10-20-2018-abraham-hicks

Abrahám: Urobme zameriavacie kolo – zameriavacie kolo „ako sa dostať do vortexu vzhľadom k peniazom“. Takže dajte nám nejaké prehlásenie, podľa vašej skúsenosti, ktoré hovorí o vašej nespokojnosti, – inými slovami, – dôvod, pre ktorý robíme toto zameriavacie kolo je, že uznávate, že máte nejaké myšlienkové návyky, – dosť chronické myšlienkové návyky týkajúce sa predmetu peňazí, ktoré vás udržiavajú od toho, aby ste boli schopný dostať sa do vortexu ohľadne predmetu peňazí. Existuje množstvo peňazí, ktoré by ste boli radi, aby k vám prúdili, a ktoré neprúdia a vy poznávate, že toto je dôvod, prečo sa tak nedeje.

Takže účelom toho je, – mám chronické presvedčenia a predkladám ich často, – mám chronicky navyknutý vzorec myšlienok vzťahujúci sa na nedostatok peňazí, ktorý mi zabraňuje byť vo vortexe. Áno?

Hosť: Áno.

Abrahám: Dosť dobre povedané. Takže v centre vortexu, – v centre tohto zameriavacieho kola, – to, po čom siahame, je: „Chcem, mám rád, milujem, budem, som…“ – nájdime tomu miesto, – „Rád by som, mám rád rozpustenie odporu.“ „Mám rád uvoľnenie odporu.“ – Ale stále premýšľame o odpore, takže ho v skutočnosti neuvoľňujeme…

Hosť: Nuž, premýšľam o slove umožnenie, – jednoducho umožňujem prúdenie…

Abrahám: „Umožniť.“ Dokonalé slová. – „Milujem umožňovanie vecí, ktoré hľadám.“ – Celkom pekné?

Hosť: To je dobré.

Abrahám: – Nie dostatočne zamerané k tomu predmetu? „ Tak milujem umožňovať moju finančnú prosperitu.“

Hosť: To znie dobre.

Abrahám: „Tak milujem umožňovať. Tak veľmi milujem pocit umožňovania finančnej prosperity. Tak veľmi milujem pocit umožnenia finančnej prosperity.“ „Milujem pocit súladu.“ – Že? To vás dostáva tam.

Hosť: Áno.

Abrahám: „Milujem byť vo vortexe a viem, ako sa tam dostať.“ „Milujem byť vo vortexe a rozmýšľať o peniazoch.“ – pfrrr – hneď vás to odtiaľ vypľuje. (smiech)

„Milujem pocit umožňovania finančného blahobytia.“ – to je to, po čom siahate. Takže, – viete niečo nájsť?

Hosť: Nie, ešte nie. Som mimo kola?

Abrahám: „Viem, že je to vec vykontúrovania mojej vlastnej vibrácie.“ „Viem, že môžem povedať, ako dobre sa mi darí, podľa toho, ako sa cítim.“

Hosť: Áno. Samozrejme.

Abrahám: „Viem, že som dobrý v zameriavaní sa na niektoré predmety.“

Hosť: Správne.

Abrahám: „Pripúšťam, že predmet peňazí je z tých, ktoré som chvíľu praktizoval negatívne.“ „Viem, že môžem zmeniť svoje myšlienky o čomkoľvek.“ „Viem, že tým, ako mením svoje myšlienky, môžem získať viac peňazí.“

Toto zameriavacie kolo nie je o tom, dostať viac peňazí, toto zameriavacie kolo je o vychutnávaní si pocitu, ako neposkytovať žiaden odpor o peniazoch. – Toto je veľké. Lebo v tejto horúcej minúte nemôžete získať peniaze, ale môžete dosiahnuť pocit, po ktorom siahate v strede tohto zameriavacieho kola. „Siaham po pocite úľavy, ktorý mi dá uvoľnenie odporu o peniazoch.“ „Milujem byť v pohode s peniazmi. Milujem byť zaistený ohľadom tohto. Milujem tento pocit ohľadom čohokoľvek.“ „Začínam chápať, že je to o vykontúrovaní mojej mysle, nie o ovplyvňovaní výsledkov. Verím, že môžem vykontúrovať moju myseľ, – robím to tak ohľadne množstva vecí. – Takže to môžem urobiť aj ohľadne tohto.“ „Očakávam dobré výsledky s tým, ako stabilne udržiavam svoju myseľ v lepšie pociťujúcom mieste. Som tam práve teraz. – Udržiavam svoju myseľ v lepšie pociťujúcom mieste práve teraz.“ „Objavil som úľavu, ktorú som hľadal ohľadne toho, ako sa cítim.“ „Nemôžem toto udržiavať bez toho, aby sa v mojej životnej skúsenosti všetko nezlepšilo.“ A keďže toto zameriavacie kolo je zamerané špecificky na egoistickú požiadavku, – skvelú nádhernú egoistickú žiadosť o viac peňazí, potom mi toto zameriavacie kolo vzhľadom k tomu poslúžilo dobre. A dosiahol som to, čo som napísal na začiatku tohto zameriavacieho kola – Cítim teraz ľahkosť ohľadom predmetu súladu. Získal som ľahkosť, ktorú som chcel dosiahnuť. Dal som to. Dosiahol som ľahkosť, ktorú som si stanovil za cieľ.

Takže, chceme, aby ste si uvedomili, že to, s čím vám chceme pomôcť je súlad, – dostať sa do vortexu. Nechceme vám pomôcť dostať peniaze, chceme vám pomôcť dostať sa do vortexu, lebo vieme, že stabilný pohyb k nemu a zotrvanie vo vortexe vám musí doručiť tie prostriedky k peniazom. Pretože keď sa tam dnu dostanete, spolu so všetkými spolupracujúcimi zložkami k tomu, o čo ste už požiadali, budete mať celkový obraz o všetkých z nich. – Objaví sa nápad, budete na tom správnom mieste v  správnom čase, vrazíte do niekoho, – bude sa to pre vás odvíjať zmysluplným spôsobom. Ach…

– Je to pre vás o toľko lepšie uznať, že ste dosiaľ dávali veci do vortexu a uznať, že ste vždy v tom vortexe neboli a rozpoznať pocit, ktorý ste cítili, ako indikátor toho, ako sa vám darí a potom urobiť nejaké zameriavacie kolá a nejaké meditácie oceňovania, až kým sa zámerne nepresuniete do rozsahu toho zameriavacieho kola. A potom cítiť oživenú jasnosť, ktorú ste našli, lebo ste tam vnútri a potom vidieť, ako sa začínajú diať tie stretnutia a vlastne aj cítiť, práve tak, aby ste mali svoje ruky v tej hline, modelovanie tejto skúsenosti.

Inými slovami, – priatelia, – vy myslíte, že chcete len tak z ničoho mať nejakú veľkú kopu peňazí, – aby vám len tak spadla z oblohy do voza na vašom dvore, a my vám sľubujeme, – aj keď si myslíte, že to chcete, je pre vás oveľa vzrušujúcejšie vytesať to kúsok po kúsku, práve tak, ako to robíte a potom sa presunúť do súladu s tým, – kúsok po kúsku a potom sledovať pohodlné a ľahké odvíjanie toho procesu „rúk v hline“ – prosperity, ktorú chcete a ktorú si zaslúžite a ktorá je tam pre vás, – tú, do ktorej spoznania ste sa práve posunuli.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Prečo sa cítite energeticky vyčerpaní

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.