08-30-19-abraham-hicks-1

Hosť: Rozprávali ste o tom, ako praktikovať mriežku/sieť pre peniaze. Vnímam, že som na tom celkom dobre, pokiaľ ide o zameriavanie sa na veci, o ktorých ste vraveli najprv, – veci, ktoré idú dobre vo vašom živote. – Vnímam, že som v tom dobrý, – viem sa sústrediť na tieto veci. – No nedostávam tak celkom peniaze, ktoré by prúdili tým spôsobom..

Abrahám: Ale vidíte, – praktikujete mriežku o peniazoch každý jeden raz, keď poviete: „Nemám dosť.“

Hosť: Ok.

Abrahám: – To je praktikovanie mriežky.

Hosť: Áno. – Takže rád by som začal novú mriežku v tomto smere. (smiech)

Abrahám: Myslíme, že to je dobrý nápad.

Hosť: Môžete mi s tým pomôcť?

Abrahám: Takže, tu je vec, ktorá je veľmi zaujímavá. – Keď ste už raz niečo praktikovali, nie je nepríjemné, keď niekto zhodnotí, že váš pohľad je mimo? – A vy tiež uznávate, že váš pohľad je zlý, ale zákon príťažlivosti vás drží vo vašom „zlom“ pohľade.

Zákon príťažlivosti je naozaj zaujímavá vec, pretože ak máte v chode vibráciu, prináša vám veci, ktoré podopierajú túto vibráciu. Takže, niekedy to vnímate tak, že sa jednoducho nemôžete dostať odtiaľ tam, pretože sa jednoducho cítite tak, ako sa cítite. A keďže sa cítite tak, ako sa cítite, potom vám zákon príťažlivosti prináša veci, ktoré pociťujete tak, ako sa cítite.

A tak, potom poviete: „Dobre, želám si, aby mi zákon príťažlivosti prestal prinášať veci, ktoré sú také, ako sa cítim“ a my vravíme: „Potom sa musíte cítiť odlišne.“ A vy na to: „Cítil by som sa, ak by mi zákon príťažlivosti prestal prinášať veci, z ktorých sa cítim tak, ako sa cítim, ale ako sa môžem cítiť inak, ako sa cítim?!“ A my vravíme: „Nuž, prvým krokom je chcieť sa cítiť odlišne.“ – Ale tie najdôležitejšie kroky, ktoré ste už dnes podnikli, uznaním toho, že je to vibrácia, na ktorú sa chcete zamerať, nie peniaze.

Hosť: Mhmm.

Abrahám: Ako vidíte, rozprávame o zákone príťažlivosti, rozprávame o vás, dosahujúcom vibráciu a rozprávame o tej vibrácii, ktorá vám spôsobuje, že ste na frekvencii, ktorá spôsobí, že pochopíte a uskutočníte veci.

Odkiaľ myslíte, že prichádzajú dobré nápady? Odkiaľ myslíte, že prichádza impulz na uskutočnenie niečoho? Odkiaľ myslíte, že prichádzajú vaše zručnosti? Vaša intuícia? – Odkiaľ to prichádza? Odkiaľ prichádza vaša flexibilita? Odkiaľ prichádza vaša živosť? Odkiaľ prichádza vaša sila? Odkiaľ prichádza vaša energia? Odkiaľ prichádza vaša jasnosť?

– To všetko prichádza z tej širšej nefyzickej perspektívy, ktorá je vami, ako vidíte.

A tak, to, čo my by sme chceli robiť, je zmeniť tento predmet finančnej meny, na predmet vibračnej meny, ktorej máte vy všetci z vás naozaj – naozaj – naozaj neuveriteľnú hojnosť. Chceme počuť niekoho prísť do tohto horúceho kresla a povedať: „Abrahám, prijímam, že mám prístup k nekonečnej vibrácii a potrebujem do toho vidieť, aby som sa mohol napojiť na tú vibračnú frekvenciu.“

– Inými slovami, keby ste mohli hovoriť o vibrácii, – už len na chvíľu, – namiesto o peniazoch.. – veríte, že ste vibračná bytosť?

