03-29-19-abraham-hicks

Abrahám: Viete, že ste vibráciou, viac ako ste čímkoľvek iným? Počuli ste nás povedať tie slová, ale naozaj to viete? Viete, že všetko, čo vnímate, je vibračnou interpretáciou, viete to?

– Že to, čo vidíte svojimi očami, vidíte preto, lebo vaše oči prekladajú vibráciu a zrkadlia ju späť k vám? Že momentálne tlmočíte vibráciu v zraku. Tlmočíte vibráciu vo zvuku. Je ľahšie vedieť to o zvuku, že? Keď rozmýšľate o zvuku, akceptujete vibráciu zvuku. Môžete vidieť zvukové vlny, ale môžete vidieť aj svetelné vlny. – Inými slovami, existujú frekvencie, ktoré prekladáte. Dokonca aj váš nos je vibračným tlmočníkom. – Pre toto rozličné veci voňajú odlišne, – majú odlišné vibrácie.

Takže ak sa rozhodnete prijať, že ste vibračným prekladateľom a že vaše emócie sú tým najvýznamnejším tlmočníkom vibrácie, aký pre vás existuje a pochopíte, že to, čo vaše emócie tlmočia, – vaše emócie tlmočia tú vibračnú frekvenciu, – ten vzťah vibračnej frekvencie medzi tým, čo vnímate skrz svoju fyzickú formu a tým, čo vaša väčšia časť vníma v tom istom momente, v tom istom čase, o tej istej veci.

Čiže ak pociťujete negatívnu emóciu, znamená to – vaša interpretácia nie je taká istá, ako tá, zo Zdroja vo vašom vnútri. Ak pociťujete pozitívnu emóciu, znamená to, že vaša interpretácie je rovnaká.

Takže povedzme, že sa pozeráte na niečo, čo niekto urobil, a nepáči sa vám to. A odsudzujete ich za ich aroganciu, či za ich.. hlúposť – z vášho bodu pohľadu, či pre ich nedostatok morálky, – z vášho bodu pohľadu.. Rozhodli ste sa, že to, čo oni robia, či to urobili, je nemiestne. A cítite, že tá emócia vo vašom vnútri, ktorú by ste opísali ako.. sťažnosť, obviňovanie, možno zúrivosť.. – Tá emócia vám hovorí, že máte odlišný bod pohľadu od Zdroja vo vašom vnútri.

– Ak cítite negatívnu emóciu, znamená to, že Zdroj nesúhlasí. Keď cítite negatívnu emóciu, znamená to, že Zdroj naozaj, naozaj, naozaj, naozaj, naozaj nesúhlasí! Znamená to, že ste v rozpore so sebou samými. A poviete: „Áno, ja viem že som. A ak by to prestali robiť, mohol by som sa vrátiť do súhlasu/súladu. – Ak by sa správali, ak by BOLI morálni, keby spolupracovali, keby sa stali – príjemnými… Pokiaľ by robili to, čo od nich potrebujem, aby robili, – takže by som sa mohol cítiť dobre, keby som to videl…“

– My vravíme: „Ale rozumiete tomu, že hľadáte lásku na všetkých zlých miestach? – Že vyžadujete spoluprácu tam, kde nemáte žiadnu moc to kontrolovať, a nehľadáte spoluprácu vo svojom vnútri, ktorú MÁTE moc kontrolovať.“ – Máte moc zlúčiť sa a spojiť so svojou širšou perspektívou. – Ale najskôr musíte vedieť, že táto širšia perspektíva je tam – a potom musíte vedieť, aké to je, cítiť sa tak, ako keď ste s ňou spojení – a aké je to, cítiť sa, ak nie ste, – a potom musíte urobiť rozhodnutie spojiť sa s ňou, ak sa vôbec chcete cítiť sa tam dobre na trvalom základe.

– Povedali sme to všetko. To je všetko, čo vieme, že väčšinou zabúdate. – Viete to, – niekedy, – vedeli ste to kompletne, predtým, ako ste prišli do tohto fyzického tela a ak sa vrátite k tomu poznaniu, váš život pre vás bude jasný a žiarivý, pretože, – čo to bude znamenať, – že ste sa naučili, skrz praktizovanie, – ZVOLIŤ si frekvenciu, ktorá zapadá do toho, kým skutočne ste a čo naozaj viete a v tejto plnej sile sa budete cítiť dobre.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Pustite vaše Vnútorné Bytie von

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.