11-16-2018-abraham-hicks

Abrahám: Keď sa s vami stretávame a vravíme vám, že ste v prvom rade a najprv vibráciou a že vaša realita, ako teraz existuje, neznamená vôbec nič, – je to ťažké počuť, ak práve máte finančný pokles, ktorého dôkaz máte na bankových účtoch a vo svojej schopnosti zakúpiť si tak veľa vecí, – dostávate celú túto spätnú väzbu od života, ktorí hovorí: „Nie Abrahám, je to takto!“, – A my vravíme: Vaša súčasná realita je iba vaše presvedčenie o vašej súčasnej realite, vaša pozornosť na vašu súčasnú realitu, – je to tá jediná vec, ktorá vás udržiava od vašej vortexovej reality – vašej vibračnej reality, čo je tá realita, ktorú chcete.

A teraz, zamyslite sa nad tým v pojmoch choroby. – Ak ste chorí, ak ste chorí – možno ste, – možno máte chrípku, možno máte väčšiu chorobu, takže vám dali nálepku, ktorá je desivá. – Takže stojíte v tele, ktoré je choré a vy to nechcete. A – ale je to skutočné, – vstanete a vaša hlava bolí a – a chceli by ste sa hýbať, ale cítite sa slabo, a skúšate jesť, a jedlo nechutí dobre – je to skutočné – je to skutočné – je to skutočné – je to skutočné – je to skutočné…

A v tom prichádzame my, sme tak veselí a hraví, – stojíme tuto vo vašej vibračnej realite a rozprávame o vylepšenom blahobytí, ktoré ste vytvorili ako výsledok vášho preosievania skrz toto ochorenie – a vravíme vám – je vám tak dobre, ste tak hraví, cítite sa tak dobre, máte tak veľa vitality, vaše telo je na vrchole svojej hry, máte, – máte energiu do zásob, ste naladení, nastavení a zapojení, ste nažive, ako ešte nikdy – CHÁPEME, že chcete povedať – „Abrahám, pozrite sa na mňa – som chorý!“ – CHÁPEME to.

A naša jediná hodnota pre vás je, že my odmietame vidieť vašu chorobnosť, – budeme vidieť iba vašu pohodu a prospievanie. – Ale to, že som to videl – to sa nerobí za vás, – vy musíte chcieť pozerať tuto tiež. – Vy musíte chcieť pozerať sem, – vy musíte veriť v túto vibračnú realitu s takým zväčšením, že sa odvrátite od choroby, dokonca aj keď to bolí. – Že sa odvrátite od toho úbytku na vašom bankovom účte, dokonca aj keď sa bojíte.

Musíte tak veľmi chcieť naladiť sa do úplnosti, ktorou ste sa stali, že ste ochotní ignorovať všetky detaily z tej „reality“  a každý z dôkazov a všetkých tých ľudí z lacných sedadiel v hľadisku, ktorí na vás ukazujú a volajú. Všetkých tých ľudí, ktorí vám dajú diagnózy a všetkých tých ľudí, ktorí vám dávajú hlásenia o vašej hodnote. Musíte ignorovať „realitu“, ak sa máte vôbec pohnúť v smere vibračnej reality – lebo nemôžete robiť oboje v jednom čase, (potlesk) – je to jedno, alebo to druhé. Je to buď jedno, alebo to druhé.

A tá vec, ktorá vás udržiava od robenia toho jedného, je to druhé, – inými slovami, – „Idem tadiaľto a tadiaľto a tadiaľto a tadiaľto a týmto smerom“, čo znamená, že sa nehýbete vôbec. Ale pokiaľ pôjdete tadiaľto a tadiaľto a tadiaľto a tadiaľto, pokiaľ skúšate, pokiaľ sa snažíte s nádejou, pokiaľ sa snažíte s presvedčením, – ak sa snažíte, ak ponecháte ten argument za sebou, ak opustíte zdôvodňovanie, ak necháte za sebou racionalizáciu, keď necháte za sebou realitu, – keď ste konečne prehlásili všetkým, ktorí počúvajú, a dokonca aj tým, ktorí vás nemôžu počuť, – tak realita, ako existuje, nebude vôbec ničím.

– Vždy bola a bude iba tým odrazením sa z miesta, k tomu, kým SKUTOČNE SOM a ten, kým skutočne som je toto bytie, ktoré CÍTI, – toto bytie, ktoré cíti lásku a dôveru a istotu a vitalitu a blahobytie, – toto bytie, ktoré ma vytrénovalo do cítenia toho, – a nie bez dôvodu, pretože iba malý kúsok úsilia a tréningu seba do pociťovania toho prináša dôkaz, prináša viac dôkazov, prináša viac dôkazov, prináša viac dôkazov, – nie je to ako, keď od vás žiadame iba tak veriť až pokým nezgegnete a až potom dostanete svoju odmenu v nebi. – Iní to tak robia, ale my nie.

My vám vravíme – keď nájdete dôvod dostať sa do vášho vortexu a udržiavať vibračný súlad s tým, čo je vo vortexe, – ten dôkaz príde – a prichádza rýchlo a prichádza rýchlo, – že prichádza rýchlo, pretože vy ste hodnotné bytosti a ste bytosti blahobytia, ste bytosti – Tvorcovia. Život má byť pre vás dobrý.

A ak ste neboli leniví ohľadom svojho myslenia, – ak by ste nenechali realitu.. – „Ó, môžem o tom rozmýšľať ľahko, lebo to môžem vidieť práve tam.“ – Je naozaj ľahké rozmýšľať o tom čo… je ľahšie zapnúť televíziu a sledovať obrazy života niekoho iného – a tie hrozné obrazy života, ktoré vám oni dajú… – rozhliadajú sa po celej planéte a snažia sa nájsť niečo zlé, – skreslia to dokonca ešte viac negatívne, zdramatizujú to hudbou a potom vám to prinesú priamo do vašej obývačky a povedia – „toto je obraz života na planéte Zem“. – A my vravíme – nie, to nie je! To nie je dokonca ani presný obraz života na Zemi – je to ako začínajúci pokrivený bod pohľadu, pretože také množstvo sveta objavilo, že budete venovať viac svojej pozornosti veciam, ktoré majú príchuť problému, ako niečomu, čo chutí ako láska a povznášanie…

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Cítiť sa bez obmedzení

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.