03-26-19-abraham-hicks

Abrahám: Je tak zaujímavé rozprávať sa s našimi fyzickými priateľmi, pretože vy, – tak veľmi vás milujeme, – máte tak pokrivený pohľad na realitu (smiech) – je tak pokrivený!

– Je to – je to, ako keby ste mali veľký dom, – a každá izba je prekrásne zariadená, s dokonalosťou, technologicky úžasne, – je to jednoducho tak skvelý dom, s neuveriteľným výhľadom, obklopený tými najnádhernejšími rastlinami… – a vy ste sa rozhodli žiť v komore s vysávačom. (smiech)

A niekedy vás prídu navštíviť iní ľudia a obzerajú sa po vašom dome a vravia: „Ó, wow, ó! Dal by som všetko za to, aby som tu mohol žiť!“ A vy poviete: „Prečo?“ (smiech) „Prečo?“

– Pretože bez toho, aby ste si toho boli vedomí, ste sa trénovali do pozorovacích bodov/hľadísk, ktoré vás oberajú o tú úplnosť všetkého, čím ste. A my od vás chceme, aby ste vyšli von, do toho zvyšku vášho domu. Chceme od vás, aby ste vyšli von do vášho sveta. Chceme od vás, aby ste našli cestu, ako každý deň o niečo viac umožniť váš úplný pohľad na – nielen to, čo „je“, – ale na to, čo sa STÁVA. – Pretože to, čo „je“, sa mení vo vzťahu s tým, aký je váš pohľad.

– Všetko je založené na vnímaní, – takže ak ste chorí, je to vec založená na vnímaní – a často ale poviete: „Nie, nie, nie, nie, nie… – je to dokázané testom, faktami, – je množstvo ľudí, ktorí potvrdzujú túto chorobnosť…“ – či potvrdzujú túto finančnú krízu, alebo potvrdzujú to, kde stojím… – A my vravíme: Všetko, čo sa deje, je to, že vy vnímate len úlomky toho, čím skutočne ste, pretože ste praktikovali neumožňovanie manifestácie úplnosti toho, kým ste.

Takže, keď rozprávame o manifestácii, – to, o čom skutočne rozprávame, je – vaše vnímanie toho, čo je okolo vás. – Vaše vnímanie vášho tela, vaše vnímanie vášho sveta, vaše vnímanie.. vašej ekonómie. – Hlavne tej, v týchto dňoch, – vnímanie takého množstva ľudí, založené na tom, čo vnímajú iní ľudia.

Je to ako povedať: „Nuž, moja mama žila v komore a jej mama žila v komore a – ja si myslím, že jednoducho máme žiť v komore.“ „ – a viem, že to nedáva zmysel, keď vás počúvam, Abrahám, – ja viem, že by som mohol jednoducho otvoriť dvere a vyjsť von, ale, – ale nie je to ľahké – otvoriť dvere a vyjsť von, keď som bol tu dnu tak dlho.“

– A teraz, toto prirovnanie je silné, zapôsobilo na vás hneď a už z toho idete mať depresiu… (smiech) Ale ten dôvod, kvôli ktorému ponúkame prirovnania je, – preto, že chceme získať vašu pozornosť. Chceli by sme vás tu dnes zanechať, ako si vravíte: „Chcem úplný pohľad. – Chcem úplný pohľad.“ – čo znamená – „Chcem, – moment po momente, deň za dňom, – udržiavať rýchlosť s tým, ako vníma život Zdroj v mojom vnútri.“

– A čo tým myslíme, je, že ste omnoho viac, ako tieto fyzické telá, ste omnoho viac, ako toto fyzické bytie, ktoré niekedy, či dokonca často vnímate. Máte Zdroj vo svojom vnútri, – ste omnoho viac vibráciou, ako čímkoľvek iným.

Takže, chceli by sme vás presvedčiť, že toto je vibračný svet. Je to vibračný svet, ktorý sa neustále mení, a už sa zmenil spôsobmi, ktoré vás tešia, ale o ktorých možnosť vidieť ich sa pripravujete, pretože ste ešte stále nevyšli z komory. – Stále sa ukrývate pred SKUTOČNOU realitou, tým, že dôsledne sledujete tú obmedzenú realitu.

A keď si uvedomíte, že existuje väčšia realita, – chceme vás vyzvať sem, do tejto vibračnej reality, – do tohto vortexu tvorenia, – chceme vás sem vzývať dostatočne často, prehovárajúc k vám zmysluplnými slovami, až kým od vás nevymámime vibračné súznenie, ktoré vám potom dá úplný pohľad.

Niekedy vo vašej ľudskej slovnej zásobe poviete: „Ó – v tom som videl svetlo. – Vtedy som uvidel svetlo!“ – A my vravíme – „Áno – presne o tomto rozprávame!“ – „Vtedy som si spomenul, kým som. – Vtedy som si uvedomil, že všetko je dobré. – Vtedy som sa rozpamätal, prečo som tu. – Vtedy som sa rozpamätal, kto som. Vtedy som si uvedomil, že všetko je v poriadku. Vtedy som sa rozpamätal, kým som. Vtedy som sa rozpamätal aké to je, sa takto cítiť. – Vtedy som si spomenul.. – v tej chvíli som to vedel…“

– A toto je vnútorná pamäť, – je to spomienka oslobodeného srdca, – je to spomienka „všetko-je-v poriadku“. Je to – je to „všetko-je-dobré spomienka“ – je to, – .. nezáleží na tom, čo sa javí „byť“ skrz moju pokrivenú, obmedzenú, – samú sebou ovplyvnenú interpretáciu manifestácie.

Chceme od vás, aby ste nás počuli a verili nám, keď vravíme: vo vašom vortexe sú manifestácie, ktoré – ak v nich budete dúfať a veriť v ne – a napokon ich poznáte – zmanifestujú sa pre vás v úplnom pohľade.

– Preklad: Pôvodný záznam

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Nie ste nikdy oddelení od Zdroja

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.