08-06-2020-abraham-hicks

Hosť: V súčasnosti bojujem s každou osobou, s ktorou randím, – ešte predtým, ako idem na rande, už dopredu vo svojej mysli rozmýšľam, že to nevyjde. – OK, čiže je to sebasabotáž.. – že nie som toho hodna. A všetci moji priatelia mi vždy hovoria, – „Ukľudni sa, uvoľni sa, je to v poriadku, všetko je dobré, teraz máš naozaj toho správneho chlapa..“ Aaa – v momente, keď si toto uvedomím – tá osoba je preč!

– A ja nepoznám žiaden dôvod, – „prečo“. A zjavne som „namotaná“ a neviem ako stopnúť tú pripútanosť. Je to ako – čo som spravila zle?!

Takže tento posledný vzťah, čo som mala – a bola som kompletne z ničoho-nič vyhodená – a nebol pre to žiaden dôvod, či rým. A som uviaznutá. Úplne, – v zmysle: „čo som len urobila, prečo sa toto udialo a ja neviem prečo..“ Som uviaznutá v tejto situácii – opakovania tohto v každom jednom vzťahu..

Abrahám: Takže..

Hosť: (smiech)

Abrahám: Takže v prvom rade, – prebieha tu vcelku dosť vedomia o tom, čo sa to tu deje..

Hosť: Áno..

Abrahám: – A udržiavanie toho nažive, – udržiavanie toho aktívneho skrz rozprávanie o tom.

Hosť: Áno.

Abrahám: No v tomto procese celého toho skúmania ste vypúšťala rakety túžby, takže ste definovala a cibrila to, čo skutočne vo vzťahu hľadáte.

Čiže váš vzťahový vortex je oveľa detailnejší, oveľa viac vyvinutý, ako bol pred týmto všetkým. – Takže to nebolo mrhanie časom – všetko toto na niečo bolo!

A – kdeže len vo vašom predchádzajúcom chápaní, – alebo dokonca v chápaní, ktoré ste nazhromaždila od nás, – ste vzala tento dojem, že by ste mala byť šťastná zo situácií, ktoré sa vám nepáčia?!

Hosť: Hmm.. Čo tým myslíte? – Pardón. (smiech)

Abrahám: Myslíme tým – myslíme tým.. – chytáte sa? (na publikum)

Publikum: Áno.

Abrahám: ..Čo je to, čo vás núti si myslieť, že by ste sa mala pozerať priamo na niečo, čo vám nie je príjemné, a predstierať opak?..

Je pre vás v poriadku, že keď, – keď idete do reštaurácie, – jednoducho poviete čašníkovi: „Doneste mi to, čo máte rád.“ ?!

(smiech)

– Alebo vari poviete čašníkovi: „Neviem si dobre vyberať, takže si zvolím – TAMTO.“

(smiech)

Alebo oceníte svoju minulú skúsenosť, ktorá vám pomohla definovať, čo je pre vás tou cestou najmenšieho odporu?

– Inými slovami, – čo vás prinútilo predpokladať, – a hovoríme ku všetkým z vás, skutočne, – že ste ZLÍ v tvorení vašej vlastnej životnej skúsenosti?! Nemyslíte si, že vaša skúsenosť bola predsa len na niečo dobrá? Nemyslíte, že to naozaj viete?!

Neuprednostňujete vari príjemné pred nepríjemným? A nepreferujete šťastné pred nešťastným?

Hosť: Áno!

Abrahám: A neuprednostníte niekoho, kto sa o vás zaujíma, pred niekým, kto o vás nemá záujem?

– Takže rozmýšľajte o, – poďme hovoriť o – Esther minule sledovala televíziu a videla jednu z tých reklám ohľadne zhodovania sa a dávania ľudí dokopy.. Tie slová boli: „Objavili sme skutočnú kompatibilitu.“

– A to slovo kompatibilita bolo niečo, čo Esther mohla skutočne počuť. Vnímala to slovo kompatibilita – KOMPATIBILITA.

A potom sme my povedali Esther: „Kompatibilita a Zákon príťažlivosti sú tie isté slová.“ Pretože ak niekto , – keď vy pociťujete kompatibilitu s niekým, znamená to, že niečo, čo je aktívne vo vašej vibrácii – aktuálne aktívne vo vašej vibrácii – je aktívne v tej ich.

No vec je tá, – mnohí z vás máte kompatibilitu s vecami, ktoré nechcete!

Publikum: (šum, smiech)

Abrahám: – Pretože sú aktívne vo vašej vibrácii! – Takže pokračujete v priťahovaní ľudí, ktorých NECHCETE – a potom sami sebe vyčítate a týrate sa, keď si uvedomíte: „Toto ja teda fakt nechcem!“

– Vidíte kde sa dostávame?

Hosť: Áno.

Abrahám: A tak my chceme položiť slovo kompatibilita do nového spôsobu, ako naň hľadieť. Chceme od vás aby ste rozmýšľali o kompatibilite – s vašou vlastnou Cestou. O kompatibilite s tým – kým skutočne STE. O kompatibilite s vašími jadrovými hodnotami. O kompatibilite s tým, kým skutočne STE a O ČOM SKUTOČNE STE.

