemôžete vidieť, či počuť, či voňať, či dotknúť sa ho, ale môžete ho CÍTIŤ.

Takže, ak dbáte o to, aby ste boli emočným dekódovačom a dbáte dostatočne o to, ako sa cítite – dosť na to, že si volíte svoje myšlienky viac a viac podľa toho, ako sa pri nich cítite, – skôr to, ako to, ako vyzerajú, alebo ako voňajú, či ako chutnajú, – a tak ďalej. Potom to, čo sa začne diať je, – vo vašom sústavnom vibračnom umožňovaní vašej zhody s tým, čo je vo vortexe – vaša vibrácia je prirodzene vyladená smerom nahor – do tejto menej odporujúcej frekvencie – do tejto vyššej frekvencie. A časom sa vám odhalia manifestácie. – Ale radšej ako povedať, že sú vám odhalené, je správnejšie povedať – ste schopní dekódovať – a tak ste schopní vidieť ich. Lebo ony, – vy ste im umožnili stať sa viac zjavnými, hmatateľnými. Vidíte? – to pri čom sa väčšina z vás najviac potkýňa, je to, že si myslíte, že tento manifestovaný svet je jeden svet a tento „čo je vo vortexe“, alebo „čo je nefyzické“, alebo dokonca „odkiaľ Abrahám prichádza“, či „kto Abrahám je“ je toto nefyzické – robíte také rozlíšenie medzi fyzickým a nefyzickým – a my od vás chceme aby ste spojili tieto dva a nazývali to celé VIBRAČNÝM. – Takže všetko, čo je manifestované, bolo najprv vibráciou, ako vidíte.

Čiže na to, aby ste to videli tak, ako to vidí Zdroj, sa musíte dostať do frekvencie, ktorou Zdroj je.

Nemôžete sa separovať – často, často ste v takom súlade a keď pozeráte… Esther stála na 23-ťom poschodí, vyhliadajúc von, do diaľky na vodu a hory a niektoré z budov a na lode a – aký nádherný deň je tam vonku, – a ako tam stála, – bola, – nemohla, nemohla ani nájsť slová na to, aby popísala vďačnosť, ktorú cítila – za tento nádherný deň a za toto nádherné miesto a tento nádherný svet. Videla svet očami Zdroja. – Inými slovami – nebola u nej, – nebola tam žiadna oddelenosť medzi tým, čo pozoroval v tejto chvíli Zdroj – ako rozjímal a čo vedel – a tým čo Esther prekladala v pravej dokonalosti.

Povedala Jerrymu: „Poď sem! – Poď sem! – Poď sem!“ – Okná boli po celom ich apartmáne. Chcela ho mať práve tam, – pri nej – (smiech) – aby pozeral presne na to, na čo pozerala ona, lebo to bolo tak nádherné, – chcela ho mať tiež v očiach Zdroja. – Tak vidíte?

– Čiže oči Zdroja sú len, – je to jednoducho vibračná pozícia a ste tam často – ste tam často… –

Hosť: Jasné.

Abrahám: – my len chceme – a čím viac uznáte, že ste tam, tým častejšie tam budete.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Túto dôležitú správu musíte počuť

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.