02-10-19-abraham-hicks

Hosť: To vedie k ďalšej otázke, – poslednej. Tento pocit slobody, – byť slobodný od náboženstva, – to mi pohlo uvedomiť si ako som zaseknutý v mojej profesii, myslím tým…

Abrahám: Ostaňme pri tomto ešte trochu, lebo je toho kopec, o čom by sme s vami chceli hovoriť, ale chceme začať na odlišnom mieste. – Povedali ste „slobodný od náboženstva“. Veľa ľudí by povedalo slobodný od toho, čo nás spútava. Ale jediná vec, od ktorej kedy môžete byť slobodný je – od svojho vlastného odporu. Pretože to, kým skutočne ste vás volá vpred, a keď nejdete, máte odpor a potom sa necítite slobodný. A môžete sa za to akokoľvek vyhovárať a nazývať to rôznymi druhmi iných vecí, ale to jediné otroctvo sa nepohybuje v tom smere, v ktorom je väčšia časť z vás, – ktorá volá ten zvyšok z vás dopredu.

– Počuli ste to?

A tak.. – čo vravíme?

Hosť: Takže, – viem, že ak ste mimo súladu, prvá vec, ktorá sa deje je strach, ktorý prichádza. Som v profesii..

Abrahám: Môžete byť mimo súlad a necítiť strach. Tieto silné emócie cítite len vtedy, ak existuje niečo, čo skutočne chcete, a ste mimo súlad, – vtedy cítite silnejšiu negatívnu emóciu.

Hosť: – A napokon ľudia skončia s hypertenziou, úzkosťou – a všetky z týchto následkov, či..

Abrahám: – Pretože hybnosť ich vezme nadol tým dňom.

Hosť: A som v zamestnaní, kde sa denne starám o ľudí s týmto, – som farmaceut. A teraz som v tom tak zaseknutý, pretože ja, – každý deň, viem, že toto nie je to, čo chcem robiť. Čím viac to robím, tým viac viem, že to nechcem robiť.

Abrahám: Ale počúvajte toto: Taktiež nechcete povedať: „Preber sa ty blbeček!“ (smiech) Chcete povedať: „Je to tam, kde oni práve sú a je to ich cesta najmenšieho odporu pre tento moment.“ Nemusíte stretať ľudí tam kde sú?

Hosť: Ale chcem sa zamyslieť nad sebou. Chcem sa dostať preč z tejto profesie.

Abrahám: Aha?

Hosť: Tak veľmi chcem robiť to, čo chcem robiť…

Abrahám: Áno? –

Hosť: A to je viesť ich k slobode, ukázať im o tom, ako byť v súlade…

Abrahám: Viete čo? Môžete robiť oboje. – Môžete zostať presne tam, kde ste a dostať sa do súladu na skutočne stálom základe. Vidíte – keď urobíte toto prehlásenie, – Ó, je veľmi mocné, a nie je to prvý krát, čo ste to povedal – a je to veľké. Je to obrovské. Je to vo vašom vortexe.

A niečo, čo chceme, aby ste vedel – a už ste to od nás počul predtým, ale musíme to povedať znova: je to to, že vaše Vnútorné Bytie vie, kde sa nachádzate vo vzťahu k všetkému, čo chcete a pozná cestu najmenšieho odporu, ako vás tam dostať. – Pozná vašu cestu najmenšieho odporu.

– Počujte, čo to znamená: Vaše Vnútorné Bytie pozná všetky vaše obmedzujúce presvedčenia a všetky myšlienky, ktoré vám stoja v ceste, ktoré to robia pre vás ťažším, dostať sa tam, kde chcete ísť. Pretože vaše Vnútorné Bytie vie, kde všetky z nich sú. Vaše Vnútorné Bytie vás môže ZAVOLAŤ na vašu cestu najmenšieho odporu. Vaše Vnútorné Bytie nehovorí: „Zbav sa všetkého odporu a potom hodíme reč!“ – A vy takisto toto nechcete povedať ľuďom vo vašom živote. Vaše Vnútorné Bytie vraví: „Vieme čo chceš a voláme ťa tam a je to radostná cesta, ako sa tvoje myšlienky budú meniť na veci.“

Takže nerobte z toho veľkú vec, akú z toho robíte, – jednoducho si užívajte svoju cestu. – Áno? A potom budete rozprávať s nosičom batožín a budete mu načúvať, tak, ako komunikujete s ľuďmi, – a uvidíte svetlo v jeho očiach a úsmev na jeho perách a to povznášanie, ktoré rozdáva – a poviete mu: „NAOZAJ ŤA MILUJEM!“ (smiech) – možno toto nebudete chcieť povedať nahlas, ale – (smiech) Esther to hovorí. (smiech) – „Máte vôbec predstavu, ako veľmi svietite, už len tým, ako tu stojíte a ste tým, kým ste?“ – A on možno povie: „Nuž, chcel by som napísať knihu.“

– A Esther by chcela povedať: „Urobte to, ale čo môže byť lepšie ako toto –„ „- stovky ľudí prechádzajúcich vašou skúsenosťou, každú hodinu, – a vy, len ako tu stojíte v celej svojej radosti zo života a to, ako sa cítite dobre s každou jednou osobou, ktorá prechádza vašou skúsenosťou… Jednoducho nemôže byť väčšie povznášanie, ako je TOTO!“

– Nezáleží na tom, čo robíte. – Záleží jedine na tom, ako sa cítite, keď to robíte.

Pretože to, ako sa cítite, keď to robíte, je ukazovateľom toho, ako veľa z vás je prítomné. A keď je prítomné viac z vás, ten vplyv súladu.. – jeden, ktorý je napojený na Zdroj Energie je oveľa mocnejší, ako milióny, ktorí nie sú – to viete. Takže to nie je o tom, čo robíte, či ako si v tom vediete, – je to o tom, ako sa cítite, kedykoľvek robíte čokoľvek, čo robíte!

A tak, vo vašom vortexe je veľa vecí, – chceli ste niečo ako dobrý život, chceli ste niečo spoľahlivé a dôveryhodné, chceli ste niečo, čo by pomáhalo ľuďom, – dostali ste všetky tieto veci. A teraz, práve tak ako každé tvorenie, – keď už raz niečo vytvoríte, neprestanete to tvoriť, pokračujete v tom pridávať k tomu viac – takže pridávate viac odtieňov k tomu, čo chcete.

A my nenavrhujeme, že by ste mali ostať práve tam ešte dlhšie, ale vravíme, že sa nemôžete dostať tam, kde chcete ísť, tak, že sa snažíte dostať preč, odtiaľ, kde ste. Pretože snaha opustiť jedno miesto vás dáva do odporu a nenechá vás odísť na iné miesto! Musíte milovať čo najviac veci tam, kde ste, čo otvorí dvere k ešte lepším veciam.

Hosť: Fúú.. – Áno. (smiech, potlesk) Ďakujem vám. Obrovsky si to cením, Ďakujem.

(potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Váš život by mal byť zábava

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.