03-17-19-abraham-hicks

Hosť: Čiže tá idea, že ste skupina entít, či že nie ste len jedno bytie…

Abrahám: Poďme – prenesme sa cez to (smiech) – len na chvíľku. – Sme prúdom vedomia, ale viete, – tento prúd vedomia kulminuje do toho, čím ste vy. Takže poďme hovoriť o vás. – Pretože vy ste úplnosť toho, čím sme my. – Vy ste našou manifestovanou verziou. Vy ste predná línia – a teda dôvod existencie všetkého, viete? Takže sa nesnažte tak namáhavo zistiť, kto sme my, len nechajte to, kým sme my, byť kým a kde ste vy a opájajme sa z plnosti toho, že sme všetci spolu, áno?

Hosť: Nuž moja otázka je viac o tom, kto som ja, pretože, – myslím tým, že sú iné tradície, ktoré nastavujú pochopenie toho, čo sa snažím opýtať – ako hinduisti, či budhisti, – vravia, že máte dušu a ona prichádza do života a potom zomiera a reinkarnuje sa – a potom prichádza naspäť a zomiera a ..

Abrahám: No my vieme, že bolo veľa pokusov vysvetliť to. My vám v tomto dávame to naj vysvetlenie prednej línie. – Inými slovami, keď sme sa s vami prvýkrát začali stretávať vo vašej fyzickej forme a chceme, aby ste vedeli, že existuje vaša väčšia časť, z ktorej ste prišli, do ktorej stále prispievate, ale – a nechceme aby to vyzeralo tak, že nemáme dostatok rešpektu k týmto veľmi silným presvedčeniam, ktoré sa časom vyvinuli, ale ony nie sú tou prednou líniou.

Hosť: Jasné.

Abrahám: V tom je to.

Hosť: Jasné. – Som, –

Abrahám: Inými slovami, – povedať, že máte dušu, je pekná vec, – hovoríme to celý čas, – máte Vnútorné Bytie.

Hosť: Jasné.

Abrahám: Ale my chceme, aby ste nechali vaše Vnútorné Bytie VON, – kde ste vy. – Vaše Vnútorné Bytie chce byť VONKU. Vaše Vnútorné Bytie je VONKU, no vy – ale vy nevoláte vaše Vnútorné Bytie „von“, pokiaľ nie ste „dnu“, kde je vaše Vnútorné Bytie – takže potom môžete vidieť, že vaše Vnútorné Bytie je VON. (smiech)

– Inými slovami, keď sa smejete, pustili ste vaše Vnútorné Bytie von.

Hosť: Áno.

Abrahám: – Keď ste nahnevaní, vaše Vnútorné Bytie je tam vnútri, a chce von, kde ste vy a je vonku, kde ste vy, ale keďže vy nie ste vonku, kde je vaše Vnútorné Bytie, tak si nemyslíte, že vaše Vnútorné Bytie je vonku. Je to podobné, ako keď nemôžete nájsť to, čo si myslíte, že je stratené.

Hosť: Takže je moje Vnútorné Bytie ako súbor Energie.. –

Abrahám: Koho to zaujíma?! – Koho to zaujíma?! (smiech/potlesk) Koho to zaujíma?! (potlesk)

– Lepšia otázka: „Bude sa so mnou moje Vnútorné Bytie smiať? – Bude so mnou moje Vnútorné Bytie tancovať? Dá mi moje Vnútorné Bytie tvorivé nápady? Je moje Vnútorné Bytie zdatným užívateľom si života? Je moje Vnútorné Bytie živé a v poriadku?“ – Nechajte svoje Vnútorné Bytie BYŤ! – nesnažte sa ho opísať, či definovať, dovoľte mu BYŤ.

Je to ako skúšať hovoriť: „Čo je láska?“ „Lááska je… láska je…ako lupienky ruže,… (- zasnene/ironicky – :) (smiech) „- a ako, ako vtáčik na lupienku ruže (smiech) a lááska je,… láska je ako vôňa v kvete a láska je ako hebkosť báábätka a láska..“ –

– A my vravíme – „Ou! Dajte s tým pokoj!“ (smiech)

– Jednoducho cíťte lásku! Lásku! – Nesnažte sa ju definovať, – jednoducho ju cíťte! Dovoľte jej vytrysknúť z vás! Dovoľte jej prísť do vášho vnútra a von z vás. Len – len – nechajte ju iskriť z vašich očí, nechajte ju vyžarovať z vášho úsmevu, nechajte ju tĺcť vaším srdcom, dovoľte jej rozochvievať vaše bytie! Jednoducho cíťte lásku a buďte láskou! A prestaňte sa snažiť zisťovať odkiaľ prišla a ako, kde, – kde bola a ako dlho bude trvať!.. (smiech) Len ju vpusťte do tejto chvíle, – len – len – pusťte ju von… – tam, kde ste. (potlesk)

– Takže, miesto toho, aby sme to volali Vnútorné Bytie, nazvime, – nazvime to.. – Jerry to zvykol volať Úplné Ja. Ale nie je úplným, pokiaľ s ním nie ste zapojení. – Inými slovami, – pretože ste časťou úplného celku a tak – tí, ktorí boli najlepší – to je to najlepšie vyjadrenie – písal to na hrebeň kníh: „svojpomoc od svojho Úplného Ja“. (smiech) Ale bola to len jedna kniha z celého kníhkupectva, ktorá mala túto kategóriu. (smiech)

– Naozaj dobré.

Hosť: Vážne dobré… Mám túto úžasnú otázku… –

Abrahám: – Ale je preč. (smiech) – A viete prečo? – Pretože je irelevantná.

(potlesk)

Hosť: Ďakujem vám. Veľmi pekne vám ďakujem.

– Preklad: Pôvodný záznam

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Ako mať v svojom živote úplnú slobodu

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.