12-11-2018-abraham-hicks

Abrahám: Tak teda ste občerstvení… (smiech) – Ste pripravená pokračovať?

Hosť: Áno, som. Ďakujem. – Mám dve malé veci. – Jedna otázka je o plači. Lebo niekedy, keď cítite tak veľa emócií, čo môžu byť pozitívne emócie, skončíte plačom, – čo mnohí ľudia identifikujú ako negatívnu emóciu. Takže plač môže, – je to ten pocit v pozadí plaču?

Abrahám: No my by sme povedali, že v každom prípade to fyzické vyjadrenie, ktoré vy nazývate plačom, je uvoľňovaním odporu. A samozrejme, je tam premenlivosť v tom, ako veľa odporu je tam, ktorý má byť uvoľnený. Inými slovami, niekedy, keď ľudia hovoria, že plačú slzy radosti, – stále uvoľňujú odpor. A keď to nazývajú slzy radosti, zvyčajne je to preto, že je tam niečo pozitívne, na čo sú zameraní. Je to, ako keď vás to premôže.

Keď si uvedomíte, že všetko, čo prežívate, je iba o vašom vzťahu s vaším vortexom, – takže ak napríklad, – povedzme, že ste sa tešili, oceňovali ste, meditovali ste, – ste vo vortexe. Ste vonku v prírode, plne to oceňujete, – cítite sa jednoducho nádherne. V takýchto podmienkach, keď ste tak vyladení, – keď sa viac a viac špecificky zameriate za takýchto podmienok, – neplačete. – Opájate sa, prejavujete sa, všímate si, výskate, cítite vášeň.

Ale povedzme, že chcete byť vo vortexe, alebo ste dokonca boli, a potom niečo, čo máte – niečo, čo je aktívne vo vašej vibrácii, nie je to aktívne teraz, ale bolo to aktívne vo vašej vibrácii – zvolalo to vašu pozornosť. Ten pocit pohybu von z vortexu je často zažívaný so slzami. – Niekedy ľudia hovoria o nostalgii, je to ako pocit túžby za domovom, alebo príchodu domov, – a my len chceme povedať, že keď sa už raz ponevierate, – vedome a zámerne, – vnútri vortexu, – čokoľvek, čo by ste nazvali slzami, – či už sú to slzy radosti, alebo slzy úľavy, – vytratia sa. Lebo vo vašom napojení je jasnosť, ktorá prevyšuje to všetko.

Ale úľava je nádherná, nádherná, nádherná vec. Niekedy dieťa uplače samé seba do spánku. – Len preto, že plač sám o sebe ho rozptyľuje od čohokoľvek, čo spôsobilo tú traumu, či nespravodlivosť, ktorej verí, že bolo vystavené.

Inými slovami, zamiešate sa do plaču a vcelku skoro to vaše telo prevezme a v mnohých prípadoch zabúdate, čo je to, kvôli čomu plačete.

Hosť: Len som rozmýšľala, že niekedy cítim tak veľa nádherných pocitov, je to takmer akoby toho bolo príliš veľa a niekedy je to..

Abrahám:  – To je práve to, k čomu chceme dôjsť. Chceme od vás, aby ste neustále zvyšovali svoju schopnosť zažívať a vyjadrovať radosť, – a nebyť v tom mieste, kde je to pre vás príliš veľa.

Hosť: Rozumiem.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Ten najsilnejší predpoklad je toto…

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.