02-28-19-abraham-hicks

Hosť: Môžem ovplyvniť správanie iných, v tom, ako sa mi ukazuje?

Abrahám: Áno, môžete.

Hosť: – Keď som vo vortexe, –

Abrahám: – Určite.

Hosť: – v bezpodmienečnej láske, –

Abrahám: – Rozhodne áno. Ale nebola ste…

Hosť: – oceňujúc,..

Abrahám: Áno, áno, áno, áno, áno.

Hosť: – Vytiahnem tak len tie kvality tej osoby,..

Abrahám: Rozhodne áno. Počúvajte ju. Má to! Presne. Presne!

Áno. Ale nebola ste ešte v tom štartovacom mieste pre toto. Inými slovami, začala ste tým, čo sa takmer všetci snažia robiť, – kde ste bola, keď ste sa tu posadila. – Bolo to chcenie robiť to, ale úplne nespôsobilá toho, aby ste to mohla robiť. Pretože nemôžete zavolať niekoho do vortexu, pokiaľ tam sama nie ste.

Hosť: Pravda. Ale v tom čase, ako sa deje „vyťahovanie“ tých kvalít dobrého základu jednotlivca, pretože ste už vo vortexe a v oceňovaní…

Abrahám: Pozrite na to, čo sa deje: Keď sa dostanete do vortexu, potom všetko, čo chcete, sa musí manifestovať. Všetko, čo chcete, sa musí manifestovať.

Hosť: Áno, ale je tam čas oneskorenia pri manifestácii… (smiech) – Pretože vždy očakávate, – ako dnes, – naozaj som chcela zakúsiť bytie v tom, o čom sme hovorili…

Abrahám: No my chceme, aby ste toto vzala späť. – A tu je dôvod, prečo vieme, že to môžete urobiť – a pocítite to, keď to urobíte. Vy ste práve zažila posun v tom, čo ste cítila, – čo je manifestácia. – A v tom bol veľmi malý čas oneskorenia. – Veľmi malý čas oneskorenia. – Iba trochu zamerania, a posunulo sa to. Bolo to prekliato blízko okamžitej manifestácii.

A teraz, – my vieme, že tá manifestácia, ktorú si myslíte, že chcete, v tejto horúcej minúte ešte neprišla. Ale prišiel dostatok manifestácie na to, že pokiaľ by ste na to vsadila a zablahopriala by ste si k tomu a cítila by ste sa hrdá na to, čo ste tu dosiahla – a potom to robila znova a robila znova a znova a znova, – tak to vám sľubujeme, že manifestácie, ktoré ste hľadala, prídu. – Musia, – je to Zákon, – nemôže to byť inak.

Ale nikdy to nefunguje, – pokiaľ nie ste vo vortexe.

Hosť: Takže ako prepnúť náš mozog, aby sme ostali vo vortexe nepretržite – 24 hodín – 7 dní v týždni?

Abrahám: Za prvé, – nepresúvajte sa týmto kreslom v čase. (smiech)

– Inými slovami, – tým že budete dbať o to, ako sa cítite. Tým, že vašou primárnou manifestáciou urobíte – už vám to vravíme toľké roky – a toto je prvý krát, čo to vravíme s takouto jasnosťou: – Tým, že primárnou manifestáciou, po ktorej siahate bude posun vo vašej emócii. Tým že budete akceptovať, že emócia je manifestáciou, ktorá môže byť tak blízko k „okamžitosti“. Tým, že budete akceptovať, že tá emócia je tou manifestáciou. (potlesk)

– A nie je?! – Inými slovami, ak niekto, koho milujete, vkráča späť do vášho života a zodvihne vás a zatočí sa s vami dookola.. – vieme, že by ste cítili opojenie. Ale musíte nepotrebovať, aby sa toto stalo, aby ste mohli cítiť opojenie.

Hosť: Jasné, musíte to cítiť ako prvé… – vo svojom vnútri…

Abrahám: Čo znamená…

Hosť: – aby to vonkajší svet mohol reflektovať…

Abrahám: – Ste veľmi múdra. (smiech)

A v tom čase musíte veriť, že táto manifestácia je reflexiou zákonov vesmíru – a že bude nasledovať viac mnifestácií.

Hosť: Len, – mám jednoducho len pracovať na tom, aby som viac milovala sama seba.. V každom momente, s každým dychom, – hlavne to..

Abrahám: Nuž my sme to nepovedali. (smiech) Pretože.. – teraz ste otvorila celú Pandorinu skrinku (smiech) – Teraz je to všetko o „milovaní seba samej, predtým, ako ma môže milovať niekto iný…“ – bla-bla-bla-bla-bla-bláá… (smiech) – Zatiaľ čo to, čo sme vám povedali, je: „Môžete sa cítiť dobre, – práve tu, práve teraz, ak chcete a ak si sama sebe toto preukážete, zas a znova, – všetko sa zlepší.

– Nekomplikujte to s otrepanými frázami, ktoré ste ťahala z okolia a fičala na nich celý svoj život. (smiech) – Práve som si ukázala že sa môžem cítiť lepšie. –Jednoducho som si ukázala že sa môžem cítiť lepšie. – A pokiaľ by som sa mohla presvedčiť k tomu, že keby som to mohla praktikovať dostatočne – ukázať si, že sa môžem cítiť lepšie – teraz som oslobodená od desivého sveta, – teraz som oslobodená od vecí, ktoré nemôžem kontrolovať. – Pretože sa môžem cítiť dobre, nech sa deje čokoľvek. – Môžem sa cítiť dobre, nech sa deje čokoľvek. Môžem sa cítiť dobre, nech sa deje čokoľvek.

A my takmer nechceme povedať tú ďalšiu časť – povieme to. – Nie, nepovieme. – Nie, povieme. – Nie, nepovieme… Tá ďalšia časť je: – Ak sa môžete cítiť dobre, nech už sa deje čokoľvek, – potom to čokoľvek, čo sa deje, sa musí zmeniť tak, aby odrážalo to cítenie sa dobre.

Hosť: Jasné, – to je to, čomu verím, v jadre svojho srdca!

Abrahám: Nuž tak prečo potom máme tento rozhovor?! (smiech)

Máme ho teraz, pretože práve teraz tomu veríte, viete to, rezonuje to s vami… Všetko čo vravíme, vám dáva dokonalý zmysel. Práve teraz. – Vôbec sa s nami nehádate. Ste tam! – Ste tam. Ste tam.

Hosť: Ďakujem vám.

Abrahám: Áno, tak veru.

(potlesk)

A teraz máte voľbu. – Môžete v tom ostať, nasávajúc to, – alebo sa môžete z toho vyrozprávať preč.

– Preklad: (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Naladenie – Buďte, robte a majte čokoľvek, po čom túžite

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.