07-20-2020-abraham-hicks

Abrahám: … A teraz, povedzme, že ste v tejto „bubline“ a máte to (dokázali ste to) a pohybujete sa vonku do sveta a povedzme, že svet, do ktorého ste sa posunuli je – práve teraz – malý.. – je to len váš myšlienkový svet, – sú to vlastne iba vaše myšlienky o ľuďoch, ktorých poznáte, – a pretože ste sa na toto kalibrovali, – tí ľudia, ktorí prídu do vašej mysle sú tí ľudia, ktorí sú tam skalibrovaní s vami.

– Ľudia v zlej nálade do vašej mysle neprídu.. Ľudia bez lásky k životu a bez lásky k sebe samým – tí do vašej mysle neprídu.

A tak, – práve vo svojom svete myšlienok ste už.. čistejší, jasnejší, .. viac kalibrovaní, .. no potom sa pohnete do sveta. Potom sa posuniete do konverzácií, .. – práve tie idey toho, po kom siahnete, budú o tom, na čo ste sa kalibrovali.

Vždy môžete povedať, – dvoma spôsobmi – môžete povedať s čím ste vo vibračnej zhode. – Už to vravíme večnosť, – jeden je ten, ako sa cítite a jeden je to, čo sa deje.

Ale väčšina ľudí dokonca ani nepomyslí na kalibrovanie. – Až kým nevrazia do niečoho nechceného. No potom, – tak veľmi vás milujeme.. – je príliš neskoro!

(smiech)

Pre tentokrát príliš neskoro. Vy do toho len vrazíte, vaše city budú ozaj zranené, budete jednoducho mať zlú skúsenosť.. – a budete ich z toho obviňovať, – budete praktizovať nevykalibrovanie na vaše Vnútorné Bytie, .. – zatiaľ čo praktizujete rozhorčenie (odpor, nevôľu). – A iné veci, ktoré vám jednoducho vôbec nerobia dobrú službu.

A tak, – toto fakt nemôžte obísť. – Máte vyčistiť svoju vibráciu.. – A preto, že niekto sa jednoducho podľa vašich štandardov správa k vám zle, – neznamená to, že si to máte všimnúť a zobrať dovnútra. – Máte urobiť niečo ohľadom tejto vnímavosti.

Nuž, – toto previesť nie je ľahké, – pretože väčšina ľudí toto robí už veľmi dlho. – Väčšina z vás sa kalibrovala – Ó, tak veľmi vás milujeme! – no vy ste, – tak.. – Tak veľmi vás milujeme!! .. (smiech)

– Nakalibrovali ste sa na reakciu iných ohľadom vás samých. – Akoby toto malo mať s čímkoľvek čo do činenia! Pretože oni, – ako tento jednotlivec, – ako aj svet v celku, – sú „všehochuťou“ (mixom všetkého). – Dá vám to to – na čo ste sa kalibrovali…

– Ten jeden jednotlivec, – je ako celý rozľahlý svet – mixom všetkého. – Hrajeme sa s nejakým prirovnaním, aby sme videli, ako vám sedí…, – a je to efektívne. Chceme po vás, aby ste premýšľali o všetkých ľuďoch na svete – ako o aréne. – Skutočne veľkej aréne…

Publikum: (šum)

Abrahám: – A sú tam spolu v „zhlukoch“. A dali si odlišné nálepky.. – Sú republikáni a demokrati, – a sú katolíci a protestanti, – a sú židia.. Je tam každá kategória, ktorú môžete – pomenovať. A sú tam všetci, pozhlukovaní pospolu. – Sú v konflikte, – pretože niektorí z nich patria do viac ako len jednej skupiny – a nevedia čo robiť.. No sú tam, – a vo väčšine prípadov sú zoskupení dokopy – štipľavými poznámkami o tých iných skupinách.. (smiech) – To je väčšinou to, čo robia..

No my vravíme, – v skutočnosti existujú len dve skupiny, – naozaj! – Sú iba dve skupiny..

– Existuje tam skupina, ktorá je v tejto chvíli, – toto je kľúčové slovo, – ktorí sú v tejto chvíli pod vplyvom ich súladu so Zdrojom, – sú kalibrovaní na Zdroj, … – alebo tí, ktorí sú v tejto chvíli – kalibrovaní na niečo iné…

A v každej jednej z týchto skupín – sú tam tí, ktorí sú kalibrovaní na Zdroj. V každej jednej z týchto skupín.. A v každej jednej z týchto skupín – sú tam tí, ktorí sú kalibrovaní na niečo iné…

A vy.. – nikdy ste nemohli byť schopní, – a nikdy nebudete schopní – urobiť čokoľvek ohľadne toho, – na čo sú kalibrovaní.

– A ak strávite celý život v snahe zistiť, prečo rozmýšľajú spôsobom, akým rozmýšľajú, – alebo prečo sa cítia tak, ako sa cítia, – či prečo vidia toto spôsobom, akým to vidia (keď vy to vidíte úplne odlišne).. – premrháte svoj život. – Olúpite sami seba o akékoľvek šťastné chvíle, – pretože, – je to jednoducho príliš. A nie je to vaša práca, nie je to dokonca ani poblíž vašej práci, – nemá to s vami nič spoločné.

