03-08-19-abraham-hicks

Hosť: Milujem čo ste povedali. Úplne tomu rozumiem. „Nechoď späť.“ ..viete – nesnaž sa hľadať manifestáciu, aby si sa mohol dostať do vortexu. Nechoď späť.

Abrahám: Na Aljašskej výletnej lodi prišla Esther s Barbarou spoza rohu zo svojej súkromnej kajuty a tí blázniví účastníci Abraháma na lodi zorganizovali skupinový tanec. (smiech)

Hosť: Rozkošné.

Abrahám: Schádzali dolu schodiskom, vychádzali hore po schodisku, vychádzali von z haly, vychádzali zo svojich dverí.. – bol to teda nejaký pohľad… (smiech)

Hosť: A potom?

Abrahám: A tá pieseň, ktorú hrali a tancovali na ňu bola: „Nikdy sa nepozeraj späť.“ Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť. Nikdy sa nepozeraj späť.

Nikdy sa nepozerajte späť. Pretože všetko je vpredu. Všetko je vo vortexe – to je to, kto ste. A keď sa pozeráte späť, oberáte sami seba o to, kým ste a to nie je dobrý pocit.

A keď sa pozriete späť, obraňujete sa, ospravedlňujete sa, vysvetľujete, skúmate, – inými slovami – to TERAZ je tá bohatosť – je to prítomnosť toho Teraz.

Minulú nedeľu v Seattli sme začali takto: Sme mimoriadne potešení, že ste tu – TU – TU – TU – TU – TU – TU! A chceme vám pomôcť cítiť tú veľkosť tej Prítomnosti. Pretože TU znamená konvergenciu všetkého, čím ste. A TU – toto mocné Teraz, kde vy stretáte Vás, je všetko, čo každý z nás má. – Inými slovami, je to – .. ale – ale – ale…

– Tá vec, ktorú nám tu pomáhate zdôrazniť – ktorá je skutočne novým pochopením prednej línie, s ktorým rezonujete, je to, že keď vy ste Tu, vo svojich fyzických telách, v tejto časo-priestorovej realite, v tejto miestnosti, majúci túto konverzáciu – a rezonujete vo vibračnom súzvuku s tou úplnosťou toho, kým ste – potom umožňujete tomu, kým STE, byť tu tiež s vami – byť tu tiež s vami – byť tu tiež s vami – Žiadna oddelenosť. Žiaden nedostatok – tu s vami. A to je to, keď cítite úplnosť toho, kým ste.

– To je to čo – to je to, ako by ste mali pociťovať život. – Mali by ste sa cítiť naozaj, naozaj, naozaj úžasne. Takí ste. Mali by ste sa cítiť skutočne, skutočne, skutočne zbožňovaní – to je to, kým ste. Mali by ste pociťovať vďačnosť pre každé a všetko, na čo sa zameriavate. A keď pozeráte tam von na rozmanitý svet, je tam toho veľa, čo môžete nájsť aj na neoceňovanie. – Nepozerajte tam príliš dlho! (smiech)

Hosť: Som tu.

Abrahám: Pretože keď tam pozeráte príliš dlho, vycucne vás to von z vortexu, alebo naozaj ten vortex vás nemôže udržať, keď to robíte. – Takže..

Hosť: A my sme Tu. Kto SOM, je TU. Ja som TU. Simon je tu. Sme práve TU.

Abrahám: Áno.

Hosť: Sme práve TU.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Sme všetci Boh?

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.