04-05-19-abraham-hicks

Abrahám: Nebudete sa nikdy cítiť dobre, pokiaľ nebudete v svojej plnej sile. A čo je vaša plná sila? – Vaša plná sila je číra jasnosť. Vaša plná sila je vitalita a pohoda. Vaša plná sila je láska, ktorá vami prúdi. Vaša plná sila je ten postoj či pocit oceňovania.

Vaša plná sila je to, čo hľadáte všade, kam idete, ale pre väčšinu z vás, – pre väčšinu z vás ľudí, – vašim zvieratám je to jasnejšie, ako vám.. – Väčšina z vás, ktorí v svojej ľudskosti skutočne hľadáte.. – okolnosti, ktoré by existovali, konali sa, či správali sa spôsobom, že vaše púhe ich pozorovanie vás dá do súladu s tým, kým ste.

– Je to istým spôsobom, ako povedať: „OK svet, som slabý. Nemám silu viery. Nemám silu cítiť niečo predtým, ako sa to zmanifestuje. Takže potrebujem najprv tú manifestáciu a potom budem mať na ňu automatickú reakciu.“ – „Takže idem vypisovať petície mojej vláde, idem obťažovať moju partnerku, idem dávať pokyny mojim deťom a idem klásť požiadavky mojim priateľom, takže sa budú správať v zhode s tým, čo JA POTREBUJEM k tomu, aby som sa cítil dobre, tak, aby som mohol žiť šťastne až naveky.“ – A my vravíme: – Funguje to? (smiech)

– „Nuž, potrebujeme viac zákonov. Potrebujeme tvrdšie pravidlá. Potrebujeme viac vymáhateľov. Potrebujeme viac informácií. Potrebujeme viac spolupráce. Potrebujeme viac ľudí, ktorí si budú vedomí toho, čo JA POTREBUJEM k tomu, aby som sa JA cítil dobre a potom JA POTREBUJEM tie prostriedky, s ktorými ich prinútim robiť to.“ (smiech) A my vravíme znova: – Ako TOTO funguje? (smiech)

– Funguje to s vašimi deťmi? – Nie veľmi. – Keď boli malé a slabé.. možno. Funguje to s vaším partnerom? – Nie veľmi. Funguje to s vašou vládou? – Ha ha ha ha ha… (smiech) Spolupracujú teda?

Inými slovami, – tieto manifestácie, ktoré si niekedy myslíte, že potrebujete, aby sa správali tak, že potom ich môžete pozorovať a cítiť sa lepšie,.. – A teraz, – nepochopte nás zle, – my vieme, že je krásne rozhliadať sa navôkol v tej rozmanitosti a vyladiť sa na to najlepšie z nej, – pretože čím viac hľadáte tie pozitívne aspekty toho, čo vás obklopuje, tým lepšie sa cítite.

 – Ale je tam ešte niečo iné, čo môžete robiť, čo takmer nikto z vás nerobí.. – Náboženstvá o tom rozprávali, od počiatku konverzácie, – keď vraveli o tom, čo je viera. A to čím je viera, je vortexová práca. Čo je viera, – je to mať schopnosť zamerať sa spôsobom, ktorý vás zlaďuje s vašou silou. Ktorý vás zlaďuje s vašou jasnosťou. Ktorý vás zlaďuje s vašou láskou. Ktorý vás zlaďuje s vašou pohodou. Ktorý vás zlaďuje s tým dobrým pocitom. Ktorý vás zlaďuje s tým, mať schopnosť zamerať sa spôsobom, ktorý vás zosúlaďuje so všetkým, čo je dobré, bez toho, aby ste mali práve teraz dôkaz, ktorý robí ľahkým robiť to.

– Toto je viera.

Viera je, – presvedčenie v to, kým skutočne ste. Poznanie Zákonov vesmíru. Pochopenie Zákona príťažlivosti. A to, veriť, že s časom a so zameraním sa môžete priviesť do vibračného súladu s čímkoľvek a so všetkým, po čom túžite. A keď toto urobíte, tá neprítomnosť odporu potom umožní nasledovanie tej  manifestácie. Viera v nevidené znamená, že to chcené je zaručené.

Ale ak sa vaša emócia kýve, podľa toho, čo práve pozorujete, a to, čo práve pozorujete je – neprítomnosť – peňazí, ktoré chcete, – neprítomnosť – jasnosti, ktorú chcete, – neprítomnosť vzťahu, ktorý chcete, – neprítomnosť telesnej kondície, ktorú chcete, – neprítomnosť čohokoľvek, čo chcete – a toto vedomie neprítomnosti je to, čomu venujete svoju nedelenú pozornosť, – potom, – nepraktizujete vieru a naisto nerobíte vortexovú prácu. – Nechávate to, čo je, diktovať to, ako sa cítite.

– A to je dôvod, prečo vy – a takmer všetci ostatní, ktorých poznáte, – pociťujú potrebu kontrolovať tie okolnosti, – kontrolovať iných ľudí. A znova, pýtame sa, – Ako toto funguje?

– Preklad: (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Pokrivili ste svoj pohľad na realitu

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.