07-27-19-abraham-hicks

Abrahám:

Ľudia vravia: „Dajte mi toto a potom budem šťastný“, a my vravíme: „Buďte šťastný a potom to dostanete.“ – a oni povedia – „To nie je fér“ (smiech) – „Dajte mi toto a potom budem šťastný.“ – A my vravíme: „Buďte šťastný a potom to budete mať.“

Ale ak si už raz ukážete bezpodmienečné šťastie, – potom tam neexistuje žiadne obmedzenie vzhľadom k podmienkam, ktoré môžete ovplyvniť. No ak vaše šťastie závisí na akejkoľvek podmienke, – potom vás tá neprítomnosť podmienky bude držať od vášho šťastia a teraz ste v takom pomaly stagnujúcom pohybe, ktorý vás zvyčajne privedie do akéhosi sebauspokojujúceho zúfalstva.

Ale ak – môžete byť jednoducho šťastní – len tak, za každých okolností, – ak môžete byť len tak jednoducho šťastní.. – Ak sami sebe môžete ukázať, že to, ako sa cítite, nie je závislé od toho, čo je, – že to, ako sa cítite, je iba o umožnení vašej vibrácie byť tam, kde sa prirodzene nachádza…

No potom, – tie nápady prídu.. – a my vám chceme povedať – nie na uistenie – že keď tá prvá idea-nápad príde, – už dlho predtým, ako dozrie, – keď tá prvá myšlienka príde, bude to úžasný pocit. A ak ste majstrovsky ovládli súlad, tá ďalšia myšlienka bude pociťovaná dokonca ešte lepšie – a tá ďalšia – a tá ďalšia – a potom tie stretnutia, tie zbiehania, tie veci, ktoré sa dávajú dokopy.. – Je to ako toto prúdenie mágie.. faktor vašej hodnoty a sily prichádza skrz strechu a vy začnete cítiť nepremožiteľnosť.

Začnete cítiť, že neexistuje nič, čo by ste nemohli dosiahnuť. – Pretože máte Energiu Zdroja za vaším chrbtom, nesúcu vás v smere čohokoľvek, čo chcete.

A ľudia povedia – „Čo chceš?“ a vy odpoviete: „TOTO!“ a oni povedia „Dobre, čo je toto?“ – „TÁ JAZDA!“ – „Ale nie, naozaj, po čom ideš?“ – „Po TEJ JAZDE.“ – „Ale smerom k čomu, smerom k čomu?“ – „BEZ KONCA.“ – „No ale po čom túžiš?!“ – „PO TOMTO!“ – „Prečo sa ti tak páči toto? – „Pretože sa cítim neporaziteľne, cítim sa jasno, – pretože som obklopený takým množstvom iných, ktorí sú inovatívni a dychtiví a zábavní a pohybujúci sa vpred.“…

– Zanechali ste ten boj ďaleko za sebou. Ten boj je to, čo vybudovalo váš vortex. A teraz je váš vortex zrelý na zber úrody a nastal pre vás čas dostať sa do stavu prijímania. A tak len jednoducho buďte uskutočniteľom tej cesty. – Tej lahodnej cesty. Cesty, ktorá je plná ďalších dobrých nápadov a ďalších nádherných prepojení a ďalších dôkazov, ďalšieho prúdenia nefyzického vedomia, ďalších vhľadov, ďalších „vidieť to predtým, ako sa to stane“, ďalšieho poznania toho už predtým, ako máte dôkaz, ďalšej dôvery bez dôvodu.

– Zanechajúc úplne za sebou vašu potrebu či túžbu čokoľvek komukoľvek zdôvodňovať. Len – čisté šťastie… A ako vyhliadate do vášho sveta, v každom zas a znova, vidíte niekoho, kto to „má“ tiež, – a ak im načúvate dostatočne blízko, – nesnažia sa nič ospravedlniť či zdôvodňovať, – len sa tak vezú v tom prúde. Áno.

Hosť: Naozaj dobré.

Abrahám: Myslíme, že ste to počuli veľmi jasne. Veľmi jasne.

– Užili sme si toto stretnutie viac ako akékoľvek predtým.

(potlesk)

Bavte sa tým. Povedali sme oveľa viac slov, ako ste dnes naozaj potrebovali počuť. Slová sú jednoduché:

„Buďte šťastní a sledujte, čo sa bude diať. A nepotrebujte, aby sa niečo stalo, aby ste mohli byť šťastní.“

„Buďte šťastní a sledujte, čo sa bude diať. A nepotrebujte, aby sa niečo stalo, aby ste mohli byť šťastní.“

„Buďte šťastní a sledujte, čo sa bude diať. A nepotrebujte, aby sa niečo stalo, aby ste mohli byť šťastní.“

(potlesk)

„Buďte šťastní a sledujte, čo sa bude diať. A nepotrebujte, aby sa niečo stalo, aby ste mohli byť šťastní.“

Je tu pre vás obrovská láska.

A ako vždy, ostávame šťastne, tvrdohlavo, neprestajne, – vo vašom vortexe.

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Skutočná sila viery

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.