08-16-19-abraham-hicks

Hosť: Sledujem vás už tri či štyri roky..

Abrahám: – Síce vravíte, že nás sledujete, ale v skutočnosti nás vediete..

Hosť: (smiech) Som taká nervózna..

Abrahám: Je to vaše žiadanie, ktoré nás priviedlo, viete? – Preto vravíme, že vy vediete.

Hosť: – A doslova, môj život sa zmenil odkedy som vás začala počúvať a všetko, – mám svoju vysnívanú prácu na mieste – v štúdiu, kde som chcela byť.. – mám takmer všetko. Ale.. teraz som.. mm.. pripravená mať.. – (váhavo) – môj vzťah. – To je to, kde stále váham.

Abrahám: To je zvyčajne to váhavé miesto. Pretože vy sami u seba môžete vykúzliť a praktikovať vibráciu, ale ak je tam zahrnutý niekto iný, – oni robia svoju vlastnú vec, a tak vy len istým spôsobom len máte nechať ich robiť to a nenechať to, čokoľvek to je, čo robia, ovplyvniť vašu vibráciu. Takže je to trochu záludnejšie..

Hosť: – No myslím, že sa teraz zlepšujem..

Abrahám: – Áno..

Hosť: – Zvykla som priťahovať.. nie príliš milých/dobrých mužov (smiech) a rozhodne som sa zlepšila, – všimla som si, že priťahujem teraz veľmi príjemných mužov, – hádam, že lepšie definujem ten typ chlapa, s ktorým chcem byť, a som šťastnejšia..

Abrahám: – my vám len chceme niečo povedať, predtým, ako sa dostanete v tomto príliš ďaleko.. – prijímate, že existuje vibračná verzia – a že je verzia, ktorú praktikujete väčšinou?

Hosť: Áno.

Abrahám: – Na takmer každý predmet, – naozaj.

Hosť: Áno.

Abrahám: Takže existuje vibračná verzia tejto osoby, ktorú chcete, a že je tá verzia, ktorú ponúkate po väčšinu času. A pokiaľ sa nezhodujú, je dobré, že neprídu. Takže, ako sa stávate viac rozhodná o tom, čo chcete, – a teda čistejšia vo vašej vibrácii – potom jednoducho nevpustíte veci, ktoré sú príliš mimo tej zhody. – Čiže sú naozaj veľkou nezhodou. – Vidíte, k čomu sa dostávame? Napriek tomu, že to, čo chcete, je nebyť na nule celou cestou tam, – ten fakt, že sa ohľadom toho cítite lepšie, znamená, že sa pohybujete správnym smerom.

Naším najlepším príkladom toho je žena, ktorá nám pred niekoľkými rokmi povedala: „Abrahám, dáte mi slová, tak, aby som mohla pomôcť svojmu synovi získať partnerku? – On naozaj chce partnerku. Je na tom mizerne bez partnerky. Pomôžete mi?“ – A my sme povedali: „Nie.“ A ona povedala: „Prečo nie?“ A my: „Pretože ak on získa partnerku práve teraz, ona bude presne taká, ako je on – bude depresívna, mohla by byť nezamestnaná, mohla by byť nešťastná a jej skúsenosť – budú sa okolo toho chvíľu ponevierať a potom sa rozídu.“ A ona povedala: „ To je presne to, čo sa deje!“

Čiže je tam niečo, hovoriace v prospech toho, dostať sami seba tam, kde chcete byť, predtým, ako začnete niekoho priťahovať. Veľa ľudí nie je tam, kde by chceli byť, ale to je všetko, čo v behu toho dostanú. – Ponúkajú veľmi silnú vibráciu, takže budú len pokračovať v dostávaní viac toho, čo nechcú – viac toho, čo nechcú – viac toho, čo nechcú..

-Aké pekné je, dostať sa sem, kde dosahujete vibračnú frekvenciu toho, čo CHCETE a vravieť vesmíru: „Je to OK, – nemusíš mi nikoho priniesť DNES, počkaj, pokiaľ skutočne budem zhodou s tým, čo naozaj chcem, predtým, ako sa ktokoľvek ukáže.“ (potlesk)

„Chcem byť tým, kým chcem byť. Stanem sa osobou, ktorou bude osoba, ktorá sa so mnou zhodne, predtým, ako tá osoba príde.“ – Pretože, ak prídu predtým, ako ste pripravení, – nuž, – nie je na tom nič strašného, – okrem toho, že si vložíte viac do svojho vortexu.

Ale, – váš vortex je pripravený, – váš vortex je úplný. Nepotrebujete viac skúseností. – Máte skompletizovať vortex. Teraz sa s ním už len zrovnajte a nebuďte ohľadom toho netrpezliví – nechajte to ukázať sa a my vám sľubujeme: budete to vedieť, keď to uvidíte.

Hosť: Nuž, cítim, že som pripravená pohnúť sa dopredu vo veciach ako je manželstvo a to, mať deti..

Abrahám: – Ak by ste bola, – existuje tam niekto? –

Hosť: Je tam niekto, koho som nedávno stretla –

Abrahám: Ee! (úsečne, odmietavo) -Ee!