– A až pokým toto nezistíte, tak nemôžete zistiť ani to, S ČÍM ste kompatibilní. Toto musíte spustiť ako prvé, ako vidíte…

A teraz, je tu v tomto mnoho dobrých správ, pretože vo všetkých týchto vzťahoch vy zisťujete, KÝM skutočne ste a čo skutočne CHCETE, či nie?

Hosť: Tak.

Abrahám: A teda, skôr ako dať na to istým spôsobom akoby zúfalý typ časovej osi, prečo nie radšej len cítiť ocenenie za vyjasnenie, vyjasnenie, vyjasnenie.. – Ale vložte väčší dôraz na staranie sa o to, ako sa cítite.. Nebuďte tak unáhlená v tom, že sa na niekoho pozriete, a nazvete ich „zlými“/nevhodnými. A – alebo – v tom, že sa pozriete na seba a nazvete seba „zlou“ ohľadne cítenia toho, že niekto je „nesprávny“.

– Snažíme sa trošku veci „rozpustiť do stratena“, aby sme vás všetkých dostali viac k cíteniu väčšej náklonnosti k tomu, dať si dovolenie NEMAŤ NIEČO RADI! Cesta najmenšieho odporu znamená, že máte radi toto viac, ako tamto!

Hosť: Teda ako využiť cestu najmenšieho odporu, keď príde na to, že nesúhlasíte s tou osobou, – napríklad aj s tým ako (zasmiatie sa) sa oni cítia? .. Či len to nechať ísť?..

Abrahám: Nuž, je to dobrá vec, ak sa – ak ste preosiali skrz mnoho tohto, aby ste si uvedomili, že nemusíte súhlasiť s nikým, ohľadne ničoho. Ale musíte súhlasiť ohľadne toho SO SEBOU!

Takže, ak ste dostatočne sebeckí v udržiavaní nachádzania svojho súhlasu – a nachádzania svojho súhlasu – a nachádzania svojho súhlasu – nachádzania svojho súhlasu, – potom môžete stáť s niekým, kto s vami skutočne nesúhlasí, – a oni vás neohrozujú, – a necítite sa tým byť obťažovaní, – a nepotrebujete ich meniť – a nepotrebujete ich ani meniť. – Je to jednoducho len viac rozmanitosti, ktorá robí to, že sa svet krúti.

Inými slovami, – nie je vari život zaujímavejší s „viac“? – Naozaj nechcete niekoho, kto by okolo vás bežiac kráčal: „Áno, súhlasím s tým. Áno, súhlasím s tým.“

Hosť: (smiech)

Abrahám: – „Áno, v tomto máš absolútnu pravdu!“

Hosť: (smiech)

Abrahám: – Myslíte, že áno, ale nie! – :  „V tomto máš absolútnu pravdu! – Ó, áno!“

Hosť: (smiech)

Abrahám:  – „V tomto máš absolútnu pravdu! Áno – áno – to je presne to, čo si myslím! – To je PRESNE to, čo si myslím! – To je presne..“

(smiech)

– Pretože ak by ste mohli byť obklopení TÝMTO, – myslíte, že to chcete, – no ak by ste mohli byť obklopení týmto, – pekne skoro by ste všetci len sedeli okolo, a pozerali jeden na druhého a vraveli: „Zabi ma, hneď teraz!“

(smiech)

„Myslela som že…“ – Takto nemôžu rozprávať o ničom, – pretože tu v tomto nie je žiadna expanzia! – Je v tu tom príliš veľa súhlasu! Je tu príliš veľa súhlasu – a teda žiadne vypúšťanie.. (rakiet túžby) – Čiže vidíte, ako je to – jednoducho cesta najmenšieho odporu..?

Hosť: Áno..

Abrahám: Či vari – ak sa nudíte, nechcete dobrodružstvo, a keď máte príliš mnoho dobrodružstva, nechcete vari spomaliť? A keď ste hladná, nechcete jesť – a keď ste najedená, nechcete prestať?

(smiech)

– Inými slovami, nie je to – nie je náhodou tá cesta najmenšieho odporu zmenou, vo vzťahu s tým, kde ste, do vzťahu s tým, čo chcete?

Takže – takže to, čo my chceme, aby ste SKUTOČNE CÍTILA, je, že – dávala a dala ste si mnoho do svojho vortexu – existuje tam pre vás naozaj jasný vzťah, – no vy sa preň musíte stať zhodou! – Predtým, ako čokoľvek, – môže ako..

– Počujte teraz toto, bude sa vám to páčiť: Jeden, ktorý je v SÚLADE s tým, KÝM SKUTOČNE JE, je oveľa mocnejší, ako milióny, ktorí NIE SÚ. Takže, ak sa prestanete snažiť byť kompatibilná so všetkými z nich – a budete kompatibilná s tým KÝM ste VY – čiže ste SKUTOČNE ZLADENÁ, – táto mocná energia dobre sa cítiaceho šťastného dievčaťa jasnej mysle – ak toto je to, KÝM STE, – potom táto vibrácia vyšle taký silný lúč, – že ktokoľvek vo vašej blízkosti, kto je v zhode s týmto signálom, bude pritiahnutý priamo k vám.