Teda, či už je to ten celý zhluk ľudstva, alebo je to iba jediná osoba.. – nevenujte žiadnu pozornosť tomu, kde a v čom oni sú – venujte pozornosť len tomu, kde a v čom ste vy. Smerujte k svojej vlastnej kalibrácii. – A potom sledujte, čo sa deje.

Pretože, ak si zvolíte kohokoľvek z akejkoľvek z týchto skupín, a rozhodnete sa „tlačiť“ proti nim, – možno kvôli tomu, že oni popierajú vás, možno kvôli ich nesúhlasu s vami.. možno kvôli tomu, že oni vidia niečo odlišne od vás.. – na tom nezáleží, – existuje tam veľa dôvodov, prečo by ste mohli tlačiť proti nim, – je tam mnoho príkladov toho, proti komu by ste mohli tlačiť.. – no je tam iba jeden jediný dôvod, prečo tlačíte proti komukoľvek z nich, – .. bubnová fanfára prosím..

(smiech)

.. – Existuje iba jeden dôvod, prečo proti komukoľvek z nich tlačíte.. – ohrozujú vás. – Pretože nie ste vykalibrovaní. – Počítate s nimi a zamieňate si ich za svoj zdroj, za vaše sily.. – to je dôvod, prečo sa zhromažďujete v zhlukoch s druhými. – Je to preto, že sa necítite silní sami v sebe..

– Ale ak ste sa naučili kalibrovať na svoju vlastnú úplnosť, – kalibrovať na svoju radosť, kalibrovať na svoju Lásku, kalibrovať na svoju jasnosť, kalibrovať sa na to, kým STE, – teraz ich môžete milovať, – môžete milovať každého z nich.

– Už vás neohrozujú, – niektorí z nich vám zavolajú, niektorí z nich vás zabavia, niektorí z nich vás objímu rukami a milujú vás.. – ale nie je pre vás dôležité, čo oni robia, – oslobodzujete ich do ich vlastného tvorenia, kým vy smerujete k tomu svojmu…

(potlesk)

Je ľahšie zmeniť predmet/zameranie v tomto všetkom na začiatku, – ale to sa ľahšie povie, ako urobí.. Pretože niečo ohľadom tejto osoby reaguje mnohými spôsobmi s tým, na čom vám záleží. A my vám chceme povedať, – tá kalibrácia medzi vami oboma nie je až tak ďaleko. – Je to iba o tom, že vás jednoducho nemá rád…

(smiech)

– To nie je to, o čom to je. – Fakt to nie je o tom. (smiech)

Je to tým, že veci, ktoré on nemá rád sám na sebe, sú tými istými vecami, ktoré vy nemáte zas radi sami na sebe.. a sú aktívne v oboch z vás.. – a správajú sa ako body antipatie.

Hosť: Hmm.. Dobré vedieť..

Abrahám: Zákon príťažlivosti pracuje dokonca aj vo vašej vzájomnej neľúbosti!

(smiech)

– Počúvajte..

– A tak, – ľahšie sa to síce povie, ako urobí, – povzbudili by sme vás vždy k tomu, jednoducho sa vrátiť krok späť k základni toho, čo viete – a rozhodnúť sa, že sa idete kalibrovať…

Esther mala v posledných dňoch zážitok, ktorý ju rozhádzal. Pretože to, čo si myslel niekto iný, nebolo to, čo si myslela ona. A toto bolo o nej! A – „Ako toto vôbec môže byť možné!!! Ako je to možné!“ .. „Ako si ty môžeš nemyslieť to isté čo ja.. – o MNE!!!“

(smiech)

– „Ako len môžeš!!!“.. „Ako len môžeš!“

Tá prvá reakcia, keď sa niečo také udeje, je .. smútok, potom nejaký hnev, potom nejaký odpor, – ide to jednoducho čím ďalej, tým horšie, môžete na to priam zomierať..

Hosť: Hm.. Pravda…

(smiech)

Sebaľútosť je istým spôsobom súčasť mojej cesty, a nepáči sa mi to..

Abrahám: – Áno..

– Vy môžete oberať sami seba o samotné životné sily.. skrz toto.. nejakú chvíľku dieťa.. – Pretože viete to, čo viete a cítite sa, ako ste sa cítili a viete, kým skutočne STE.. – Potom, – sa opýtate sami seba tú otázku..

– A tak si Esther sadla písať svoj zameriavací segment, – to je to, kde sa ona kalibruje. A tak si jednoducho sama sebe položila tú otázku.. pretože sa cítila rozľútostená. A cítila sa ublížene. – Najviac zo všetkého sa cítila nepochopená. Nepochopená.