Hosť: Áno. Áno.

Abrahám: Veríte, že ste rozšírením tohto Zdroja Energie?

Hosť: Áno.

Abrahám: Veríte, že ktokoľvek vás udržiava preč od čohokoľvek z toho? – Inými slovami, veríte, že je niečo, čo možno robíte, čo by to mohlo znemožňovať?

Hosť: Áno.

Abrahám: – Ale je to vibrácia, o ktorej chceme hovoriť, viac ako o peniazoch. Tak poďme hovoriť o vibrácii. Už teraz ste z toho chorý, že? (smiech) Poďme vravieť o tom, ako môžete rozprávať o vibrácii vo fyzických, ľudských pojmoch. Aký druh slov, by bol vhodný, keď rozprávate o vibrácii? …

– Emócie. Emócie sú jediné slová, ktoré vysvetľujú, čo robíte vibračne.

Takže, ak sa chcete „vpraktikovať“ do miesta, kde máte nekonečnú vibračnú frekvenciu na utrácanie, – chcete mať konverzácie o tom, ako sa cítite. Takže, len nám dajte trochu dialógu o tom „ako sa cítim“.

Hosť: Nuž, cítim sa úžasne.

Abrahám: Úžasne.

Hosť: Vidím veľa vecí ako prínos Zdroja..

Abrahám: – Áno.. Úžasne. – Úžasne. – To je skutočne dobré slovo. Úžasne. (smiech) – Naozaj je. Úžasne znamená, – Cítim sa Úžasne. Áaa. (smiech) Cítim sa skvelo. Dajte nám viac slov, – „úžasne“. (smiech) Vôbec si nerobíme srandu, myslíme Úžasne, Skvelo, cítim sa Skvelo. To znamená… (smiech)

Hosť: Mmm, ľahkosť.

Abrahám: Ľahkosť? Cítim ľahkosť. – Ako to?

Hosť: Mám, – prichádza ku mne veľa vecí, ktoré chcem. Mám veľa vecí, ktoré ku mne prúdia. Robím množstvo vecí, ktoré chcem, .. ja ..

Abrahám: (nádych) – Toto sú dôkazy vibrácie prúdiacej pre vás ..

Hosť: Mnoho. Áno.

Abrahám: Dajte nám nejaké ich príklady.

Hosť: Mám viac materiálov Abraháma, ako som schopný počúvať. (smiech) .. Prichádza celkom ľahko ..

Abrahám: A vtipné na tom je, že je to tá istá vec doookola a doookola a doookola a doookola a doookola … (smiech)

Hosť: Mám dobré jedlo, mmm, veľa zábavných vecí, ktoré rád robím, môžem ich robiť, dobré miesto pre život, mám prácu na čiastočný úväzok, ktorú si užívam, ktorá je zábavou, mám veľa slobody, často chodím na pláž …

Abrahám: – Snažíme sa o viac emočné slová ..

Hosť: Ok.

Abrahám: Len o niečo viac emočné slová.. – Keď som na pláži, cítim sa..

Hosť: Cítim sebadôveru, istotu, cítim lásku. Cítim množstvo energie.

Abrahám: Sebadôvera je skutočne dobré slovo.

Hosť: Bezpečie..

Abrahám: Prečo? Prečo cítite sebadôveru?

Hosť: Cítim prepojenie, cítim sa byť spojený so svojím vnútorným bytím.

Abrahám: A ako sa to odohráva vo vašej skúsenosti, čo tým myslíte? Ako to inkasujete?

Hosť: Ako to inkasujem?

Abrahám: Áno.

Hosť: Čo tým myslíte?

