02-14-19-abraham-hicks

Hosť: Takže myšlienka, že nie som dostatočne akčne-orientovaná, je mimovortexová myšlienka?

Abrahám: Nuž je to bežná ľudská myšlienka, ale chceme to dať do tejto perspektívy – akcia z mimo vortexu je vždy kontraproduktívna. – Takže, ak to chcete vyjasniť, mohli by ste povedať: „Milujem akciu, ale chcem byť k akcii inšpirovaná z vnútra vortexu.

– Rozprávajte o niečom špecifickom, hovoríme v konceptoch, hovorte o niečom špecifickom.

Hosť: Áno. Rada by som – vidím to v mnohých oblastiach môjho života –

Abrahám: Prestaňte s týmto! Zastavte to!

Hosť: OK.

Abrahám: Vidíte svoje neprekonateľné nabádanie dodať nám historickú dokumentáciu svojho zlyhania?!

Hosť: Nuž, – (smiech) – takže chcete jeden malý príklad.

Abrahám: Wow. – Wow –wow. (smiech) Chceme príklad, ale to čo chceme, – Úlohou tuná je rozptýliť to, v čom je odpor, nie zdôrazniť to! Inými slovami, vaším zameraním je, – ak by sme mali spor, – čo nemáme, – lebo sme v tomto spolu v jednom tíme, – ale keby sme sa sporili, – vy by ste zdôrazňovala prečo to nefunguje, zatiaľ čo my by sme zdôrazňovali, prečo to môže fungovať. – A teda, my chceme, aby ste spolupracovala s nami na tom, ako toto fungovať môže. – A áno, príklad, – chceme príklad.

Hosť: Takže, som maliarka a mám mnoho z času, keď, – našťastie robím olejomaľbu, ktorú je ľahké premaľovať – čiže môžem byť ženou nekonečných možností a niekedy to mám rada, ale často si želám, aby som tým mohla preosiať rýchlejšie a zistiť, čo chcem dať na moje plátno ešte predtým, ako niečo prerobím. Často pozerám na konci svojho maľovania…

Abrahám: – Mali ste zážitky, kedy ste vnímala, akoby to skrz vás prúdilo?

Hosť: – Áno. – Čas keď som nebojovala, keď – keď to jednoducho len plynulo. A plynulo to ľahko a po tom čo to takto plynulo, bolo to dobré.

Abrahám: – Vedela ste, že je to dobré.

Hosť: – Áno.

Abrahám: – Takže to bol moment maľovania z vnútra vortexu.

Hosť: – Áno.

Abrahám: – Takže.. A vy budete mať takéto momenty. – Budete mať také, ktoré nie sú takéto a budete mať také, ktoré sú. Keď budete mať jeden z takýchto momentov, zastavte sa a vyzdvihnite to, aké faktory boli prítomné vo vašom živote. – Inými slovami, ak máte moment vo vortexe, to je to, keď chcete o tom rozjímať, identifikovať to, rozmýšľať o tom, snažiť sa vnímať súzvuk s tým, popisovať to.

Alebo inak, – Môžete vravieť veci ako: „Dobre, už som sa prebudila cítiac sa dobre…“ A toto: „Už sa cítim dobre po celé ráno, a celý deň jednoducho ide skutočne dobre.“ „A myslím, že som dnes dokonca nemala ani žiadnu negatívnu myšlienku.“ A „Začala som hneď so svojím maľovaním, cítiac sa tak dobre.“ „A nie div, – toto je manifestácia skutočného súladu. A toto milujem.“

– Ale vo chvíli, keď sa to nedeje, – „Nechám to na neskôr.“ – Nemajte rozhovory, nesnažte sa to napraviť, nepýtajte sa čo je zle, netrápte sa tým, čo je zle a, – ale pripomínajte si: „Je to olej, môžem to premaľovať.“ – „Potom, keď budem vo vortexe.“

Hosť: OK. A položiť svoje štetce, prestať maľovať… Žiadna akcia?

Abrahám: – Položiť svoje štetce, odložiť svoje slová, odložiť svoje myšlienky…

– Inými slovami, – stiahnuť sa, odtiahnuť sa tak rýchlo ako len môžete, preč od akejkoľvek myšlienky, ktorá vám dáva pocit frustrácie. – Je tam prítomná emócia, keď to nejde dobre, či nie?

Hosť: Ó áno. Iste.

Abrahám: Takže vaša úloha je vždy maľovať, keď sa cítite dobre. A dokonca by ste mohla začať s tým, že sa cítite dobre, kým maľujete, a vaša myseľ by sa mohla zatúlať k niečomu, čo nevnímate tak dobre. – Prestaňte maľovať!

Hosť: M-hmm.

Abrahám: A toto je našim nabádaním ohľadom čohokoľvek.

Hosť: OK.

Abrahám: A vy máte ten luxus, že ste schopná to urobiť. Existuje množstvo ľudí, ktorí povedia: „Nemôžem prestať kŕmiť svoje deti a nemôžem prestať umývať riad a nemôžem prestať s chodením do práce, len preto, že sa pri tom necítim dobre.“ – A my vravíme: „Nuž naozaj môžete.“ – Môžete. Mohli by ste si od toho zobrať malý oddych a odísť, utíšiť sa a vrátiť sa späť naladení.

Ale naozaj, – to čo tu skutočne zdôrazňujeme, je, že existujú všetky možné druhy vibračných možností, – vy len chcete robiť lepšie voľby ohľadom toho myslenia, ktoré produkuje tú emóciu ešte predtým, ako podniknete akciu.

Náš odkaz je: „Dostaňte sa do vortexu a potom…“ Dostaňte sa do vortexu a potom…

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Ako získať čo najviac z vašej meditačnej praxe

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.