12-14-2018-abraham-hicks

Hosť: Mám otázku, – píšem knihu o uzdravovaní strachov ohľadom peňazí a som ako – živím sa ako účtovníčka a vo svojej knihe dávam všetky zásluhy učeniu Abraháma. A hovorím o zákone príťažlivosti, píšem o ňom, a aj tak zisťujem, že sa nachádzam v zápasoch o peniaze. A potom sa nájdem v hojnosti, a potom naspäť v zápasoch, a späť v hojnosti… – a chcem vedieť, či, Abrahám, máte pre mňa nejakú radu…

Abrahám: – Vypustite peniaze z rovnice.

Hosť: Áno. OK.

Abrahám: Lebo keď vynecháte peniaze z rovnice, neexistuje tam žiaden nedostatok. A keď tam nie je žiaden nedostatok, váš vortex vás vyladí nahor – a keď vás váš vortex vyladí nahor – všetky požiadavky na doláre, ktoré ste si tam dala sú potom umožnené manifestovať sa vo vašej skúsenosti.

Teraz, znie to ako spiatočná vec, – táto vec, ktorú POTREBUJEM, ma drží preč od toho, aby som dostala tú vec, ktorú potrebujem. – A my vravíme, – musíte urobiť všetko to, čo potrebujete, nepodstatným. Ak urobíte všetko to, čo potrebujete, nepodstatným, potom je to vo svojej nepodstatnosti neaktívne. A vo svojej neaktívnosti – keď je to neaktívne vo vašej vibrácii, potom to, čo je aktívne – čo je váš vortex – vás vezme dnu, kde je všetko, čo chcete.

Hosť: Je to druh strachu, ktorý…

Abrahám: Myslíte, že váš svet je pripravený počuť to? – Píšem pre vás knihu o peniazoch, ale vy musíte nedbať na peniaze, aby ste ich dostali. – Inými slovami, to je ten názov pre tú knihu. Musíte, – nesmiete sa starať o peniaze a hojnosť príde.

A ľudia povedia: „No v poriadku.“ (smiech)

Hosť: Nuž to je akosi až doposiaľ hlavná téma skrz tú časť, kde je to manifestované do slov: „Dostaňme sa do bodu, kde peniaze prestanú byť predmetom.“ – Ako namiesto obáv o to, či namiesto túženia po nich, dostať sa do neutrálneho stavu…

Abrahám: – Toto sú počiatočné kroky. Toto sú počiatočné kroky. A potom, viete, keď u peňazí nastane zábava? – Keď, inými slovami: Tu stojíte, povedzme že ste v stave chcenia peňazí, ale tým, že máte viac z vibrácie z tohto ich nedostatku, ako z ich prítomnosti. – Takže to je to, kde začínate. A tak, pretože aktívna vibrácia je viac o tom ako to nemáte, ako o tom mať to, – potom je naozaj dobrá rada urobiť predmet peňazí nepodstatným. – Inými slovami, dekonštruovať to. Bagatelizovať to. Nebyť v tom špecifická. Lebo ak ste v tom špecifická tam, kde ste, jednoducho len praktizujete tú vibráciu toho, že to nemáte, silnejším a silnejším spôsobom.

Keď dekonštrujete tú myšlienku, tým, že z toho urobíte „ne-záležitosť“, tým, že zmeníte predmet, tým, že sa zameriate na hojnosť inými spôsobmi, tým, že budete venovať pozornosť tomu, ako sa cítite, – teraz deaktivujete, odoberáte z toho dôraz a špecifickosť, zovšeobecňujete to. – Zovšeobecňujete to. Takže keď zovšeobecňujete – peniaze, – robíte z nich hojnosť. Keď ich zovšeobecňujete, stále.., – stále je to aktívne vo vašej vibrácii, ale všeobecným spôsobom.

Teraz ste v jednote s myšlienkou hojnosti, zatiaľ čo možno stále nie špecificky s finančným odmeňovaním. A tak potom, – keď už raz dosiahnete to miesto „bytia všeobecným“ ohľadom toho, takže už vás to neuštipne, už sa viac vôbec neobávate, nebojíte sa, – teraz sa vaše emócie začínajú prepínať na záujem, alebo dokonca možno do nádeje. A keď začnete cítiť ten posun vašich emócií, keď sa vaše emócie prepnú, potom sa stanete viac špecifickou. A čím viac špecifickou budete, dostanete.. , – vnútri vortexu, – tým rýchlejšie sa energia hýbe. – Takže, môžete byť veľmi, veľmi.. – tí ľudia, ktorí majú úplne najviac zábavy a najviac úspechu, – finančne, – sú tí, ktorí sú vo vortexe a skutočne – skutočne – skutočne špecifickí ohľadom peňazí.

Takže, čo sme práve povedali? – Nie vo vortexe, – odoberajte z toho dôraz. Vo vortexe, – buďte špecifickí.

– Hráme hru s afirmačnými kartami, ale tak veľa ľudí vezme afirmačné karty hojnosti a z miesta „túženia po viac peniazoch“ budú búšiť do tých afirmačných kariet, a všetko, čo robia, je to, že si vytvárajú viac a viac odporu. Čo chcete robiť, je dostať sa do vortexu a potom byť špecifickí.

Hosť: Mám to.

Abrahám: Dobrý čas na občerstvenie.

(potlesk)

Hosť: Ďakujem vám.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Keď sa sťažujete, blokujete všetko čo chcete

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.