A potom si pomyslela: „No počkajme! No teda počkať! To fakt?!!! Kalibrujem vo svojej knihe už mesiace.. Pozrime sa na môj svet!.. Ozaj nechám, aby sa TOTO stalo základňou TEJTO HLÚPEJ ZÁLEŽITOSTI?!!“

A teda sa potom mala spýtať sama seba priamo a nahlas: „Esther, – Čo cítiš u seba viac: ľútosť alebo to, že si požehnaná?! .. „ – „Ha – ha – ha – ha!…“ (zadosťučinene) – „Niet čo riešiť.“ Iiiie – iiiie – atď (spev), – výkričník, výkričník, podčiarknuť, podčiarknuť, podčiarknuť, zakrúžkovať, zakrúžkovať, zakrúžkovať, zakrúžkovať, zakrúžkovať…!! (nadšene)

(smiech/potlesk)

– Čo u seba cítiš viac? Ľútosť, či lásku? .. „Ha – ha – ha – ha – ha – ha…“ (radostne) – Oh, toto sú tak ľahké otázky! 🙂 … Lásku! Lásku!..  Kto ja som?! Ako sa cítim?! Čo si volím cítiť?! Na čo sa kalibrovať?! No fakt! – Idem sa kalibrovať na to, KÝM SOM, alebo na to, čo si niekto, kto NEVIE kým som, myslí, že som?!..

Máte túto voľbu, – po celé dni, každý jeden deň. Po všetky dni, každý jeden deň. Po všetky dni, každý jeden deň. Po všetky dni, každý jeden deň.

Po všetky dni, každý jeden deň…

(potlesk)

A po malej chvíľke, – toto vás môže trošku rozrušiť, a my fakt nechceme.. – vlastne áno, chceme.. chceme vás rozrušiť. (smiech) Chceme rozrušiť každého z vás. Toto by vás malo rozrušovať! – Lebo to nie je to, čo si myslíte, že chcete.

– Po nejakej chvíľke budete TAK DOBRÍ v kalibrovaní na to, KÝM STE, že nebudete skákať cez obruče pre nikoho! – Pretože vy ste sa snažili si ich získať, aby vás milovali – a viete vy čo??! – Nemôžete byť dostatočne dobrí, aby ste si ich udržali v tom, aby vás milovali!!!

– Nemôžete urobiť dosť pre to, aby ste si ich udržali v tom, aby vás milovali, – pretože oni musia byť vyladení na Lásku, predtým ako vás môžu milovať.. – Môžete kontrolovať toto?! – A má to vôbec niečo do činenia s vami?!! – „Nemá to so mnou vôbec nič spoločné!!“ – „Óó – aká úľava!!“ – Aká úľava!!! – Nemá to so mnou vôbec nič spoločné!!

– Takže teraz, sa môžem jednoducho vyladiť a milovať ich! Ako len čisté a jasné je toto!! Aké je to len radostné a hravé, aký dobrý pocit je to! 🙂 Aké je to skvelé.. Aké je to ĽAHKÉ..

Hosť: Nuž niekedy veru napriek tomu nie až také ľahké, ako by som chcel..

(smiech)

– pretože tam, – pretože, kvôli momentum, ktoré som praktizoval, – ohľadom tej ľútosti a ohľadom..

Abrahám: Ale teraz.. – máme tu rozbehnutý veľmi pekný beh, – takže nezačínajte tamto..

Hosť: OK.

(smiech)

Abrahám: – Pretože tamto je kalibrácia na niečo iné, a vy ste človek, a máte pravdu! Tamto je skutočné tiež! Ale, – je to ako – sú tam, v tom bufete, dobré veci, a v tom bufete sú aj veci, ktoré chutia príšerne.. – vaša voľba!

(smiech)

– Vaša voľba. A mnohí z vás jedia veci, ktoré nechutia dobre.. pretože chcete byť skromní.

(smiech)

– A obetaví.

(smiech)

– A poslušní.

(smiech)

A to vás napokon vedie PRIAMO – Do SUTERÉNU – ĽÚTOSTIVOSTI.

– Takže, – len buďte na seba dobrí..

Ste k sebe dobrí mnohými spôsobmi.. Jednoducho len nenechajte aby vaše nedorozumenie ich nedorozumenia a nepochopenia toto pobabralo!

– To celé je nedorozumenie. Celé toto je nedorozumenie/nepochopenie.

– To je to, v čom stále pokračujete.. Nechávate iných ľudí – v ktorých popise práce nie je chápať vás, –  a nemohlo by byť, ani keby to chceli, pretože, – vy ste KOMPLEXNÍ.. Chcete po nich, aby vám rozumeli – a keď to nerobia, – teraz – stratili ste svoju cestu.. – To fakt?!

Koľko tých prekliatych kníh musíme napísať?!!

(smiech)

– Je tam Energia Zdroja! – Všade okolo vás! Prúdiaca do vás po celý čas! – A zaberie to ozaj len tak máličko – dostať sa do tej žiary.. Či nie?

Hosť: – Áno.

Abrahám: Stačilo?

Hosť: Stačilo, ďakujem vám.

(potlesk)

Abrahám: – Naozaj dobré!

(potlesk)

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Prestaňte sa tak tvrdo snažiť

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.