10-23-2018-abraham-hicks

Abrahám: Nesmierne sme si tu dnes užili náš čas s každým z vás (potlesk), užili sme si vibračné krídla, na ktorých ste tu leteli a zmenu vo vašom bode príťažlivosti – to je to, o čo sa zaujímame najviac. Cítime, že uvedomenie vás samých sa dnes trochu posunulo a že v tom uvedomení vášho posunu ste prišli viac do vibračného súladu s vedomiami vašich Vnútorných Bytí o vás. A to je veľká vec, lebo vaše Vnútorné Bytie je s vami zamerané, prúdi s vami, rozmýšľa o vás, načúva vám a ponúka impulzy a podnety a vaše upokojovanie/utišovanie po celý ten čas, čo ste v tomto fyzickom tele. Ale zmena, ktorá sa udiala dnes je, že ste porozumeli tomu, čo vaše uvedomenie vášho Vnútorného Bytia znamená.

A to najdôležitejšie, – teraz už máte nekonečný spôsob merania – moment za momentom – či už ste v súlade s tým, alebo nie. Čo znamená, – tieto vibrácie sme ešte Esther nepremietali, dajte jej teda chvíľku, aby mohla nájsť tú analógiu, či slová, – čo znamená, že vplyv, o ktorom sme rozprávali, ten vplyv súladu z nefyzičnom, o ktorom sme rozprávali, je teraz o toľko lepšie vyjadrený, oproti tomu, ako to bolo predtým, že môžete očakávať, – vy používate slovo „kvantový skok“, a my vás k tomu nikdy nepovzbudzujeme, ale môžete očakávať významné posuny vo veciach, na ktorých vám najviac záleží a to spôsobom, akým ste to dosiaľ nezakúšali, – inými slovami, toto je čas, v ktorom chceme povzbudiť vaše zvýšené očakávania, ale nie až do bodu, v ktorom si umožníte sklamanie, – vnímate tú hraničnú čiaru? Je to ako – Jerry sa ozýva – má tu najlepšiu analógiu (smiech) – myslí, že je vhodný čas na to, aby ste tam položili svoj kôš dostatočne ďaleko, že vás to bude dostatočne vzrušovať, keď to dáte, ale nie až tak ďaleko, že to nemôžete trafiť. – Dobré prirovnanie. – Chcete robiť čokoľvek, čo môžete, aby ste udržali faktor sklamania dole a čokoľvek môžete, aby ste držali faktor uspokojenia hore. – Je to naozaj až tak jednoduché.

Takže ak nás už chvíľu počúvate, a videli ste nás rozprávať, či počuli nás rozprávať o emočnej stupnici a s oduševnením a láskou a oceňovaním na celej ceste do toho dobre pociťovaného miesta a s depresiou a smútkom celou cesto do toho zle pociťovaného miesta – a práve tam, presne uprostred tejto emočnej stupnice, – ak sa chcete pozrieť, je to v knihe Pros a dostaneš, – je uspokojenie. Píše sa tam spokojnosť, ale myslíme tým to isté.

Čo znamená, že toto naozaj je ten bod obratu, – je to naozaj bod obratu. – Takže často, keď premýšľate o tom, ako „Som tak sklamaný“, – nuž, nemôžete nájsť opačný bod toho, je tam, v tom vibračnom rozptyle, príliš veľká rozmanitosť, – alebo, ak myslíte na to, ak ste nešťastní, a chcete byť šťastní, – je to príliš veľký skok. Ale viac a viac, ak sa seba budete pýtať túto jednoduchú otázku: „Je táto myšlienka, ktorú myslím, uspokojivá, alebo nie?“ – A vyviniete tak schopnosť poznať ten rozdiel. Potom to, čo sa stane, ak sa budete nakláňať smerom k tomu uspokojujúcemu, – naberie to rýchlosť až k bodu, keď budete schopní urobiť toto prirovnanie a tento vzťah s emóciami vo vašom vnútri. A to je to, čo si prajeme pre všetkých z vás.

Chceli by sme od vás, aby ste sa pýtali: „Som spokojný, alebo sa trápim?“ – Nuž, – je to pre vás oveľa ľahšie, nájsť na tomto konci stupnice uspokojenie, ako veci, ktoré si myslíte, že sú opakom smútku/trápenia. – Takže pokiaľ siahate po uspokojení (spokojnosti), nájdete ho. – „Som buď sklamaný, alebo som spokojný?“. Len nechajte byť spokojnosť celým tým opačným koncom tejto stupnice, iba na malú chvíľu. „Som zmätený, alebo som spokojný?“ – Jednoducho nechajte byť spokojnosť tým, po čom siahate, radšej ako hneď „Jasnosť“. – Len byť spokojný.

A čo sa vám stane? – Objavíte, že máte v čase oveľa viac uspokojivých momentov, ako ste si doteraz všimli. A ich aktivovaním, tým, že im budete zámerne venovať pozornosť, – všetko čo máte urobiť, je dostať sa do spokojnosti a otvoríte sa PLNE tomu prúdu a energii vášho Vnútorného Bytia. Dostáva sa to k vám? – Čo znamená, – začnú k vám prúdiť body jasnosti a hybná sila tejto pozitívnej energie bude prichádzať rýchlejšie, ako kedy doteraz prichádzala.

Toto je pre vás cesta k tomu, ako vyčistiť svoj vibračný rozptyl, je to cesta k tomu, ako sa môžete vyladiť na frekvenciu vášho Vnútorného Bytia viac vedome. A takto teda nielen že vylepšíte svoj vzťah medzi tým, kde ste a kde chcete byť, v pojmoch manifestácie, budete radostnejší – moment po momente, moment po momente – a iba chceme povedať, že keď sa budete ponevierať navôkol s postojom spokojnosti, vesmír vyrazí sám zo seba, aby vám ukázal viac a viac a viac a viac k tomu, kvôli čomu byť spokojný. – Je to ako vkradnúť sa zadným vchodom, je to ako urobiť obchvatný manéver okolo niečoho.

Takže, ako to tu dnes zanecháte, a riadne sme teda pokročili, chceme vám povedať, – pokiaľ by sme boli vami, sú dve veci, ktoré by sme robili každý deň: meditácia a venovanie pozornosti miere našej spokojnosti. A potom, len buďte svedkom toho, čo ste si už dali do vortexu – práce, ktorú ste už urobili.

Užili sme si túto interakciu viac ako ktorúkoľvek predtým. Je tu pre vás obrovská láska a ako vždy, zostávame tvrdohlavo vo vašom vortexe. (potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Cítiť, že si zaslúžite svoje túžby

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.