11-27-2018-abraham-hicks

Hosť: Tá ďalšia liečivá vec je, – mal som minulé vzťahy, počas tých rokov, ktoré sa rozplynuli, mohli by sme povedať „neslávne“, (smiech) a mňa by len zaujímalo, ako.. ako dôležité je toto pre snahu nájsť nejaké riešenie toho.. Alebo či je to dôležité? Alebo by som to mal len nechať ísť?

Abrahám: Nuž, my by sme to nechali ísť tak, že sám pre seba nájdete spôsob, ako cítiť víťazstvo. Povedali by sme jasne: zákony, zákon príťažlivosti „zorchestroval“ to, čo každý z nás vibračne ponúka. A my sa k sebe jednoducho nehodíme. – Takže je to také, aké by to malo byť. A snažiť sa držať to spolu, nelogicky a snažiť sa stavať proti prúdu vesmíru, je omnoho viac práce, ako by ste sa jej chceli zúčastniť.

Hosť: Takže len to nechať ísť a povedať že je to také, aké to je…

Abrahám: Myslíme, že toto sú veľmi dobré a blahodárne slová, ktoré je dobré používať často: „Je to také, aké to je.“ Je to také, aké to je. – A tu je dôvod prečo:

– Vieme, že ste povedali „Mám to.“ A je to tak. Takže vieme, že chápete to, že existuje vaša väčšia časť, ktorá expandovala. Vieme, že to chápete. A vieme, že chápete aj to, že niekedy s tým držíte rýchlosť, a niekedy nie. – Niekedy ste vo vortexe, niekedy nie ste.

To, čo myslíme, že väčšina z vás ešte nechápe, je, že keby ste mohli: prestať písať o – , prestať cítiť zahanbenie, prestať sa cítiť zle, kvôli vaším momentom mimo vortexu, – a len ich jednoducho nechať byť tým, čím sú, – hodnotnými momentami kroku jedna, – potom by ste uzatvorili s týmto momentom mier. A viete, že uprostred množstva vecí, ktoré nechcete, – ak s tým uzavriete mier, viete čo sa stane? – Idete do vortexu. – Počujte to.

– Lebo uzavretie mieru s tým zastavuje odpor a keď zastavíte odpor, – „chlipss“ – a vy idete. – No toto, – to som nečakal, – ťažko si myslieť, že si to zaslúžim… (smiech)

– Všetko, čo som spravil, bolo len nechať tak ten boj a potom som šiel…! Naozaj nemusím makať pre vortex? Nemusím preveslovať moju cestu doň? (smiech) Nemusím.. – nie sú tam isté požiadavky? Nemusím ukázať preukaz, alebo niečo? (smiech)

Hosť: Ok, som vinný z toho, že niekedy hľadám príliš veľa požiadaviek…

Abrahám: Nuž boli ste, všetci z vás takto boli trénovaní. Bolo tam veľa ľudí, ktorí istým spôsobom na vás takto tlačili. A tak, nie je to taká nezvyčajná vec, že keď sme začali učiť umenie umožňovania, že ľudia chceli byť tvrdší, pracovať ťažšie… – To je dôvod, prečo musíme vytvárať tak veľa procesov… (smiech, potlesk) – Ak by sme len povedali „dostaňte sa do vortexu“ a vy by ste povedali „OK“… Nemali by sme nič, o čom by sme mohli rozprávať… (smiech) – Takže toto vám dáva nekonečné, nekonečné, nekonečné, nekonečné procesy…

Hosť: Ďakujem vám.

(potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Ak chcete niečo odlišné, ignorujte „realitu“

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.