Abrahám: Čo je tá vibrácia, ktorú popisujete v emočných pojmoch ľahkosti a úžasnosti a dôvery, – ako, ako utrácate tú vibračnú menu?

Hosť: Vychutnávam/užívam si ich?

Abrahám: Áno..

Hosť: Áno.

Abrahám: Tak. – Takže, – sledujete, k čomu sa dostávame? Chodíte na pláž, často..

Hosť: -Tak.

Abrahám: A keď ste tam, zakúšate.. mhhm, – vidíte nádherné veci? Áno?

Hosť: Áno.

Abrahám: Dostanete sa do vody?

Hosť: Áno.

Abrahám: – Pociťujete to príjemne na svojej pokožke?

Hosť: Áno.

Abrahám: Čo robíte vo vode?

Hosť: No, zvyčajne chodím behať po pláži a plávam.

Abrahám: Takže, ako toto povzbudzuje, osviežuje, posilňuje, oživuje skúsenosť vyjadrenú v pojmoch vašej pohody/blahobytia? Cítite v tom hojnosť?

Hosť: Áno.

Abrahám: Pociťujete hojnosť v nádhere tejto pláže? Pociťujete hojnosť v rytme svojho tela? Cítite sa byť radostne vzrušený vo vyjadrení života Tu a Teraz?

– Kto vyberá poplatky za slnko? Kto zbiera poplatky za nádheru pláže? Komu platíte za udržiavanie morského príboja? – Nie je to finančná vec, že? Je to vec pohody/blahobytia, ktorá k vám jednoducho prichádza, je to vibračná mena, ktorú utrácate…

Hosť: Nuž to je to, prečo súčasťou mojej otázky je, – nemám problém s prijímaním pohody, mám ozaj mnoho pohody, ale.. – rozprávate o sústreďovaní sa na pohodu, dostávajúc sa preč z témy peňazí a to je, to je jedna z ciest pre príchod peňazí. Je to ako jeden kúsok, ktorý dostatočne, – ktorý ešte neprichádza. Je tak veľa vecí, ktoré prúdia dovnútra..

Abrahám: Dáme vám len teraz mocné prehlásenie. Robíme toto prehlásenie často. A ako sa to usadí a potom sa vrátime z časti občerstvenia, budeme premýšľať viac nad týmto predmetom podopierania vašej vibrácie finančnej hojnosti.

Ale to prehlásenie, ktoré pre vás chceme urobiť je, že nezáleží na tom, čo niekto chce, – či už je to kopa peňazí, alebo vzťah, alebo okolnosť či udalosť… – všetko, čo každý chce, je preto, že veria, že sa budú cítiť lepšie, keď to budú mať…

Takže je to všetko pre túto emočnú odpoveď – k jej zažívaniu. Ak môžete vykúzliť tie emočné odpovede a vypustiť to, ako a kde a kedy a čo a kto.. – len vyčarovať to pozorovaním vašej životnej skúsenosti a jej krásy – keďže taká je, – to čo sa stane, je, že začnete aktivovať túto vibráciu pohody/blahobytia – a vy to tak robíte chronicky.

A teraz, vy si myslíte, že to robíte po celý čas a odvádzate v tom ozaj skvelú prácu, – to všetci z vás v určitom rozsahu. Ale keď je tam niečo, čo chcete, ako peniaze, a vy ste sa rozhodli, že to k vám neprichádza v hojnosti, v ktorej chcete.. – udržiavajte túto vibračnú prax v chode, a bez toho, aby ste to zamýšľali, pokračujete v udržiavaní toho, jednoducho vo vašej bežnej denno-dennej konverzácii o tom.

– Takže naozaj musíte úplne prestať rozprávať o peniazoch, pretože vždy, keď o tom rozprávate, všetko, čo robíte, je, že to aktivujete práve tam, kde to je. Takže je to tak, že to udržiavate preč od vás vašou samotnou pozornosťou voči tomu.