Hosť: (smiech) – Nemám žiadne očakávania, pretože, je to príliš skoro, jednoducho som len zvedavá, – len sa chcem uistiť, že sa udržiavam v správnej vibrácii a neviem či.. – váham.

Abrahám: Nuž, toto je dokonalá príležitosť nesnažiť sa urobiť to „podmienečným“ (s podmienkami) – urobte to emočným, – čo je bezpodmienečné. – Takže, – čo manželstvo znamená, – popíšte nám manželstvo emočnými spôsobmi – a nie podmienečnými.. Čiže manželstvo je: …

Hosť: Spojenie, láska, šťastie..

Abrahám: Spojenie je skôr podmienečné, – takže manželstvo je: budeme používať všeobecné slová a konkrétne slová:

– Je to láska. Je to pociťovanie neustálej lásky. Je to láska, ktorá je hlboká a stáva sa hlbšou. – Je to oceňovanie, ktoré je ľahké, ktoré plynie ľahko. Je to ľahkosť srdca, je to oživenie, je to očakávanie, je to dychtivosť, je to otvorenosť, je to šťastie, je to radostné, je to lahodné, je to nádherné, je to zmyselné, je to uspokojujúce…

– Vidíte, k čomu sa dostávame? – A teraz, všetky z týchto slov spustili vibráciu vo vašom vnútri, a žiadne z nich, nebolo podmienečné, čiže tam nie je žiadne „smetie“, ktoré by bolo ponúknuté, – žiaden odpor, ktorý by bol predložený.

Takže ak ostanete takto všeobecná a táto všeobecná vibrácia bude viesť k dokonca viac špecifikám. Bude to viac špecifické ohľadom toho, ako pociťujete milovanie, bude to viac špecifické ohľadne toho ako pociťujete zábavu a humor, bude to viac špecifické ohľadom pociťovania dobrodružstva, potešenia a lahodnosti.

Až kým,.. – máte v chode túto vibráciu, ktorá sa len stáva viac detailnou a viac detailnou a viac živou a potom: Bum: „Ahoj“ (s ľahkosťou a potešením)

A nie: „Si ty ten pravý a jediný?“ (ustarane a váhavo) – „Tu je môj zoznam požiadaviek..“ (smiech) – Nie: „Povedz mi o sebe,.. – och nevadí..“

Iba: „Ahoj 😊“ – „áno“ (radostná odpoveď).. „Ahoj 😊“ – „áno, áno, áno, áno, áno, áno… „ – „áno, áno, áno, áno, áno“😊 „áno, áno, áno, áno“ (veľmi zrýchlene) – „, áno, áno, áno, áno“ 😊 – „, áno, áno“ (smiech)

– A je to vzájomné. – Pretože to „áno – áno“ je vzájomné. – Nie je to: „Príď ku mne!“ – „Neutekaj preč!“ (plačlivo) (smiech) – Vidíte k čomu sa dostávame?

Hosť: Áno.

Abrahám: – „Áno“

Hosť: – To liečilo.

Abrahám: „Áno“ – „Áno“

Hosť: (smiech)

Abrahám: Takže – vychutnajte si cestu tohto..

Niektorí ľudia chcú nájsť niekoho hneď teraz a potom chcú začať vypracovať to. „Vypracovať to“, „vyriešiť to“. – „V poriadku, ideme sa zoznámiť s tvojimi rodičmi.“ „V poriadku, ideme sa zoznámiť s mojimi rodičmi.“ „Ako vnímaš toto.. – nuž, poďme vyjednávať, poďme robiť kompromisy“… – A my vravíme: „Aaaach…“ (znechutene, odmietavo)

Ale ak necháte zákon príťažlivosti „vypracovať to“ pre vás, – ak ste dosiahli túto vibráciu, ktorá je zhodná s vašim vortexom, potom.. – všetka táto Energia Zdroja, ktorá vie, o čo žiadate, – vie, kým je každý iný a pozná cestu, ktorá vás bude viesť od toho, kde ste práve teraz, presne tam, kde chcete byť.

A tak, ak stretnete ten pocit vzájomného oceňovania, bude tak výrazný, že nebudú ŽIADNE POCHYBNOSTI vo vašej mysli ohľadom dvoch vecí – Prvá: Vy ste stretli svoj vlastný sen a zákon príťažlivosti ho dal dokopy s fyzickou realitou. – Celou tou cestou sem.

– Takže: Toto je rozdiel, ktorý chceme, aby ste cítila. Pre tak mnohých to znie ako – „Len mi dajte hmatateľné telo a potom to vyriešime/vypracujeme.“ – A tak nezačnete byť šťastní, pokiaľ nedostanete niekoho tam, kde sa s ním môžete hádať. (smiech) – Sme zlí. (smiech)

Ale, ak si uvedomíte, že ten vzťah už začal, – vy ste len ešte tak celkom zatiaľ neboli schopní previesť ich do fyzickej reality. Potom si môžete uvedomiť, že váš vzťah už začal a môžete začať užívať si jeho evolúciu – ako prichádzate do plného vibračného súladu s ním. – Vidíte, kam sme sa dostali?

Hosť: Uhm.

Abrahám: – Dobre. – Niečo viac?

Hosť: Ďakujem vám.

Abrahám: Veľmi dobré.

(potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Jedna najlepšia rada

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.