02-24-19-abraham-hicks

Hosť: Takže my všetci sme Boh, či Zdroj?

Abrahám: Tieto slová používame často, keď sa nás to pýtate – nepoužívame tak veľmi slovo Boh, pretože máte isté nastavenia mysle, o tom čo si myslíte, že Boh je. – A to nesúhlasí s tým, čo my vieme – čím ten Zdroj Energie je.

Inými slovami, človek si myslí, že Boh je malicherný. A nezrelý a trestajúci! A to, že by ste sa mali báť Boha! Ááách! Báť sa Boha – robíte si srandu?! (smiech) To nemyslíte vážne, – báť sa Boha?! Prečo by ste mali mať strach z tejto Energie, ktorá vás zbožňuje? – Ktorá pre vás má len blahobytie… Ktorá pozná všetko, čím ste kedy boli a všetko, čo ste a volá vás Domov k blahobytiu toho. Inými slovami, – iba láska rezonuje so slovom Boh.. – ktorého my poznáme.

(potlesk)

Hosť: Takže ako sme k tomu došli?

Abrahám: Nuž ste ako mnohí ľudia, ktorí majú isté nastavenia mysle, ktoré ste zozbierali na svojej fyzickej ceste, ktoré s tým nikdy neladilo. Dávalo vám to vôbec niekedy zmysel?

Hosť: Nie..

Abrahám: Jerry si pamätá, keď bol veľmi mladý v kostole a počúval o havárii lietadla, kde zomrelo malé dieťa. A duchovný, ktorý viedol ten deň službu vysvetľoval, ako veľmi zlé to malé dievča muselo byť (-rozhorčenie v publiku), že Boh zoslal svoj hnev na ňu a iných, – bolo ľahšie veriť, že tí ďalší v tom lietadle boli zlí, – ale to malé dievča bolo zlé tiež! – A to bol posledný deň, keď bol Jerry v kostole.

Hosť: ..Áno

Abrahám: – Pretože to bolo tak choré – nelogické, – že mu to nedávalo vôbec žiaden zmysel. – Neladilo mu to, – dokonca už v jeho mladom veku – s poznaním toho, čo je láska a čo je Boh. – Jednoducho to nedávalo žiaden zmysel.

A tak, – je to tak vzrušujúce, keď začnete svoju osobnú cestu k vedomému poznaniu toho, kým ste. – Milujeme tú prenikavú otázku, ktorú ste predtým položila. Pretože vy ste povedala: „Moja mama prešla na iný svet – a tak, kde je?“ Ale potom ste povedala – „Kto som ja?“, „Kde som ja?“ – inými slovami, ako z toho všetkého vyjsť? – A my vravíme: Pretože vy viete, že ona prešla do nefyzična a pretože ste pocítila súznenie s tým, čo ste nás počula povedať o tom, čo to znamená. Ak sa do toho vcítite, nájdete úplnosť toho, kým ste.

– A nemilujete poznanie, že môžete nájsť úplnosť toho, kým ste a vnímať sa v tom momente mohutná a hravá a nádherná a milujúca – a že sa môžete na niečo zamerať a byť práve mimo toho, ale to neznamená, že TO stále neexistuje. – Inými slovami, všetko to zlo, na ktoré chce človek ukazovať, je iba jeho prehnané skúmanie mimo z tej plnosti toho, kým skutočne je.

Hosť: Áno. Ďakujem vám.

Abrahám: Priši ste sem ako individuálne osobnosti, majúce v úmysle udržať svoju jedinečnosť a hrať sa s inými, za účelom žiadania ešte viac skúseností. – Toto je večný tanec, ktorý všetci robíme… A tak, čím viac sa navzájom ovplyvňujete – nevravíme že „sme všetci Jedno“, snažiac sa urobiť všetko tým istým, – ale vravíme, že „sme všetci JEDINEČNÍ“ – a teda expandujúci. – A robíte celé svoje úsilie v zlaďovaní sa s tým, kým skutočne ste, – s tým jedným signálom Blahobytia, – zatiaľčo preskúmavate tie lahodné detaily rozmanitosti.

Povedať, že sme všetci Jedno, je tak trochu ako priať si, aby jedinou farbou bola biela.

Hosť: ..Jasné…

Abrahám: – Bolo by to omnoho jednoduchšie. (smiech) – Iba jedna farba, – biela. No my vravíme: V skutočnosti nie. Z toho ťažko nájdete svoju cestu von. (smiech)

Je to také pekné, že je tam toľká rozmanitosť, toľko hĺbky, tak mnoho kontrastu.. – tak veľa „jedna vec vyvstávajúca oproti ďalšej veci“..

Hosť: – Áno.

Abrahám: – Zo všetkých hľadísk, ako vidíte. – A to nie je Jednota, – to je Rozmanitosť. – Je to Rozmanitosť. – Tá Jednota je súlad so všetkým, čím ste sa stali. Takže, ak sa skutočne vyladíte do toho, kým ste, vyladíte sa do toho, kde je vaša mama. Ale STÁLE máte schopnosť zamerať sa na.. piknik, ktorý ste s ňou mala, či rozhovor, ktorý ste s ňou mala, keď ste sa obe cítili naozaj dobre. A máte schopnosť sústrediť sa na ňu v tom tak prenikavo a skutočne, ako na bytie a konverzáciu, ktoré ste kedy mala, keď ste s ňou sedela za kuchynským stolom.

Hosť: Nádherné..

Abrahám: – Inými slovami, – ona sa nerozpustila do „polievky“, kde je nedosiahnuteľná.

Hosť: – To som si myslela, OK…

Abrahám: – Zvoláte ju skrz zameranie. – Ale..

Hosť: OK.

Abrahám: Úú. – Nebolo to dobré? (smiech) Ale, ale – v čom je to zlé, u mnohých ľudí, keď začnú zvolávať špecifiká,  – že zvolávajú z problémového bodu pohľadu. Zvolávajú to z „si stále naštvaná na sestru – a tak ďalej“, či si.. – áno – „stále sme nenašli tie peniaze, ktoré si mala“ (smiech), či..

– Takže, kľúčom je – najprv byť vo vortexe a potom môžete zamerať svoju mamu, či kohokoľvek. Mohli by ste zamerať – a potom ísť. – Do svojho vlastného maliarskeho štetca. – Mohli by ste zamerať Beethovena, do svojej vlastnej schopnosti komponovať.. – inými slovami – chápete, čo vravíme? – Nepotrebujete ich, lebo vy máte svoju vlastnú schopnosť a nebolo by to dostávať sa iba k nim, pretože by to bolo spojenie toho, kým ste vy a tým, kým sú oni, ale k čomu sa týmto dostávame je..

– My nie sme v polievke. – My sme v sústave vibračne zladených Bytí a máme schopnosť.. – Tu sme! Vy ste nás zvolali z tej polievky a vyzeráme byť pekne zameraní na špecifiká (smiech) toho, čo žiadate.

Hosť: Jasné.

Abrahám: – Vidíte, k čomu sa dostávame?

Hosť: Áno. Vidím, je to jasnejšie.

Abrahám: Toto je ten najlepší spôsob, ako to vysvetliť.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Akcia z mimo vortexu je vždy kontraproduktívna

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.