Zdá sa to byť opak toho, čo si naši fyzickí priatelia myslia, že by mali byť schopní robiť, pretože je to vnímané tak, že ak je tam niečo, čo chcem, tak by som mal jednoducho kopať a ísť za tým, ale tá vec sa má tak, že ak kopete a idete za tým a pokračujete praktikovať tú vibráciu.. – je to ako, – máme radi – ten korok, ktorý pláva na povrchu vody, – a keď ho držíte pod vodou – to je to, čím je negatívna emócia – keď to necháte ísť, ono to vyskočí naspäť hore na povrch.

Takže vždy, keď rozprávate o peniazoch, držíte to pod vodou, – toto je naozaj tá pointa, ktorú chceme s vami urobiť. – Vždy keď o tom rozprávate, držíte to pod vodou.

Keď rozprávate o morskom príboji, nechávate ten korok ísť, keď rozprávate o slnku, púšťate korok, keď rozprávate o svojej fyzickej vitalite, púšťate korok.

A toto je tá vec, – vrátime sa k tomu znova, – krok 1, krok 2, krok 3: Krok 1 je – požiadali ste, – už ste to urobili, – nemusíte pokračovať v rozprávaní o peniazoch. Nemusíte pokračovať v žiadaní o peniaze, – už ste požiadali – a je tam toho nazhromaždeného viac, ako by sme vám to len vôbec schopní momentálne nejako popísať, – nepokračujte v rozprávaní o peniazoch – a naozaj, ak to robíte, – udržiavate ten korok pod vodou.

Krok 2 je, – už to bolo nazhromaždené, – takže krok 3 je, – musíte nájsť nejaký spôsob, ako to nechať plynúť k vám a spôsob, ako to nechať plynúť k vám je ten, – že – už viac nerozprávať o peniazoch. Pretože ak rozprávate o peniazoch, zastavujete to od plynutia.

– Takže, vaši priatelia vravia, – „Ako sa ti darí?“ – „Naozaj dobre.“ – „Ako je to vo veci peňazí?“ – „Nechcem o tom rozprávať.“ – „Prečo nie?“ – „Pretože všetko mi ide naozaj dobre.“ – „Všetko ti ide naozaj dobre?“ – „Hej, všetko mi ide naozaj dobre.“ – „Dokonca aj peniaze? – „Nechcem o tom rozprávať.“ – „Prečo?“ – „Pretože všetko sa mi darí naozaj dobre.“ – „Všetko sa ti darí naozaj dobre?“ – „Áno, všetko sa mi darí naozaj dobre.“ – „Ako tá záležitosť peňazí?“ – „Nechcem o tom hovoriť.“ (smiech)

Vieme, že to znie absurdne, ale vec, ktorú skutočne chceme, aby ste cítili, je, že máte v chode vibráciu, ohľadne ktorej musíte nájsť spôsob, ako urobiť obchvatný manéver okolo nej.

Väčšina ľudí vraví: „Dajte mi čo chcem a potom, keď to budem pozorovať, budem sa cítiť lepšie.“ – A my vravíme: „Jasné – jasné – jasné.“ Ale, vy sa musíte cítiť lepšie predtým, ako to môže prísť. Musíte sa cítiť lepšie. Už ste študovali zámerné tvorenie až príliš dlho. (smiech) Počúvali ste nás, rozprávajúcich príliš veľa. – Inými slovami, – pracovali ste príliš tvrdo, aplikujete to príliš špecificky, snažíte sa príliš tvrdo!

Ak by sme vám mohli nejako pomôcť vidieť, že je to už presne tam, pripravené plynúť to k vám – práve tam, pripravené plynúť to k vám. – A tá jediná vec, ktorá to udržiava od plynutia toho k vám je, že hovoríte: „Neplynie to ku mne.“

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Čo je to vortex? Zákon príťažlivosti aj pre začiatočníkov

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.