– A budete to vedieť, keď to uvidíte.

A medzitým, – nie je zábava jednoducho len vypracovávať z toho tie odporúčania?

Hosť: (smiech)

Abrahám: – „Myslela som, že si ten pravý.“ – „Myslela som, že si pre mňa tým pravým, – no ukázal sa opak.“

Hosť: (smiech)

– „A nie je to tvoja chyba. – Je to mnou. – Ja nie som pre seba tou pravou!“

(smiech)

„Ja nie som pre seba ešte tou pravou, – a ty si dôkaz – že ešte pre seba nie som tou pravou.“

(smiech/potlesk)

– „Ty si tým dôkazom!“ – „Ty si tým dôkazom, že nie som v súlade s tým, kým skutočne som, pretože mám teba, a nevnímam to ako dobré.“

(smiech)

Myslíte si, že si robíme srandu, ale my fakt nevtipkujeme..

(smiech)

– Toto je tá cesta. Inými slovami, zrovnajte sa, pretože tieto veci sú isté: vložila ste si jasný, zreteľný a jednoznačný, živý vzťah do svojho vortexu, – a pokračujete v odporovaní mu, s celým tým svojím vedomím toho, čo prebieha – čo sa deje – čo sa deje..

Takže, ak by ste mohla zmeniť len jednu vec, – keď sa pozeráte na to, čo u niekoho nechcete, – uznajte – čo chcete. A ak vidíte niečo iné, čo nechcete, – uznajte to, čo chcete. Čiže je to: „To, čo chcem – to, čo chcem – to, čo chcem – to, čo chcem – to, čo chcem – to, čo chcem – to, čo chcem..“

A potom – ešte predtým, ako si to uvedomíte, – dôkaz toho, – čo chcete – čo chcete…

Väčšina ľudí – ohľadne vzťahov – hľadá niekoho, na vyplnenie tej prázdnoty medzi nimi a nimi. – A vy nikdy nenájdete tú osobu, – nikdy – nikdy – nikdy – nikdy… Pretože to nie je v ich popise práce.

No keď to už raz objavíte sami – a vy to máte. – Máte to. Ste tam. – Viete – o tak mnoho viac toho, čo chcete – ohľadne všetkých vecí.. Potom konáte tak, ako keď to viete. A je to preto, že ste nepraktizovala toto sebecké odhodlanie – ísť smerom k tomu čo viem, že chcem. Vyúčtovala ste si toho príliš mnoho.

– A viete čo? – Neúčtujete si veci od iných – to nie je to, čo tým myslíme. – Ostatní sa – nesprávajú sa k vám zle. Vyúčtovala ste si toho príliš veľa od seba – ohľadne nich! Používate všetkých tých ľudí ako svoju výhovorku hádzať veci na svoju cestu! Hádzať veci plné odporu na svoju cestu.

Hosť: Môžete toto povedať mojej mame? (smiech)

Abrahám: Nuž ten dôvod, prečo tu prinášate svoju mamu.. (smiech) – mnohí to robíte, – je ten, že to bolo počas tých veľmi ranných rokov, keď ste prestali brať na vedomie svoj vlastný vzťah so svojou vlastnou cestou, a počúvali niekoho iného.. Takže – je ľahké obviňovať tie skoré postavy vášho života, – za to, že ste sa odvrátili zo svojej cesty.. Pretože ste jednoducho neboli dostatočne sebeckí – aby ste šli svojím vlastným smerom..

– Odsúdili vás k vášmu vlastnému odpadlíctvu a do vašej neschopnosti. Odsúdili vás k tomu, že „oni to vedia lepšie“ – a to nevedia – vôbec nikdy! Pretože oni nevedia, kto ste a kým sa stávate! Oni nemajú tú vibráciu toho, kým ste – a oni nevedia, čo je na vašej ceste – Nevedia! Oni to nevedia!

– No starajú sa o vás – a tak urobia to najlepšie, aby vás viedli.. – A tak – neurobili nič zlé, – len nasledovali svoju cestu najmenšieho odporu k tomu najlepšiemu, čoho boli schopní. – No to, čo oni urobili, či neurobili so svojou cestou je nepodstatné – vzhľadom k tomu, čo VY robíte so svojou cestou TERAZ.

A TERAZ – to VY VIETE LEPŠIE!

– Preklad (Pôvodný záznam)

Kto je Abrahám

Čítajte tiež: Cíťte sa dobre bez ohľadu na to, čo robí on

Páčil sa vám článok? Prispejte TU čiastkou 3€, 5€, 10€, alebo ľubovoľnou sumou na podporu týchto stránok a ďalších prekladov. Vaše dary oceňujem. Ďakujem.