02-17-19-abraham-hicks

Hosť: Ďakujem vám za všetko, Abrahám. Môj život sa zmenil, keď som sa dostal k poznaniu vášho učenia. Vravíte, že môžeme byť, robiť a mať čokoľvek, čo chceme.

Abrahám: Ak toto prostredie má prostriedky inšpirovať túžbu vo vašom vnútri, tak toto prostredie má aj prostriedky doručiť vám ju. Bez výnimiek.

Hosť: Môžete nám poskytnúť naladenie na nepremožiteľnosť, – tak, aby som sa cítil nepremožiteľne? (smiech)

Abrahám: Začneme tam, kde ste a uvedieme vás do vibrácie, ktorá je pre vás potrebná, aby ste mohli byť, robiť, či mať čokoľvek, čo chcete…

Začínam rozumieť, že som viac, ako to vidím tu, v tomto fyzickom tele. Uznávam, že existuje väčšia časť zo mňa – časť môjho Zdroja Energie, ktorá je skutočne podstatou toho, kým som. A prijímam, že časť tohto vedomia teraz prúdi v tomto fyzickom tele a teda je tu, v mojom vnútri istý druh duality, – kde mám toto stabilné začínanie a stávanie sa – a potom je tá moja časť, ktorá je zameraná tu, v tomto fyzickom tele. A s jasnosťou chápem hodnotu týchto dvoch častí toho, kým som.

Môžem cítiť večnosť toho, kým skutočne som a cítim špecifickosť toho, kým som v tejto ľudskej forme na tejto úrovni v časoch prednej línie a začínam pociťovať vďačnosť za kontrast, ktorý ma obklopuje, ktorý som predtým zavrhoval, a teraz ho prijímam, pretože cítim, že tento kontrast vo mne inšpiruje ďalšiu novú ideu.

A pamätám si pocit zrodenia novej idei v mojom vnútri a nenávidenie jej zrodu, pretože to bola myšlienka, ktorej som neveril, takže mi prinášala bolesť. Ale teraz prežívam nadšenie z dávania zrodu novým myšlienkam a hoci aj neviem ako, kedy, alebo s kým to príde, hoci neviem kde, nemám detaily toho, ako sa to odvinie, mám dôveru, či vieru v zákony vesmíru a VIEM, že som Tvorca, ktorý tým, že dal zrod tejto myšlienke, dostane všetky výhody prostriedkov Zdroja na jej uskutočnenie.

A tak, kým stojím v tomto mieste, kde niečo chcem a čo nemám ako zistiť, ako sa to udeje, cítim sa zmierený vo vedomí, – nie, – viac ako zmierený, – necítim sa iba zmierený s tým, že som zrodil myšlienku niečoho, čo chcem, – cítim sa tým oživený, pretože moja väčšia časť jednoznačne VIE, že ja som Tvorca mojej vlastnej skúsenosti a tá moja väčšia časť na to nielen pozerá a súhlasí s tým, ale stala sa vibračným ekvivalentom toho – v skutočnosti tá väčšia časť zo mňa sa už STALA tým, o čo žiadam a tak teraz je to už len záležitosťou toho, ako to ten môj zvyšok dobehne. A teraz, keď viem, čo viem, tak nemyslím, že to bude nejakým veľkým problémom.

Keď sa pohybujem v smere držania kroku s tým, cítim sa lepšie a keď sa pohybujem v protiklade s dobiehaním toho, cítim sa horšie a ja som tak vnímavý na to, ako sa v týchto dňoch cítim. Som na seba tak hrdý, pretože som si vedomý toho, kedy plyniem s prúdom, a kedy nie. Som si vedomý toho, kedy plyniem po prúde, a kedy sa pohybujem proti nemu. Cítim, keď si dovoľujem byť tým, kým som sa stal a vnímam, keď si nedovoľujem byť tým, kým som sa stal.

A už viac na seba nezúrim v tých chvíľach, keď si nedovoľujem byť, kým som sa stal, pretože tieto chvíle mi len pomáhajú poznať ten rozdiel v mojom navigačnom systéme. Cítim že teraz vlastne modelujem tú hlinu. Som konečne na mieste, kde nepotrebujem byť manifestovaným prijímateľom všetkého čo chcem hneď naraz, lebo viem, že to všetko prichádza, – že nikdy nebude doba, keď nebudem vysielať viac rakiet túžby do mojej budúcnosti.

Konečne začínam chápať, že to nikdy nedokončím a že to nemôžem pokaziť, pretože všetko čo žijem spôsobuje expanziu a môžem povedať, podľa toho ako sa cítim, či sa pohybujem v smere tej expanzie, alebo nie. Konečne začínam rozumieť tomu, že to vôbec nikdy nebolo o naplnení, či manifestácii. – Tieto veci, ktoré chcem, sú iba mojím cieľom, na ktorý sa zameriavam, takže môžem jazdiť touto riekou života.

Som naplnený vedomím, že expandujem a som nadšený z poznania, že to nikdy nedokončím. A som spokojný, hlboko spokojný s tým, kde som. Som nadšený z poznania, že som, kde som a že kladiem loď na vodu kdekoľvek som. A moje poznanie že ten prúd plynie nadol – večne plynie smerom k všetkému, čím som sa stal – je pre mňa dostatočné k tomu, aby som cítil uspokojenie v tom, kde som.

Už nikdy sa nebudem babrať tým, že by som meral vzdialenosť medzi tým, kde som, a kde chcem byť. Miesto toho budem plynúť na tejto radostnej rieke a zažívať ten vzrušujúci pocit pohybu smerom k mojej expanzii. Cítim, že ten Zdroj v mojom vnútri ma miluje a zbožňuje a stal sa tou rozšírenou verziou a cítim, že tam, v bytí môjho Zdroja nie je žiadna ľútosť, či diskomfort akéhokoľvek druhu.

Môj Zdroj ani na moment na mňa nepozerá, tam kde stojím a neporovnáva to, kde som, s tým, kde je on a neznačkuje ma v neúspechu. Miesto toho ten Zdroj v mojom vnútri je rozšírený vďaka tomu, čo som žil, stojí v milujúcom oceňovaní všetkého, čím som sa stal a nikdy nekončiac ma volá k sebe.

A teraz už viem, že to je to, čím život je, – že tá moja dualita, do ktorej bol Zdroj Energie ochotný vstúpiť, ho rozšírila ešte viac a teraz, keď tá moja fyzická časť je ochotná dostihnúť to, som získal svoje miesto v tomto vesmíre – som dôležitý pre expanziu vesmíru. A prišiel pre mňa čas, aby som prijal prínosy svojej expanzie, … – a teraz už viem ako.

(applauz)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Abrahám vysvetľuje, kto sú a prečo sú tu

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.